Torsdag

Idag har det varit hur varmt somhellst och jag och mina kära vänner har legat på stranden hela dagen, jag och muttan var där i hela sex timmar! Det har varit hur skönt somhellst, har blivit jättebrun och badat för fulla muggar har vi gjort. Synd att en del inte kunde vara med. Nu skulle det tydligen bli lite sämre väder ett tag. Vi får hoppas på att vinden vänder så att det blir strålande sol istället! Det gillar vi.

Dagens middag blev fajitas hos muttan som jag gjorde, och krämbulle till efterrätt. Det är inte lätt att vara nyttig på sommaren! Längar lite tills man kan komma tillbaka till dom gamla rutinerna som man har när det är skola, då blir det mycket träning och inte lika mkt gott. Men än så får inte skolan börja, jag ska glassa lite mer först. Känns lite tungt att säga, men jag, amanda och jocke drog en kvällsfika på mc donalds ikväll, illa, sant, men jävligt gott!
   Kom precis hem nu. Efter kvällsfikat åkte vi ner till hamnen och gungade lite, mysigt mysigt. Jag tycker att det är jättemysigt att vara i hamnen och bara vara.

Såå, vad händer imorgon då? Jag vill ju ligga på stranden och glassa, jag blir aldrig trött på det!

Nu ska jag iaf kolla klart på sex and the city, sedan ska jag nog lyssa lite på Winnerbäck. Måste ju värma upp inför på söndag, då blir det lasse för fulla muggar, live i bergsåker! Får bara hoppas på hyfsat bra väder, eftersom att det är ute. Vill ju inte se ut som en blöt hund när man är ute å typ har klätt upp sig åså ;o då stannar jag hemma! Såå, BRA VÄDER PÅ SÖNDAG, TACK!  Eller hur Cämilla?! Vilka ska se Winnerbäck föresten? :D

pözz zå länge


jäjä

Kom precis hem, har varit på tranviken hela dagen, och idag blev det mycket bad eftersom att det var så otroligt skönt i vattnet! Vi åkte väl hem vid halv 5 och då följde jag med hem till muttan och så lagade vi mat och såg på Linas kvällsbok. Nu ligger jag hemma i sängen och är alldeles slut. Ska snart gå till andreas för jag ska visa han runt i ljusta eftersom att han nyligen har flyttat hit och han har typ bara varit på sin gata, så det är dags för upptäktsfärd.

Det skulle tydligen bli ännu varmare imorgon, så självklart blir det tranviken även då! Det gäller att passa på nu medans det är bra väder! Hoppas det blir bra väder i helgen också, för på söndag är det Winnerbäck som gäller.

Ska vila lite nu så jag orkar gå ut och gå.

pözzz

Onsdag

Idag blir det tranviken igen med tess och emelie, vilka mer? Åh jag älskar det, ligga på en fillt med fötterna i sanden och känna sanden mellan tårna, men det där att bli sandig gillar jag inte, fast det ingår väl. Gud så tråkigt om man bara skulle ligga vid en pool hela dagarna, jag gillar inte att bada i pool. Är det sommar så är det stranden och havet som gäller!

Ska ta och göra mig klar och göra lite gofika sådär. Fikat är ju ett måsta när man åker och badar, eller hur B? Det är det man ser fram emot. Haha. Menmen.. ha en bra dag allehopa, nu kallar stranden! Kom dit vet jag! Ring ring ring.

Från Lisa

Från min kära vän muttan :) Hittade den här texten nu som hon skickade för någon månad sen.


muttan och jag , vi är goda vänner fast än mkt olika, muttan är lång , jag är kort, muttan dricker öl, jag dricker cider, muttan hon har kort hår , jag har långt men en sak ha vi nog gemensaaaaamt HUMORN!


Hamnen

Det var jättemysigt i hamnen, jag och amanda tog med oss lite fika och satt och mumsade på det och solade lite sådär. Amanda följde med mig hem sen och grillade. Det är något av det bästa med sommaren, att grilla. Man känner grillukten överallt och när folk grillar så är det sommar.


Åh, nu längtar jag så himla mycket tills att jag och lisa ska åka till stockholm, vi blir där en hel vecka! Det ska bli så roligt! Shopping, shopping, mysiga uteserveringar, grönan, plus mycket mer!

Tisdag

Dagar som den här vet man inte rikigt vad man ska göra. Det är lite för klallt för att bada och man vill inte bara vara på stan hela tiden.. Så, varför inte ha en mysig picknic? Det är precis vad jag och Amanda ska ha idag i hamnen. Det är perfekt väder för det, och så är det ju så himla mysigt! En filt, lite fika och det rätt sällskapet.

Snart bär detväg till stockholm med lisa, och det bästa är ju att vi kommer att vara där sammtidigt som amanda och jocke, det ska bli hur roligt somhellst! Så nästa vecka bär det av, vet inte rikigt hur länge vi kommer att stanna där, beror väl lite på vädret skulle jag tro, men jag har beställt bra väder. Åh, hur mysigt är det inte att gå runt på stan i stockholm och shoppa loss, äta lunch på en utesevering och bara vara. Och hur bra blir inte det med ett perfekt sällskap? Va har också planer på att gå på grönan allehopa på fredagen på kvällen., jätteroligt!

