de turki!

Måste ju bara tala om för er att jag, matilda, camilla och isabelle har bokat en utlandsresa. SÅ DEN 23 MAJ BÄR DET AV TILL TURKIET!!!! ALANYA, HERE WE COME! WOHOO!

NANANA; :D


dagen före

Nu ser vi frammåt matilda och skiter i det här! Yes, jag snackar med mig själv.
   Jag är så otroligt peppad inför morgondagen (nyår). Prövade nyss min nyårsoutfit för första gånen och jag blev så lycklig eftersom att det såg ut precis som jag ville! YES. Ja det är sant, mina kläder gjorde mig på bra humör.

Snart kommer matilda hit och myser med mig. Ska ta och städa lite snart.

Imorgon blir det gomiddag och utgång! Ska bli askuuuul!!




ingen rubrik

Återhämtning pågår..

återkommer kanske imorgon

bajs

När allt är som man fruktade att det skulle bli


Nu åker jag till älskade amanda! HEJDÅ!


julhälsning



Hoppas att alla har en trevlig kväll :)

God Jul

God Jul på er önskar mig och min bror

http://elfyourself.jibjab.com/view/IKRuND2SdnPzIKlE

GOD JUL!

God Jul på er mina kära vänner! Denna har jag gjort till er!

http://elfyourself.jibjab.com/view/4oF9vOW0wWhUb4f1

Till Matilda B Burström


+



jag struntar faktiskt i vad alla säger

fjärde advent

Nu har jag precis slagit in mina julklappar, väldigt fina blev dom.

Hela dagen spenderades i birsta med mina älskade vänner. Blev lite julklappsköp, och en nyårsklänning till mig som jag håller på att fundera på om jag ska ha eller inte. Tror jag ska ha den. fast jag är inte rikigt säker än, måste pröva med Isas leggins till först.
   Kom hem strax efter fem, åt lite och sedan dekorerade jag vårat pepparkakshus eftersom att ingen annan ville det.

Såhär fint blev det.
 



Vad tycker ni om klänningen förresten? Tror ni att den blir bra? :)

julstress!

Nu ska jag som alla andra ut i julstressen. ska till birsta en stund och köpa dom sista julklapparna. Känns som att det kommer bli mer julklappar köpta till mig själv än till dom jag ska köpa till, jag hittar alltid mycket mer till mig själv när jag ska kolla åt andra :)

Ska kila till bussen


HEIDO!

jullov

Ja, nu är det ju äntligen jullov, vilket är hur underbart sommhellst!  Är dock inte klar med mina julklappar, får lön på tisdag, då ska jag ut i julstressen och köpa dom sista. Köpte julklappar till mig själv idag istället för till någon annan. Eller jag lyckades köpa till min mormor och morfar iaf.


Igår fyllde jocke år, GRATTIS!, så det var lite kalas hon honom på kvällen sådär med lite trevligt folk. Blev lugnt för min del eftersom att jag skulle upp och jobba idag, vilket kändes väldigt skönt. Ikväll blir det nog lugnt också, ska troligtvis jobba imorgon också. Och måndag.. och tisdag.. WOHO, känns bra när lönen kommer på tisdag.

Nu ska jag ta och äta något, städa rummet och sedan kolla på Björn Gustafsson-filmen som snart har laddat klart.


Hörs sen.

pös

vet inte

Nu behöver jag verkligen lov, klarar inte av skolan en sekund till just nu.

   

Foto: Camilla Westin

Bilderna är till hennes skolarbete

photo

Smakprov från fotograferingen



Fotograf: Camilla Westin

...

Non omnia possumus omnes 



"Vi kan inte alla göra allt"


måndag

Återigen måndag, allt är väl som vanligt, inget spec som har hänt.

Ser fram emot morgondagen, för då ska jag jag fotas av Milla, ska ha på mig massa kläder som hör till olika årtal, och så ska hon fota en accesoarbild, vilket blir på mina snygga skor från monki. Ska bli jätteroligt, ska tjata på milla så att jag får bilderna så fort som möjligt så ska ni få se, hoppas bara på att dom blir bra för jag är verkligen inte en som brukar bli bra på bild, skorna lär ju bli snygga iaf.

Nu ska jag ta och göra mig klar för sängen

natti


söndag

har inget vettigt att skriva just nu, så jag låter bli

mys på rummet

Idag bestämde jag mig för att göra om lite på rummet. Eftersom att jag har vita väggar kan jag ju inreda med vad jag vill i princip. Har haft svart och vitt en lång tid nu, svart/vita kuddar, svarta gardiner, haft både ett svart och ett vitt överkast, svarta ljus i mina stora lyktor och svarta lyktor i fönstret.
 
Så jag gick in till mamma på indiska, sa att jag skulle vara kund och att hon var tvungen att hjälpa mig att hitta fina kuddar som passade till gardinerna jag ville ha. Den här gången blev det som ni ser, inredning i brunt och beige, ska få in lite mer orange också. Blev rikitgt nöjd faktiskt, riktigt mysigt blev det.

