Dagens

Yes, vi kör en dagens



Hallelujah för lackleggins!

halleluja

Jag fastnade för låten

tandblekning

Sitter och bleker tänderna, dregglar och sjunger.

För er som undrar om tandblekningen ger resultat så kan jag säga att jag är nöjd, det har gett resultat och jag har inte blekt så många gånger, fast jag är inte klart än. Man får ha lite tålamod bara. Det fanns tre olika tandblekningar att välja mellan, svag, mellan och stark skulle man kunna säga, jag har mellan, det rekommenderades för dom som aldrig blekt tänderna tidigare. Visst skulle jag ha kunna kört på en stark, fast då var den dyrare. För er som inte har så mycket tålamod skulle jag nog rekommendera stark, då är blekningsmedlet lite starkare så att tänderna bleks lite fortare.

Fråga om ni undrar något.

Här är sidan jag beställde ifrån


Onsdag

Känns inte som att veckan vill gå frammåt, allt går så segt.
   Var i bista med milla idag efter skolan och köpte en ny everestjacka idag, en likadan som jag redan har, bara att den som jag hade är någta år gammal så det är så urludrad så nu var det dags för en ny eftersom att stadium sålde ut dom för halvla priset nu och jag hade tur att få den sista!

Det blev två nya ögonskuggor också eftersom att matilda knappt äger nå vettigt smink och är så tråkig och aldrig sminkar sig så att det syns.


Nä, jag har faktiskt inget vettigt att skriva. Eller jo, Grattis till körkortet JOHAN!


utmanad

Jag har blivit utmanad av Isabelle

Fyra tvprogram jag brukar se: Sex and the city, DH, OTH och unga mödrar

Fyra saker jag gjorde i går: Hade friluftsdag, åt på donken, kollade på en ny telefon och jobbade

Fyra saker jag längtar till:
Turkiet, sommaren, 18 år och LOV. (håller med milla)

Fyra som står på min önskelista: Vår, egen lägentet, ny telefon och nya vårkläder 

Fyra saker jag avskyr: Min öroninflamation som aldrig vill bli bra, missförstånd, skitsnack, skära sig när man rakar benen.

Fyra saker jag tycker om att göra: Allt man kan göra på sommaren, köpa skor, umgås med dom bästa och sova hur länge jag vill

Fyra saker jag åt i går: Ballerina, KORV, donkenmat och skagenröraförrätt på jobbet 

Fyra bloggar jag utmanar:  orkar inte utmana :)

mysmys

Sitter här med Saga i knät och lyssnar på när jenny och emelie sjunger samtidigt som jenny spelar piano, väldigt mysigt. Har haft en väldigt rolig och mysig kväll med mina kära vänner, det är inte ofta jag är med folk från klassen efter skolan längre, ganska synd faktiskt.

Ska nog ta och åka hem snart, duscha och göra mig klar för morgondagen. Vill inte! Vill vara vaken vaken vaken och vara ledig imorgon, inte börja dagen med naturkunskap.

Nu spelas det Helga natt för fulla muggar, God Jul.


pöz

fettisdagen!

Idag är det fettisdagen, det firade jag, jenny, emelie och saga med att ta en fika på stan. Otroligt nog var det bara jag som åt en semla :o en jävligt god dessutom!

Blev ingen träning idag typvär eftersom att när jag var på sjukhuset idag så sa läkaren att jag inte får träna och att örat inte har läkt än, blääääää vad less jag blir! Det är fortfarande rött och irriterat i örat och trumhinnan är fortfarande trasig så jag måste komma tillbaka på tisdag igen.

Nu sitter jag hemma hos jenny och har bajsont i huvet, emelie och jenny lagar mat, stuvade makaroner och KORV!, och saga är i vardagsrummet med mig och leker. Ska vara hemma här ikväll och mysa på, kolla på disneyfilm och äta fruktsallad med glass och chokladsås, mmmmmmummmmms!

HEIDO!

dagens

Vi kör på ett dagens klädval!


måndag, friluftsdag

Astrött tjej som skriver..

En mysig och kort friluftsdag idag i huli med johanna och min kära hund märta. Jag åkte ingenting men johanna kämpade på med sin stjärtlapp. Lägger upp lite bilder som får beskriva dagen.