Nu väntar jag på min lön, sen är det bara att åka. Ses där!

Ica Maxi

Enkel vardag utan besvär. Maxi ICA har allt du begär. Böcker, kläder, tv och mat. Vi har allt under samma tak!

ICA MAXI is the place to be!

Horoskop Måndag

Väduren 21/3-20/4

En riktigt fin måndag väntar. Du har förvisso tur i kärlek men det handlar ändå mer om nöjen och vänner.


Oxen 21/4-21/5

Du söker hela tiden efter konkreta och praktiska lösningar. Allt annat går dig på nerverna. Lite trist.


Tvillingarna 22/5-21/6

Månen ger dig en sensuell, romantisk och spännande måndag. Det exakta innehållet avgör du helt själv.


Kräftan 22/6-22/7

Måndagen blir en mycket stillsam, kanske rentav andlig historia. Just nu fokuserar du helt på ditt inre.


Lejonet 23/7-23/8

Den här biten av sommaren är obetalbar. Just denna måndag handlar det mest om romantik och kärlek.


Jungfrun 24/8-23/9

Du vill ha lugn och ro, och du blir snabbt stressad om någonting förändrar dina i förväg gjorda planer.


Vågen 24/9-23/10

Måndagen innehåller i första hand romantik men du är också sugen på storstadsnöjen och vimmel.


Skorpionen 24/10-22/11

Du känner dig ganska motarbetad just nu och löser detta genom att helt och hållet gå din egen väg.


Skytten 23/11-21/12

Måndagen blir allra roligast om du får njuta av ett miljöombyte, en ny utmaning eller en ny aktivitet.


Stenbocken 22/12-20/1

Det händer inte särskilt mycket. Möjligen sportar du, du mår ovanligt bra av att röra på dig. Vardagligt.


Vattumannen 21/1-18/2

Måndagen präglas av djärva drag och snabba beslut. Du är flexibel, nyfiken, sugen på originella metoder.


Fiskarna 19/2-20/3

Egentligen händer det inget särskilt men du känner dig ändå stressad. Du kommer ingenstans just nu.


Martin

Ligger och smsar med martin wiman som just nu är påväg hem från götet. Och för ett tag sen fick jag reda på att han just nu sitter på centralen i stockholm där han ska byta tåg, och tåger är TVÅ timmar försenat. Lider lite med honom, för inte skulle jag vilja sitta och vänta på ett tåg i två timmar, spec inte vid den här tiden när man är påväg hem, då vill man ju bara hem hem hem så fort som möjligt. Stackars Martin. Jag ska nog ta och berätta en saga för honom eller något så att tiden går fortare, jag tror att han skulle bli glad då! Han blir nog också glad om han läser det här eftersom att jag är så otroligt snäll och känner sånt medlidande med honom..

För er som inte vet vem martin wiman är så är det en kompis till mig som också har gått estet, som tog studenten nu 08. Lite tråkigt tycker jag faktiskt, men roligt för honom. 
  
Martin, jag ska spola fram tiden åt dig en timme!
 

Tråkigt

Eftersom att ni säkert undrar vad jag gör för något just nu så tänkte jag visa det. Jag har nämligen provat alla effekter, eller vad det heter, som min webkamera har eftersom att jag har så otroooligt mycket att göra :)

 

Kött

 Haha, jag kan ju informera er om att jag har sett en köttbit som var allt annat än ljus. Så kan det gå när man bara ska lägga köttet på grillen för att de ska hålla sig varmt, helt plötsligt kan kolen börja glöda, efter ungefär två timmar sådär :) Ja, ni ser ju på bilden, inte ljus köttbit. Tur att Stefan var mätt redan. Men jag ser ju iaf lite sugen ut på att ta en tugga, mums.

..

Jag skulle vilja känna känslan, känslan att bli älskad


Söndag

Var på tranviken idag igen. Hur skönt somhellst! Skulle kunna ligga på stranden varenda dag nu tills skolan börjar, bara vädret tillåter.

Mamma och pär var på nå party igår, och det första mamma gör idag när jag kommer ner är att hon sträcker upp sina ben ur sängen och visar mig sina fötter. "Jag dansade igår", säger hon och skrattar eftersom att hennes fötter är kolsvarta! Haha, snygg tjej.

Horoskop Söndag

Väduren 21/3-20/4

Söndagen får en långsam start men blir i det långa loppet både underhållande och lärorik. Fin kväll.


Oxen 21/4-21/5

En ovanligt bra dag för fysiska aktiviteter av olika slag, särskilt tidigt på dagen. Du vill gärna tävla.


Tvillingarna 22/5-21/6

Dagen börjar i stilla ro men söndagskvällen blir rena äventyret. Du får flera mycket intressanta förslag.


Kräftan 22/6-22/7

Lite naturromantik kan ge fina upplevelser. Söndagen blir i övrigt en ganska stillsam historia för dig.