       

Mysigt va?

IDOL

Grattis, kevin till segern! Verkligen en värdig vinnare!


världen är bra liten

Jag måste verkligen hålla med Matilda Burström om det hon sa nyss : "Världen är bra liten".  Ska berätta vad jag menar, kortfattat..

Idag när jag precis hade kommit på jobbet ringer Matilda och berättar att idag (eftermiddagen) hade det varit en polis på skolan, och matilda undrade vad det var frågan om, då får hon reda på att en tjej har blivit av med sin jacka, plus en annan tjej från ettan tydligen. Senare när matilda ska gå och ska ta sin jacka, tror ni att den är där då? NEJ! Plånbok, nycklar, mobil, allt borta!. Jag skulle ha fått sån panik så jag inte visste vart jag skulle ta vägen, stackars matilda! Men iaf.. Tjejen som också hade blivit av med sin jacka hade fått tillbaka den, otroligt nog! Så matilda ringer och säger att den andra jackan som har blivit stulen är hennes, och tro på satan att alla saker är kvar.
   Hur kunde dom ha fått tillbaka jackorna undrar ni? Jo, när the tjuv hade varit på skolan och tagit jackorna så hade han gått ner på stan, där någon hade sett när han misstänksamt hade stoppat ner två jackor i en påse och ringde då polisen som snabbt kunde gripa honom. Happy ending kan man säga.. fast det är inte slut än..

När jag kom hem nyss så frågar mamma vart vi har våra jackor på skolan, om vi låser in dom och om det är några som har blivit av med sina jackor på skolan. Vadårå, undrar jag? Och vem var det inte som hade ringt polisen då, när hon såg en kille inne på indiska som stoppar ner två jackor i en Clas Ohlssonpåse? JO, min kära moder.
   Jag ringde matilda på en gång och berättade den väldigt otroligt knäppa, förvånande nyheten. Ja Matilda, värden är bra liten!

Tack och lov så blev allt bra för matilda!

Nu ska jag sova. Ska kolla på esteternas lucia imorgon på skolan, fast jag ska inte vara med. Hoppas det bjuds på nå gotta i matsalen.

/SÖV SOT

blogguppdatering

Måndagen spenderades på skolan och efter det blev det jobb.. inte så mycket roligt att skriva om faktiskt.

Tisdagen spenderades på skolan som vanligt, fick tillbaka företagsekonomiproven, fick godkänt så det känns bra. Har ju som vanligt en jättelång håltimme från att företagsekonomin slutar tills lunchen är slut, så jag och johanna brukar gå och ta en fika. Den här gången fick det blir på det nya fiket/lunchstället Sandys. Jag och matilda upptäckte det mysiga stället förnågra veckor sedan, med billig god dryck, mysig inredning och väldigt trevlig personal. Det är lite så att man tänker på Grease när man sitter där inne.
   Ja, jag och johanna gick iaf dit och drack varm chocklad i mysiga Take Away-muggar. Måste verkligen rekommendera det stället, ska ta och prova deras sallad nästa gång jag går dig, den ser så himla maffig och god ut. Passade på att ta lite kort så ni som inte har varit där får se hur det ser ut.

   
Tänker inte ni lite på Grease när ni ser dom här bilderna?
 
Eftermiddagen spenderade jag hemma hos Krille som hjälpte mig med matten, gick jättebra faktiskt. Vi åt god mat, pluggade matte och kollade på TV, jättetrevligt.

Nu sitter jag hemma, anton sitter bredvid mig med min dator och pluggar. Ska snart äta och sedan blir det en tripp bort till birsta och kika på lite julklappar.

Nu har jag fått skriva av mig lite. Heido så länge

/ O

blogguppdatering

Nu är jag tillbaka igen, har inte haft tid att sitta vid datorn.
 
Söndagen spenderades ju som sagt med Emelie, hemma hos henne med julbak. Så nu kommer lite bilder från det.
         

Efter allt slit så blev resultatet : massa jättegod rischoklad, mandelmassabollar doppade i choklad och knäck med krossad mandel i. Ganska sååå gott!


/ O


myskväll

Nu är jag hemma hos emelie, och vi bakar för fullt. Rischoklad, mandelmassabollar doppade i choklad och knäck. Mums mums! Allt är klart förutom knäcken, som aldrig verkar vilja bli klar för den delen. Kameran är med och den blixtrar hela tiden, så imorgon får ni se massa bilder på våra konstverk.

Snart blir det gofika och julmust. nanana..


puss



träning

Nu ska jag åka och träna. Måste bara säga att jag älskar mina träningskläder. Detta är mina favoritträningskläder, allt i Nike (förutom den gråa tröjan, som jag heller inte tränar i), även skorna som är hur sköna somhellst! Jag tror att man tränar bättre om man tycker att man har snygga träningskläder, det gör i alla fall jag.





andra advent

Idag tänder vi andra adventsljuset, ååh snart är det jul! Jag längtar, jag älskar julafton. Allt är bara så himla mysigt.
Och på tal om mysigt, ikväll ska jag och min älskade vän emelie ha lite julmys och baka lite julgodis och dricka julmust. Julmust?, tänker ni, varför inte glögg? Jo det ska jag tala om för er, matilda gillar verkligen inte glögg! Ja, så är det!