      


Efter friluftsdagen for jag och milla till birsta för jag skulle kika på en telefon och kanske köpa en dårå, fast jag hittade såklart ingen. Jag känner att jag inte vill lägga ut så mycket pengar på en ny telefon eftersom att mina telefoner oftast går sönder eller försvinner, fast självklart så när jag står och kollar på en mobil så vill jag inte ha nån billig.. kräsen tjej. Får ser vad det blir, hoppas på att pappa kan laga min telefon.

Har precis kommit hem från jobbet, så nu väntar sängen! Har sovmorgon till typ 12 imorgon, fast halv 11 ska jag till läkaren och kolla örat igen, hoppas på goda nyheter.
   Efter skolan blir det träning, YES ÄNTLIGEN! som jag har längtat efter att kunna träna!

Nattinatt!

puz / O

vitvitvit

Bleka bleka bleka tänder :)

söndag

Idag är det en såndär skön slappdag, vilket söndagar oftast brukar vara. Har faktiskt hunnit med att övingsköra, går ganska bra faktiskt.
   Försöker städa på mitt rum, fast det går inte så bra, det ser förjävligt ut. Det går sakta men säkert frammåt, plockar utan nån sak i taget, det får ta den tid det tar.

Imorgon är det frille (friluftsdag), jag och johanna ska till Hulistugan och åka pulka och grilla KORV! mmmh. Ska ta på mig typ sju mössor så det inte drar in kalluft i örat. Ska bli jättemysigt, och trevligt sällskap får jag ju också. Jag ska äta KORV, ballerinakex, dricka varm oboy och festis, så mycket vet jag, får se vad huset har att bjuda på mer. Det bästa med friluftsdagar är ju att det är ett måste att ta med sig gofika. Måste ringa Johanna snart och fråga vad hon ska ha med sig och komma överrens om vem som tar med sig ketchupen?



Jobb är det ju imorgon också, på eon. Hoppas verkligen på vinst från timrås sida. Jag har faktiskt köpt nya jobbskor, eftersom att jag får ont i fötter, rygg och ben när jag jobbar, så jag behövde ett par skor med dämpning. Det blev ett par nike från stadium, 500 kr. Hade dom sist på jobbet, hur sköna somhellst! Det var värt pengarna. Kommer kunna ha dom jämt när jag jobbar, inte bara på eon.



Nu fortsätter städningen!

PUSS!

söndag

Måste visa mitt senaste inköp, eller jag fick den av mor. Skjortan på bilden LOVE IT! (köpt på indiska) Spec med mina lackleggins till och en lång tröja under som blir som en liten kjol, plus converseskor!. precis som på bilden, dålig bild dock.





Nu längtar jag verkligen tills jag åker till stockholm, jag ska bli snygg i håret och köpa nya snygga kläder, och kanske ett par skor?! :D WOHO!


välkommen tillbaka matilda

Nu är jag åter igen tillbaka i verkligeheten och kan stå själv på benen. Allt har varit ett rent helvete dom senaste två veckorna, fast nu är jag tillbaka på skolan och har börjat kunna jobba igen, känns jätteskönt! Blir dock lungt nu ett tag eftersom att jag äter penicillin.

Gårdagen spenderades med isa. Efter skolan och en kort vistelse for vi hem till mig eftersom att min älskade älskade mor fyllde 41! Jag färgade håret på isa och noppade hennes ögonbryn, assnygg blev hon! Efter det så for vi hem till henne och hade lite pyjamasparty, åt tacochips med guacamole och bara tjockade oss :)

Denna dag har jag spenderat hemma hos alex, har bara tagit det lugnt sådär.

Måste skriva grattis i efterskott till min kära mor!


sportlov

Nu är det bestämt att jag åker ner till sthlm på sportlovet och hälsar på Åsa, känns jätteskönt! Ska bara ta det lugnt, shoppa lite och bara umgås och mysa på med åsa.
  
Faktiskt så har jag bokat klipptid hos känsid frisören Bobby då jag åker till sthlm, bara för kul! Spännande spännande! Längtar tills lovet nu!



onsdag

Mitt öra verkar aldrig vilja bli bra. Eftersom att inte penicillinet jag fick först hjälpte så fick jag örondroppar i måndags.
   Var hemma hos alex igår och vid 6 tiden började örat göra as as asont! Så jag var tvungen att åka in på akuten, alex var gullig och följde med och var med mig hela tiden. Jag vet inte rikigt vad som hände, men smärtan jag upplevde vill jag aldrig uppleva igen, den va värre än den smärta jag hade när jag fick öroninflamation, det var det värsta jag har varit med om. Kunde inte sitta still utan gick bara fram och tillbaka och tårarna bara sprutade, trodde att jag skulle svimma.
   Smärtan släppte lite när dom gjorde rent i örat, och det visade sig att jag hade en blåsa på trumhinnan och att blodprovet visade på att nåt värde var för högt så jag blev kvar där över natten. Hade inte klarat av att sova hemma, fick en morfinspruta så att jag kunde sova iaf. Det började rinna ur örat som aldrig förr. blää.