Lejonet 23/7-23/8

Just nu går allt som på räls för dig. Du snubblar över fina köp, bra affärer, kärlekslycka och äventyr.


Jungfrun 24/8-23/9

Söndagen börjar bra men på kvällen känner du dig lite stressad. Du tänker på allt som du inte hunnit med.


Vågen 24/9-23/10

Söndagen blir fin och allra bäst blir kvällen. Omväxling och utmaningar får dig på extra gott humör nu.


Skorpionen 24/10-22/11

Du är impulsiv och driven, något som inte alla uppskattar. Spännande söndag med stor risk för gräl.


Skytten 23/11-21/12

En härlig söndag med oväntade förslag, nya idéer och minnesvärda upplevelser. Rätt romantisk kväll.


Stenbocken 22/12-20/1

Du trivs ganska bra med en pysslig eller möjligen sportig söndag. Ingenting speciellt händer just nu.


Vattumannen 21/1-18/2

Söndagen börjar med en trist konflikt men i slutänden löser sig det mesta. Många skratt på kvällen.


Fiskarna 19/2-20/3

Ingenting speciellt händer men det passar dig bra. En avkopplande, lat söndag är precis vad du behöver.


Mika- Happy Ending


Langoskväll

Min dag och kväll har varit väldigt bra. Låg och stekte hela dagen på tranviken, sedan blev det myskväll med tjejerna. Langos för fulla muggar! Inte dåligt vill jag lova. Jag har skrattat så att tårarna sprutat, och jag har gråtit sönder till A walk to remember, igen. Men tack för en mycket lyckad kväll! Med er har jag som roligast. Inga nämnda, inga glömda. <3


Lördag

Hej dagboken, ikväll så skar jag mig i fingret, men jag vet inte på vad. Det gjorde jätteont och blödde ganska mycket.

Fredag

Igår vart det inte mycket datorsittande eftersom att det var så hiimla bra väder ute. Klockan 11 åkte jag och muttan till tranviken där vi träffade ÄÄLIN och co. Lite mys där på stranden blev det, stek stek! Jag och muttan åkte hem vid halv 4 eftersom att vi var tvugna att åka hem och fixa oss inför det lilla grillpartyt. Sååå, nu tänker jag visa mina nya jeansshorts som jag ääälskar!
 sååå, detta fick bli min outfit under kvällen.

Det där med grillningen gick det inte så bra med, eftersom att kolen ALDRIG började glöda, så det blev till att steka istället, men tamefan att senare på kvällen började det glöda som satan! Så köttbitarna som skulle ligga och vara varma på grillen blev kolsvarta ;o tidig grill, tidigt kol -.- Men roligt hade vi :D Väldigt roligt tycker jag! Ett litet pinsamt öde där men sen blev de bra. Så tack till alla min bruuudar, plus ni killar som var där, för en myyycket trevlig kväll!

Woho, ikväll blir det langos för fulla muggar hos mig!
Nu tänker jag gå och borsta tänderna, sen blir det tranviken! Kom dit vettja.

Lite bilder från dagen och kvällen.

        

Horoskop Fredag

Väduren 21/3-20/4

Fredagen börjar strålande, men en stor del av dagen går åt till oväntat arbete och diverse småsaker.


Oxen 21/4-21/5

En bra dag och en härlig kväll, men på kärleksfronten har du en smula otur. Nöjesliv fungerar bättre.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du får en lugn och stillsam fredag och det passar dig riktigt bra. Njut av sådant som gör dig harmonisk.


Kräftan 22/6-22/7

Med lite ansträngning från din sida kan fredagen bli riktigt romantisk. Men mest handlar det nog om nöjen.


Lejonet 23/7-23/8

Din fredag börjar bra men utvecklas inte riktigt som du hade hoppats. Någonting oroar och stressar dig.


Jungfrun 24/8-23/9

En fin fredag för en resa, shopping eller en utflykt. Du trivs i sällskap med både vänner och bekanta.


Vågen 24/9-23/10

Du grunnar över dina relationer nu. Vissa är du väldigt nöjd med, andra vill du förändra i grunden.


Skorpionen 24/10-22/11

Fredagen blir dramatisk och spännande. Du satsar förmodligen hårt på nöjen och äventyrliga upplevelser.


Skytten 23/11-21/12

Det händer inte så mycket. Du har tur i kärlek, men du är lite för trött för att fredagen skall ta riktig fart.


Stenbocken 22/12-20/1

En bra dag för att festa, koppla av, träffa vänner. Sport kan också få dig på riktigt gott humör. Fin kväll.


Vattumannen 21/1-18/2

Fredagen börjar bra men risken för gräl blir större under eftermiddagen. En småsak kan ställa till mycket.


Fiskarna 19/2-20/3

Rätt dag för dans, fest och musik. Fredagen blir extra intensiv för dig som är på resa. Glittrande afton.