Nu har jag precis smällt i mig en omelett som pappa gjorde till mig, med ost, tomat, kantareller och kooorv, det var gott vill jag lova! 

Ska åka hem till mamma nu, packa en ny väska och åka och träna, jag tränar för sällan nu känner jag och det visar sig på min kropp, suck. Efter träningen ska jag iaf åka hem och packa ännu en till väska och sedan vänta på att emelie ska komma hem så jag kan åka och handla och sedan åka till henne till klockan sju.  

Nu ropar far, ska åka nu.

puss så länge


sjunde december

Har nyss kommit hem från en mysig och rolig kväll hos Krille med mina vänner. Har bland annat badat och bastat, med helt rätt sällskap dessutom. Tack för deeet!

Nu ska jag och märta ta och sova iaf, eller märta sover redan den svikaren.

Nattinatt! sov så gott kompisar!

jobb

Nu blir det hard work work! Önska mig lycka till, lär bli ganska jobbigt, som det brukar vara på lördagar, massa fylla och äckliga gubbar. Men jag gillar mitt jobb.

heido!


sjätte december

Ja, klockan har ganska precis passerat tolv så nu är det en ny dag. Jag ligger i sängen med märta som sover bredvid mig den lilla mysvoffsen. Har bara tagit det lugnt ikväll, kollat på idol, och robin åkte  ut ikväll precis som jag trodde, nu hoppas jag verkligen på att Kevin vinner. Det är så himla roligt att se honom uppträda, man ser hur mycket han vill det här och hur mycket han kämpar och hur mycket han verkligen brinner för musiken och att få uppträda inför alla dessa människor. Kevin är en värdig vinnare helt enkelt. Tycker inte ni det?

Nu blir det väl till att sova så jag orkar upp och jobba imorgon, känner verkligen att jag behöver få sova ordentligt. 

Nattinatt, sov så gott ..

femte december

Yes,! äntligen helg igen! Hade faktiskt tänkt åka till pappa i helgen, eftersom att jag inte har varit där sen i Augusti.. Får väl se hur saker och ting går. Datorn får nog åka med så att jag gar något att göra. Känns som att det bara blir en lugn kväll framför TVn, fast det är inte bestämt än.

Imorgon blir det jobb på eon, TImrå - Rögle. Känner inte för att jobba imorgon, men pengar är pengar. Skulle hellre vilja ligga och sova hela dagen eller nåt..

Har inte så mycket att skriva just nu mina vänner.

powz

grattis morfar

Grattis på födelsedagen kära morfar!


tredje december

Jag väntar forfarande på en ursäkt


tredje december

God Morgon

Matilda har idagklivit upp i tid (ganska stolt), min buss går om en halvtimme, ska till och med ta en TIDIGARE buss än jag brukar. Bra gjort matilda.

Måste bara säga att jag tycker att julkalendern sög totalt, en besvikelse. :( Vart ska jag nu hitta min motivation till att kliva upp? Imorsse vet jag inte vad jag fick för ryck, fick för mig att tända min julstjärna i fönstret, slå på TVn och mysa ner en stund till, så det gjorde jag. Jag får en sån mysig julkänsla av min julstjärna, och ännu bättre julkänsla får jag ju nu när det har kommit så mycket snö.

Nu ska jag nog äta något innan jag ska gå till bussen. Blir en långdag idag, skola sen jobb på Pirum. Hoppas på att få reda på mitt GeMu-prov idag och se om det gick bättre än vad matteprovet gick, suck och blä, får hoppas på det bästa.

Nu passar jag på att lägga ut "Dagens Klädval" också. Lånade en skjorta av mor, fast hon vet inget eftersom att hon sover. Till kläderna blir det mina stövel/tjängor med knytning fram, mycket fint.



Have a bra day. / O

grattis!

Grattis grattis grattis på födelsedagen, älskade mormor!


första december

God kväll kära vänner..

Måste bara säga en sak.. Tror ni att jag såg julkalendern eller? NEJ! Matilda Olofsson vaknade precis när det var slut eftersom att hennes väckarklocka i mobilen vägrade ringa. Blää, jag vill verkligen se. Någon som såg som kan vara jättegullig och berätta vad det handlade om och vad som hände så att jag förstår lite imorgon? :) Hann ju inte se det ikväll heller eftersom att jag jobbade, och roligt var det!

Ska snart gå och lägga mig i sängen, läsa lite företagsekonomi eftersom att jag har prov imorgon, igen.. Sedan ska jag sova.

Nattinatt hallonpruttar!



PS: MIN MORMOR FYLLER ÅR IDAG!

/ O

första december

Nu har B varit så snäll och skickat lite bilder till mig sen i lördags, eftersom att jag glömde min kamera hemma..






RSS 2.0