Det visade sig idag också när jag var på koll igen att jag har exem på hörselgången, hur lyckas man?

Nu har jag kommit hem iaf och det känns mycket bättre i örat, har börjat på en ny penicillinkur nu, en mycket starkare så jag hoppas att det blir bra snart.

 

Tobias Arvola

Idag är det fyra månader sedan Tobias länmade oss. Var och tände ett ljus vid hans grav, det var så himla fint där.

Vi tänker på dig och hoppas att du har det bra




 

onsdag

Igår upplevde jag en sån smärta som jag aldrig har upplevt och aldrig mer vill uppleva. Ge mig aldrig mer öroninflamation!

måndag

WOHO! Trodde jag höll på att bli frisk, men istället åker jag på öroninflamation :)

Har nyss varit på akuten, satt och väntade en halvtimme, sen orkade jag inge mer eftersom att man inte vet hur lång tid man kan få vänta om man inte har bokat tid så pappa gick och frågade om det var bättre att jag åkte hem och ringde och bokade en tid ist eftersom att jag hade så ont i örat. En sjuksköterska föll då för min fars charmiga leende och jag fick komma in på en gång :)

i brist på annat

Skriv det första du tänker på:

Grön: bajs 
Sockervadd: kladdigt 
USA: aupair
Picasso: tavla
Krulligt: krullkarin
Frukt: malon
Alkohol: fylla
Pyssel: trolldeg
Skräckfilm: krama kudde
Betty Boop: thess
Kusin: lovisa
Paris Hilton: simple life
Dricka: cola
Jesus: vemdå?
Doft: parfym
Julen: mys
Vass: äckligt, gädda
Varmt: utomlands
Medeltiden: skola
Pizza: ätit nyss
Döden: fruktar
Blod: rött
Begravning: farväl 
Gott: MAT
Bröllop: SATC
Kärlek: jadu
Mardröm: feber
Djurpark: djur
Härligt: sommarlov
Vinter: kallt och vitt
Läskigt: spindlar
Fint: mamma








söndag

Nu har hela helgen gått, och jag har inte ens varit med huvudet utanför dörren.

Måste bara säga att jag är på bättringsvägen, eller jag har ingen feber, utan har istället fått världens förkylning. Jag nyser som ett as och det bara sprutar ur munnen och näsan, ganska kul faktiskt. hahah. Äcklematilda is back.

Måste meddela att jag miss my lovely friend matilda very mycket right now

sjuk som ett as

Jag blir bara mer och mer sjuk, har verkligen ingen ork att skriva. Hoppas på att det är bättre imorgon, tappa inte hoppet.

 

please

Snälla, gör mig frisk någon. Ligger i soffan och svättas ihjäl

vill inte, vill inte, vill inte

fredag

Ja, nu är det äntligen slut på ännu en skolvecka, och jag ligger hemma i soffan, har feber och hostar. Som sällskap har jag min mor som blev sjuk under natten.

Febber är nog det värsta jag vet, jag har hellre världens förkylning, så jag slipper spy å jävlas och inte kunna sova på nätterna.

Låg i mammas säng och vilade, då såg jag två fotoalbum som låg under skåpet vid sängen, det var bilder sen jag och min lillebror var små, kanske hur gulligt somhellst. Åh vilka söta kläder jag hade förrsesten, jättefina :o med tanke på att det var 90-tal, och med tanke på att min mamma och pappas kläder inte var lika attraktiva. Måste ta och knäppa någon bild sen.

ska nog försöka äta någonting nu, kanske en macka med messmör.
  
Får se om det blir nån tandblekning sen idag, om jag orkar.

God Natt

Nu väntar sängen och ljudboken

Sov gott

tack, det värmde


sjuk

Febern och hostan har smugit sig på, jag svettas och jag fryser. Tog en alvedon för en stund sen, så nu känns det lite bättre iaf.
   Ligger i sängen, äter chips och kollar på Du blir vad du äter, utan det minsta dåligt samvete.