Robin Hood

Efter att jag och Muttan hade varit och badat så åkte vi förbi hos Tess och Bella, men det var bara Tess som var hemma med Milla. Jag lånade iaf tre filmer, Bernad och Bianca, Robin Hood och Den modiga brödrosten som tess starkt rekommenderade, haha! :D Vi åkte hem till muttan och såg på Bernad och Bianca och nu ligger jag hemma och kikar på Robin Hood. Åh vad jag älskar disneyfilmer. Jag har hur många somhellst, men alla är på VHS så jag kan inte kolla på dom. Blir så ledsen. Det är så mysigt att kolla på disneyfilmer, jag växer aldrig ifrån det, det tror jag att ingen gör.  Någon som har massa disneyfilmer på DVD som har lust att skänka dom till mig? :) Då skulle jag bli jäääätteglad! Men något som är dåligt med att dom har gjort så att disneyfilmerna finns på DVD är att dom gör om en del, och då blir det inte samma sak! Som i skönheten och odjuret, där har dom lagt till en helt ny scen som absolut inte ska vara där! Rösterna är helt annorlunda, helt sämt, så det är det bara att spola över.

Haha  på tal om robin hood.. Jag älskade robin hood när jag var liten och kollade på den, spec när dom säger, "Men rör på påkarna hönshjärna". Iaf, en gång när jag var runt 5 kanske så följde jag med mamma och handlade, och som alla barn vill så ville jag ju självklart gå och kolla på leksakerna. Så mamma säger åt mig att gå dit själv och kolla så kommer hon dit när hon har handlat klart. Så jag går väl glatt bort dit men kommer tillbaka lika snabbt eftersom att jag har hittat något jag vill ha, så jag tjatar på mamma att hon ska komma och kolla vad jag har hittat, men självklart så säger mamma att hon ska handla klart först och då blir jag sur och ställer mig och skriker bestämt: MEN RÖR PÅ PÅKARNA HÖNSHJÄRNA! Mamma, skämmdes nog inte lite då :)


Torsdag

Idag har jag inte varit hemma någonting så jag har inte kunnat blogga. Iaf så har jag varit med Muttan hela dagen. På dagen åkte ner vi ner på stan, kikade lite och åt lunch. Det blev den underbart goda salladen på Coffe House. Lite shopping blev det ju också, men mest för muttans del. Jag köpte ett par jeansshorts på indiska som jag har velat ha länge. Visar dom i morgondagens outfit.
  Precis när vi skulle gå ut från Euro Sko så ser vi tre ungar som sitter på en bänk, och två av dom sitter och lådsasröker! Trodde förs att dom rökte på rikigt, men sen kom vi på att det kanske var godissigg. Men vafan ;o vad håller ungarna på med? Aja..

Idag jobbade jag iaf sista dagen på pirum, iaf nu när jag har haft sommaröppet själv. Blir ju jobb där lite då och då som vanligt ändå. Var jättesegt på jobbet idag, men man förstår ju att folk inte har så stora planer på att gå och handla barnkläder i haga när det är så fint väder som det var idag.
   Efter jobbet åkte jag iaf till muttan igen eftersom att jag skulle bli bjuden på middag där. Efter maten blev det till att åka till lilla bansjön och bada lite, det var väldigt mysigt. Vi hade med oss lite fika och satt på stenarna och fikade efter att vi hade badat.

Imorgon blir det iaf tranviken med muttan! Milla skulle nog också komma dit efter jobbet. Då åker klänning och stora solhatten på.! 
   På kvällen blir det kalas och grillning! Ska bli jättekul. Och kalas är lika med att man får göra sig fin, det gillar jag! Vet redan vad jag ska ha på mig, till och med vad jag ska ha för skor. Men det får ni se imorgon.
 
  


Miss Li - Oh Boy


Grattis

Måste passa på att säga grattis till Matilda Fasth som fyller år idag! :)

Horoskop Torsdag

Väduren 21/3-20/4

Månen ger dig en sensuell torsdag som gjord för kärlek, ömhet och närhet. Lite lyx känns också bra.


Oxen 21/4-21/5

Du är ganska eftertänksam nu men du hinner med en hel del nöjen ändå. Mycket fin kväll för dans.


Tvillingarna 22/5-21/6

Torsdagen blir romantisk och mysig. Det är också en bra dag för affärer och för inköp av stora prylar.


Kräftan 22/6-22/7

Både bra och dåliga saker händer. Du lutar åt att bry dig mer om de dåliga vilket kan sabotera torsdagen.


Lejonet 23/7-23/8

Mest av allt en dag för kärlek och kanske löften. Du ger också dina andliga sidor rejält med utrymme nu.


Jungfrun 24/8-23/9

Torsdagen blir underhållande. Du får ut extra mycket av sport, oavsett om du är publik eller själv deltar.


Vågen 24/9-23/10

Det handlar mest om kärlek och du kan känna att du inte har tillräcklig kontroll över dina egna känslor.


Skorpionen 24/10-22/11

En trevlig torsdag som passar extra fint för friskvård. Skäm bort kroppen lite, det lönar sig omedelbart.


Skytten 23/11-21/12

Torsdagen blir avkopplande. Du trivs i små sällskap. Det kan till exempel vara en bra dag för ett grillparty.


Stenbocken 22/12-20/1

Försök inte ordna och organisera för många saker samtidigt, det blir bara stressigt och oöverskådligt.


Vattumannen 21/1-18/2

Bra dag för en liten fest, gärna med levande musik. Annars handlar det mest om kärlek och romantik nu.


Fiskarna 19/2-20/3

Nöjen lockar och du njuter dessutom extra mycket av lyx nu. Unna dig att sätta guldkant på tillvaron.


Sjuka tanke

Sitter här i min nya bikiniöverdel. Kollade nyss ner på tuttarna som håller på att ramla ut, även fast det är large. (så om ni vill se någon som råkar visa brösten så är det bara att följa med mig på stranden, för dom ramlar nog ur när jag minst anar det), Iaf så slog tanken mig då jag kollade ner, tänk om jag blir en såndär tant med hängbröst ner till backen som solar topless på stranden och tycker att jag är assnygg?! Typ värsta mardrömmen! När man är utomlands så ser man massa tanter i tanga och brösten hängandes ner till marken som tycker att dom är så snygga! Tänkt om jag blir sån när jag blir äldre/gammal? Nej, det får bara inte hända! Jag ska nog bli en såndär jättesöt tant som tror hon har koll på modet med egentligen fattar ingenting. Jag ska ha en gubbe som jag inte tycker kan göra någonting rätt och sedan i nästa sekund så ska vi pussa varandra på kinden. Jag ska ha massa barn som ska säga till sina barn, nu ska vi åka till Tant Matilda, och de ska bara hoppa av glädje för att de älskar mig såå mycket, jag ska alltid ha kakor hemma. Alla älskar kakor, alla älskar Tant Matilda.

Ville bara dela med mig av mina tankar! /Hängtuttan



Ja, vad tycker ni?

Reklam

Tänkte bara uppmana er att läsa söta lilla rara Matilda Burströms blogg där hon skriver om allt som faller henne i smaken. Det vill ni bara inte missa! 
 http://matildaburstrom.blogg.se/

Ny desing

Inom kort kommer min blogg få en ny mycket snygg design, eftersom att fruuuda är så himla snäll och hjälper mig eftersom att jag är totalt värdelös på sånthär. Men det är ju verkligen inte hon! Kolla bara in hennes design, mycket snygg! nastrina.blogg.se

Shopping

Jag kan aldrig låta bli att shoppa! Jag och theres var nyss i birsta och självklart så var det lite grejer som fick följa med hem, allt från gina eftersom att det är så otroligt billig rea där nu, och då blir ju typ allt fint. Köpte en likadan tröja som igår fast en grå, en bikini som jag kan ha under tröjan, och en sjal/bandana. Alla för 85 kronor, så det var inte fy skam. Jag kan bara inte låta bli, mamma blir galen, men det gör inget, jag jobbar och tjänar mina egna pengar. Jag har inte tillåtit mig själv att köpa några skor nu innan jag åker till stockholm iaf, det är väl bra? :) Mina skor får inte plats någonstans längre. Men det kan inte hjälpas, jag älskar skor!, kläder också för den delen! Det är något man absolut inte kan få för mycket av!
   3 bodys fick också följa med Tp hem, inte illa. 57 kronor för alla 3. Vilket kap!





Musik

Någon som har nå bra förslag på musik? Jag har ingen musik på datorn eftersom att den är omformaterad. Hjäälp tack :)

Tyra Banks

"Don't get it twisted"

   

Det går inte att tycka att hon är något annat än hur snygg som hellst
En tjej som verkligen har lyckats nå sina mål.

Dagens Outfit

Kör väl en såndär liten dagens outfit eftersom att jag är nöjd med min outfit idag.

Älskar mina jesussandaler som jag köpte när jag var i kreta! Väskan har jag hittat hemma hos mormor, den är jättegammal, samma gäller skärpet.

Horoskop onsdag 23/7

Väduren 21/3-20/4

Onsdagen blir fin. Månen skänker dig en särskild förmåga att njuta, i synnerhet av kärlek och romantik.


Oxen 21/4-21/5

Något sommarnöje hinner du kanske med men i stort sett blir onsdagen stillsam, kanske rentav långtråkig.


Tvillingarna 22/5-21/6

En härlig dag för romantik i alla former. Om du sportar bör du vara extra noggrann med uppvärmningen.


Kräftan 22/6-22/7

Du har en tendens att göra en stor sak även av små bekymmer, och det ökar mängden stress rejält.


Lejonet 23/7-23/8

En trevlig onsdag men du längtar efter mer omväxling, fler äventyr. Egna initiativ kan löna sig nu.


Jungfrun 24/8-23/9

En mysig, ganska odramatisk onsdag väntar och det passar dig bra. Du hinner planera framtiden lite.


Vågen 24/9-23/10

Rörigt, spännande och inte så lite jobbigt blir det när allt händer på en gång. Du hinner inte riktigt med.


Skorpionen 24/10-22/11

Onsdagen blir ganska vardaglig och handlar om vänskap, hjälpsamhet och praktiska småsaker. Lugnt.


Skytten 23/11-21/12

En bra dag för sommarnöjen men du måste sätta fart på dem själv. En badutflykt passar vid fint väder.