Lär nog bli hemma imorgon iaf, för om febern håller i sig så blire inge kul.

torsdag

Helå

Sitter hemma och fryser framför datorn, gick hem från skolan tidigare idag eftersom att det känns som att jag håller på att bli sjuk. Håller på att lägga in massa bilder på min bilddagbok ifrån sommaren. Jag vill ha sommar nu!

Nu har jag blekt tänderna en andra gång, eftersom att man måste bleka dom flera gånger för att det ska ge det resultat man vill ha, men det får frammåt, och jag ser redan resultat. Lite svårt att ta bilder dock, eftersom att kameran har sån dålig fokus på nära håll. Ska försöka knäppa nån bättre bild iaf.


onsdag

Halva skolveckan har gåt och idag har det varit en ganska slapp och skön dag. Slutade ganska tidigt och åkte sedan till mormor och morfar och spenderade min eftermiddag med dem, pluggar har jag gjort också, har mitt första prov imorgon på körkortsteorin, hoppas på att det går bra.


Min tandblekning har kommit, så nu sitter jag med två plaskskenor i käften och kan knappt andas för salivet bara rinner och jag kan knappt svälja för att jag har så ont i halsen. Ska alldeles snart ta ut blekningen, eftersom att man inte ska bleka så mycket första gången.

gulligt

Min morfar ringde för en stund sen och berättade att han hade skickat ett mail till mig, han första mail han har lyckats skicka. Jag och amanda skrattade ganska bra när vi läste det, ganska jättegulligt faktiskt.



Hej Matilda
 
Gå och lägg Dig, sömn är bra
 
Hälsn
Morfar


Haha, gulle dig morfar!

tisdag

God Kväll

Sitter hemma hos amanda, vi har precis gjort en kladdkaka, så nu är det bara att vänta på att gobiten ska bli klar.

Väldigt slapp dag i skolan eftersom att vi hade en så kallad klamydiadag och jag gick inte på sista lektionen, estetisk verksamhet, eller lek och fjant med Pål som jag kallar det :)

Gick ner på stan iaf efter skolan och väntade på amanda, då passade jag på att kolla på ett par rikitga jobbskor eftersom att jag får så ont i ryggen när jag springer fram och tillbaka i restaurangen och står i butiken. Hittade ett par reebok för 800 kronor som var gudomligt sköna. Ringde bossen och frågade om hon tyckte att det var värt det, haha, hon tyckte att det var toppen, eftersom att hon alltid säger att jag måste ha riktiga skor.

Nu ropar magen efter kladdkaka!

Förresten, glöm inte att kika in på amandas blogg gott folk! Ni kommer inte att ångra er.



hEHeeHhEHEH   PS: ifall att ni undrar så är inte bilden tagen igår :) Kanske snarare tre år sedan.. hIhIHI

tandblekning

Jag har länge funderat på att bleka tänderna för att få tillbaka känslan av mina vita tänder som jag hade när jag tog bort tandställningen. Hur mycket man än försöker hålla dom sådär vita så går det inte, även om inte mina tänder är gula. Men nu så ska jag pröva, hittade en bra sida på internet som sålde ganska billig tandblekning som man gör hemma själv. Läste igeom vad folk hade kommenterat och de verkade mycket nöjda, så varför inte? Funkar det inte så funkar det inte, då har jag iaf prövat.

Hoppas att jag får hem det på onsdag, ska bli jättespännande. Snart så kommer jag där med mitt bländande Hollywood-smile.


...

the show must go on

söndag

Helgen har varit super! Estetfesten i fredags var hur kung somhellst och timrå spöade färjestad igår med 6-0! Kan det bli bättre?

Idag for jag, pappa och lisa till stugan i det iskalla vädret, åkte skoter och grillade korv! Jättejättemysigt. Så nu har matilda kört skoter för första gången i sitt liv. Kul var det. 
   Det känns att man inte är van att vara ute såhär, både jag och lisa somnade i soffan när vi kom hem till henne.

Det var så himla skönt att få vara ute en dag och bara komma till en liten annan miljö en stund istället för att bara sitta inne. Solen lyste så himla fint på sjön. Jag behövde den här dagen. tankjo!










Både jag och mamma är lediga imorgon så då ska jag passa på och övningsköra "på riktigt" för första gången eftersom att jag har fått tillståndet nu. wohoo.

RSS 2.0