Stenbocken 22/12-20/1

Du stressar och en småsak förvandlas prompt till ett rejält problem. Försök ta ett litet steg bakåt.


Vattumannen 21/1-18/2

En riktigt bra dag för nöjen, humor eller levande musik men du måste troligen sätta fart på egen hand.


Fiskarna 19/2-20/3

Onsdagen bjuder på en del nöjen men också på mysigt vardagliga saker att göra. Väldigt fin kväll.


Promenad

Har nyss varit ute och gått i ungefär en timme. Gick en omväg till eljuspåret, gick det lilla varvet och tog sedan en ännu längre omväg hem. Jag älskar att gå ut och gå själv på kvällen, lyssna på musik och tänka på allt och ingenting. Jag måste börja gå ut och gå mer ofta känner jag. Det blir bara att man sitter inne vid datorn på kvällen om man inte har någonting att göra, så nu får det börja bli promenader istället. Även om jag gillar att gå mest själv så är jag faktiskt lite rädd när jag är ute själv på kvällen, speciellt när jag går i spåret, så ikväll tog jag bara det lilla varvet.

Kameran fick följa med
    

PusSsSSSSss

Horoskop tisdag 22/7

Väduren 21/3-20/4

Du har mycket att tänka på. Det kan handla om gammal vänskap eller om trassliga släktband. Stillsamt.


Oxen 21/4-21/5

Tisdagen blir riktigt rolig. Allra bäst trivs du på resa eller mitt i storstaden. Du tycker om folk och fart.


Tvillingarna 22/5-21/6

Tisdagen blir ganska långsam, du har många småsaker att ta tag i och du känner dig ovanligt inåtvänd.


Kräftan 22/6-22/7

Tisdagen blir trevlig och passar perfekt för resor, äventyr eller sport. Du söker dig till spännande saker.


Lejonet 23/7-23/8

Du tar det lugnt och satsar din tid på viktiga relationer, djupa känslor och funderingar om det inre.


Jungfrun 24/8-23/9

En spännande tisdag med många oväntade inslag. Du är nöjeslysten, impulsiv och sugen på överraskningar.


Vågen 24/9-23/10

Ingenting speciellt händer och du trivs dessutom bäst på egen hand. Bra dag för att läsa eller bara vila.


Skorpionen 24/10-22/11

Kärlekslivet krånglar men det förhindrar inte att du får en mycket angenäm tisdag. Gott om kvällsnöjen.


Skytten 23/11-21/12

Kanske oroar du dig för en anhörig och det hindrar dig från att koppla av. I övrigt en rätt mysig tisdag.


Stenbocken 22/12-20/1

Nu passar musik, humor och ren underhållning. Unna dig en tisdag som muntrar upp och skänker glädje.


Vattumannen 21/1-18/2

Tisdagen blir inte särskilt spännande, förmodligen händer inget alls och du har ingen initiativlust nu.


Fiskarna 19/2-20/3

Månen ger dig en spännande tisdag med många nöjen och roliga upplevelser. Kanske nya vänner också.


Jobb

Har nyss kommit hem från jobbet. Jobbade på pirum idag. Jag har haft sommaröppet själv nu i juli, tisdag och torsdag 16-19.  För er som inte vet vad pirum parum är så är det en barnklädesbutik, som säljer kläder av olika märken som inte finns att köpa här i sundsvall. Finns även lite andra småpresenter. Jag verkligen älskar att jobba där! Alla är så trevliga som kommer in och vill ha hjälp. Roligast är det när det kommer någon mormor, morfar, farmor eller farfar och ska köpa presenter till sina barnbarn och de vill oftast ha hjälp, och dom är så tacksamma över det jag kan göra för dom. Sånt älskar jag, inte massa otrevliga folk som bara klagar. Det är då man älskar sitt jobb och bara vill hjälpa alla så mycket man bara kan och man står med ett leénde på läpparna hela tiden. Det är nog så man ska känna om man trivs på sitt jobb.
   Det går bara inte att undvika att tänka på vilka kläder jag skulle köpa till min unge om jag hade någon. Jag skulle nog köpa alla kläder i hela butiken, allt är så himla fint! Ge mig en unge att köpa kläder till.

Min unge ska vara fashion! inge puttinuttiga prinsesskläder eller bilkläder å grejer, sådedå! =D  Ska vi skaffa barn?

Tisdag

Vaknade vid tio imorsse och följde med mamma, pär och anton ner på stan en snabbis för dom skulle på stadium, och då hittade jag underdelen till min bikini för 29 kronor, och eftersom att jag bara använder en svart underdel till så köpte jag självklart den!

Precis när jag hade kommit ner till stan så ringer Elin, min förra granne som nu bor i stockholm. Hon var i sundsvall och ville att jag skulle följa med henne och hennes kille till birsta, så jag åkte dit efter att vi har varit på stan. När jag kommer till birsta berättar människan att hon ska GIFTA sig om en vecka! Så grattis elin :D Haha, det blir inte så lång tid hon och hennes kille får tillsammans, för om två veckor kommer jag och muttan och hälsar på. Då blir det shopping!

Sedan följde jag med elin till hennes mammas minneslund efter att vi hade varit i birsta. Var på hennes begravning, det kändes verkligen inge roligt att stå där vid minneslunden och se alla blommor som folk har lagt dit. Då kan jag bara tänka mig hur det känns för elin som har förlorat sin mamma.  

Hittade föresten en stor vit tröja på gina idag som jag har velat ha.
  Min sööööta bikini! Love it. Blir nog mycket fint att ha bikinin under den där tröja och ett par jeansshorts till.


Sommar

Ja, som sagt. Nu när jag har slutat jobba så lovade jag ju att sommarvärem skulle komma :) Och det kan ni ju lita på att den gör. Det ska bli mellan 24-30 grader nu från onsdag till tisdag. Inte dåligt, nu väntar beachen.

...

 
This could be the start of something new, it feels so right to be here with you

Måndag

Idag har Anton spelat golftävling så jag, mamma och pär åkte dit för att se när han skulle slå sista hålet. Och precis när han ska till och göra sista putten så började regnet bara ÖSA ner så dom fick avbryta tvälingen. Men efter ett tag kunde dom börja spela igen. Det gick jättebra för Anton, han vann tvälingen i sin klass, pojkar 13, och får nu åka vidare till Stockholm och spela final. Kul kul!

 De som kommer etta håller alltid ett litet typ tacktal, det är vad anton gör här.


A walk to remember

Jag och mamma for ner på stan och hyrde film förut. Jag hyrde A walk to remember som jag har velat sett så läge, och så hyrde jag dagboken som sägs vara jättebra, han som jobbade där sa också att det var en av dom bästa filmer han sett.

Bestämmde i alla fall att jag skulle se på A walk to remember ikväll, och jag tror aldrig att jag har gråtit så mycket under en film någon gång. Ligger själv inne på mitt rum och bara storbölar, från det att Jamie berättar att hon är sjuk tills det att filmen är slut. Så för er som inte har sett den, Se den! En utav dom bästa filmerna jag har sett.

Imorgon blir det till att se dagboken och se om den är så bra som den sägs vara. Ska nog tvinga mamma att se den med mig, men jag tror att hon ville se den faktiskt.

Ska nog ta och sova snart iaf, fick jätteont i huvudet nu för att jag grinade så mkt och blev täppt i näsan, blä, och det blev inte så mycket sömn inatt så jag är väldigt trött.

godnatt så länge

  
Many Moore - Only Hope. Ur filmen

söndag

Ibland önskar jag att jag var några centimeter kortare, så jag kunde använda höga skor utan att känna mig som en jätte. För hur snyggt är det inte med ett par snygga pumps nu på sommaren? Och man kan ju använda nästan allt till pumps. Jag blir så glad när jag ser någon som är lång som använder höga pumps, det stärker mitt självförtroende eftersom att jag alltid får höra att jag är så lång. Inte för att folk ser det som negativt, men när folk säger så så känner man sig inte så peppad på att sätta på sig ett par skor med klackar på flera centimeter.  5 centimeter kortare och jag hade bott i snygga skor nu på sommaren. Jag äger flera par med använder dom aldrig. Det är nog bara jag som är töntig.
.

städa

Jag bara städar och städar, så nu fick jag ta en paus medans golvet torkar. Urs, jag hatar när det är stökigt. Har varit jätteduktig städtant nu, plockat undan alla grejer på golvet och överallt där det ligger för mkt saker, damsugat och torkat golvet, och nu är det väl bara dammtorkningen kvar. duktigt. 

Jag kommer nog bli perfektionist när jag flyttar hemmifrån, för inatt när jag skulle gå och lägga mig så höll jag på att städa bara för att jag hatar att det är stökigt när jag vaknar på morgonen, skillnad om det är i mitt rum, men om det är i resten av huset så är det en annan sak. Så jag städade undan allt som vi hade haft på vårat lilla kalas, startade diskmaskinen klockan 4 på morgonen och kunde knappt sova för att jag ville att den skulle bli klar nångång så ja kunde plocka ur den. Låter inte så normalt. Blir galen på mig själv. Så klockan 8 gick jag upp och plockade ur diskmaskinen, sen kunde jag somna igen. Undrar vilka som vaknade när jag höll på, för mitt hus blev ett litet hotell inatt, det låg folk i varenda rum, nästan.

Igår när jag tog på mig en kjol och mina nya randiga body så fick jag höra av milla att jag såg ut som en modebloggare, och att jag även borde bli en. Ja, kanske? Gillade my style igår.

Nej, nu ska jag ta och städa klart sen ska jag väl klä på mig och sen blir det till att trääääääääääääna :D YES! Nu var det alldeles för längesen! Jobbigt läge när man jobbar hela tiden och inte har tid för något annat. Men idag ni!

pözz / the lax

lördagkväll

Tack för igår brudar, helt sjuk kväll, det måste vi göra om, men kanske med något godare.
Haha, hur snygg är vi?


Kontaktannons, Elin Nylander



Elin är en 17årig flicka (trot den som vill), som går estet musik på hedbergska och hon sjunger så att hela skolan gråter. Just nu är hon ute efter en riktig pudding som kan tillfredsställa alla hennes behov. Intresserad såhär långt? Ja, det kan jag förstå.
   På fritiden är elin mycket hos sin häst eftersom att hennes största intresse är att RIDA, rida är det bästa hon vet! När hon inte är i stallet spenderar hon sin tid hemma i sitt hus i KOVLAND, med sin mor och far. Då brukar hon mest vara för sig själv och klä sig i hejdlöst porriga kläder och tyvärr så har hon ju ingen att visa det för (än). För er som inte vet vart kovland är så gör det inget eftersom att det knappt finns på kartan.
   Att Elin har MVG i engelska måste väl också vara ett plus? Elin bara älskar skolan och alla lärare älskar Elin, hur bra är inte det? Elin gör allt möjligt med sina lärare.  

Elin söker just dig, singel, upptagen, gift, nunna eller munk som vill ta en mysig ridtur med henne i regnet och äta nudlar tills ni spyr.
 
Låter detta lockande? Adda då hennes msn: [email protected]

lördag

Sitter hemma hos emelie nu och väntar på att ungen ska laga mat, jag svälter ju.. Ska det vara så? CHIKKLING för hela slanten.

Gick på stan en stund och jag gjorde värsta kapet. Ha kollar på en body jättelänge, tillochmed köpt en med sedan lämnat tillbaka den. Men nu var det ju så att jag hittade 3 stycken som jag ville ha på rean, för 50 kr styck. Typ alla har en sån, men det gör inget, vill kunna ha en tight överdel när jag har shorts eller kjol åså. Inte illa. Glad på mig själv för att jag har köpt överdelar med FÄRG!, och inte bara svart eller andra mörka färger.
 Gina tricot 49 kr. Inte för att det lär vara någon som inte bet att dom är från gina.


Emelie har inte ens börjat med maten, hon står bara och knäpper kort på sig själv, vad är det här? Jag som ska bjuda på efterrätten å allt, och gissa vad det blir? Yes, jordgubbar och glasssss! G-L-A-S-S, G-L-A-S-S, G-L-A-S-S, glassen heter GB. (sjung det som den där glöggsången, b-l-o-s-s-a...) men glögg är äckel, mmmh glass

ÄNTLIGEN!

Äntligen så har jag sagt adjö till jordgubbarna! Men jag känner på mig att jag kommer måste jobba imorgon, att det kommer finnas jordgubbar kvar nu ikväll när ofelia slutar sälja. nej, jag vägrar, dom får hämta mig och dra mig ur sängen annars!
Kommer inte kännas fel när lönen kommer, då blir det sthlm med muttan!

Snart blir den en tripp ner till stan och träffa emelie och se om det finns nå fint eller nåt. Jag är tillochmed bjuden på middag hos henne ikväll, mys. Och ensam hemma är jag, YES. Ska proppa i mig jordgubbar och glass.

För er som är intresserade så kommer det snart att dyka upp en väldigt speciell kontaktanons här på min blogg, det får ni bara INTE missa. Så håll utkik gott folk.

Lars Winnerbäck

Hugger i sten 



nattdåå

                                                              God Natt




                                                         
pözz

Sommarlov

Sååååå, vad har jag hunnit med på mitt sommarlov? Jo, jag har jobbat, jobbat, jobbat, jobbat, ätit hur mycket somhellst och sovit lite sådär och partat gärnet på gatufesten. Nå mer har jag inte hunnit med, har fan jobbat sen innan sommarlovet. Så less på äckeljordgubbarna nu, men jag jobbar sista dagen imorgon, YES! Sedan har jag bara en vecka kvar på pirum, så nu kan ni ju börja föbereda er på varmt väder, för det har jag beställt tills nu när jag blir ledig!, så då blir det bada bada och bli bruun! yäääääz! inte illa. Känns som att jag inte har gjort  något annat än att jobba, både vardagar och helger.

Måste väl ta och sova snart för jag börjar åtta imorgon. Hoppas att det kommer någon och köper av mig alla jordgubbar som en gjorde igår, 180 liter :o inte illa. Visst, det var ett fruktföretag, men de hör inte hit.

Måste bara säga att jag hatar folk, iaf en del som köper jordgubbar. Kastar jordgubbar på backen, spottar på dom, tar på alla med sina mögliga händer, klagar på mig för att jordgubbarna är dyra, säger att dom är besviken på mig för att jordgubbarna kostar 29.90 iställer för 30, skäller på mig för att jag inte kan väga litrarna öven fast det står CA 500 g på litern, urs, säger att dom är jättefula och blir arg, rotar igenom hela litern för att se om det är nå dåliga jordgubbar i, hittar en dålig och börjar istället pilla sönder i en annan. hej jag är jätteless på folk. ÄR DET MITT FEL ELLELELELELERRR?

pözz / the man

back in busines

Nu kan jag inte hålla mig längre. Måste bara börja blogga igen, få skriva av mig lite sådär.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0