30/10 haloween

Sitter hemma hos mormor och morfar och myser på.. ska åka och jobba sen..

Yes, till helgen är det ju haloween och det betyder att jag ska till the kovland på Haloween Partey och utklädnad är ett måste, det ska typ bli askuuul tycker jag! Jag ska vara värsta hiphoparen, eftersom att jag köpte grillz i stockholm. haha ganska asbra. Och vid min sida kommer jag ha min lilla "slyna" amanda, kommer bli jävligt nice tror jag!


Ja, ungefär såhär kanske det kommer se ut, och med mina grillz kan det inte bli annat än kung.

/ M


29/10 grattis muttan!

mitt internett funkar inte för tillfället.. uppdaterar så fort jag kan..

Måste bara skriva GRATTIS MUTTAN PÅ FÖDELSEDAGEN! =D


27/10 hemma

Ja, nu har jag anlänt hem till sundsvall igen. Mamma kom och hämtade mig vid tåget. Jag har iaf haft jättemysigt hos åsa och hundarna exa och ella
   Har precis fått i mig lite mat och ligger nu i sängen och kollar på färjan medans jag väntar på att matilda ska komma hit. Vi ska bara mysa på, snacka skit och äta äppelpaj, så nu får hon ta och komma för jag är jättesugen på äppelpaj.

Imorgon ska jag jobba på pirum nån timme, men på kvällen sen så ska matilda, jag, milla och isabelle käka på biteline och kolla på skellefteå - timrå. Det ska bli jättemysigt.

Nä, nu får B ta och komma.. ja, nu kommer hon!

heido.

27/10

Ligger hemma i soffan hos åsa, ska väl ta och göra mig klar snart och äta någonting innan jag far ner till stan. Hade tänkt gå runt och kika lite på stan idag och hade därför bokat ett senare tåg, men det har jag absolut ingen lust med nu. Tack och lov så har jag en telefon nu så jag kan nå folk och att alla kan nå mig, taskigt läge bara att jag inte har några nummer.

Iaf, skulle ju gå och köpa ett simkort förut, så jag gick lite överallt eftersom att ingen hade halebop, men på statoil hade dom ett kvar, och tro på fan att när jag väl har köpt det där kortet för 100 spänn så visar det sig att telefonen är låst till vodafone.. Och då kommer jag ju på att vodafone inte finns längre utan dom heter ju telenor nu, så då är jag tvungen att gå hem igen och kontakta telenors kundtjänst och fråga om det skulle funka med ett telenorkort! och han som jag skrev med då sa att det förmodligen skulle funka.. så jag chansade och gick och skulle köpa ett telenorkort och självklart så går inte köpet igenom när jag ska betala med kortet. Jag höll på att få panik och bryta ihop. Men som tur var så gick det att ta ut pengar där utanför butiken, så jag gjorde det. Om inte kortet skulle ha funkat i telefonen hade jag brutit ihop, men tack och lov så funkade det. Grät av glädje? eller nåt. Ringde mamma och sa att nu vill jag åka hem, jag som hade tänkt ha en mysig dag på stan med mig själv.

Men det känns bättre nu iaf. Ringde B för en stund sen och hon ska komma och sova hos mig sen när jag kommer hem. Har varti jättemysigt här hos åsa iaf, är jätteglad att jag åkte hit, även om inte allt blev så bra.

Nu ska jag ta och packa ihop lite smått.

27/10 MOBILNUMMER

nu har jag nytt tillfälligt mobilnummer så att alla vet. fråga om ni vill ha det, tänker inte lägga ut det på bloggen.

27/10

God morgon..

vaknade väldigt tidigt idag, strax före åtta. Är väl fortfarande lite omskakad från igår, men det är inte så mycket att göra åt. Ska väl vänta på att få hem polisanmälan så jag kan få ut en ny telefon på hemförsäkringen förhoppningsvis. Tills vidade så har jag fått låna en mobil av åsa, så jag ska snart gå och köpa ett nytt kontantkort. Blä, nytt nummer, och har ju inga nummer alls kvar.

Idag åker jag hem, mitt tåg går 17:00.

skriver mer lite senare..

26/10 ingen mobil

Matilda har för tillfället igen mobiltelefon..

Jag har tillbringat min dag på stan här i stockholm och varit och ätit med Elin och sedan träffat Don.
   18:40 tog jag pendeln tillbaka till åsa, och hon mötte upp mig med hundarna på stationen. vi bestämde oss för att ta en promenad hem, vilket vi inte skulle ha gjort.. så vi börjar gå och då åker det en bil förbi oss som stannar. I bilen sitter det en kille på kanske 25 år som vevar ner rutan och säger lite oskyldigt att han ska till sin släkting och han hittar inte vägen och han vet inte vart han ska och hans mobiltelefon har dött, så han frågar om han kan få låna någon av våra telefoner. Så jag tvekar med lånar sedan ut min telefon, dum som man är, eller snäll kanske man ska säga, Och då lägger han gasen i botten och sticker. Så ja, matilda har blivit rånad för första och förhoppningsvis sista gången i hennes liv. Det är nog bland det obehagligaste jag har varit med om. Tack och lov så var jag inte själv iaf.

Ja vad ska man säga.. hur fan kan vissa vara så jävla fräcka? Vi ringde iaf polisen, och det ligger ute på deras radio nu. Det roliga är ju att dom som stal telefonen har svarat i den flera gånger. Tur var att jag hade lite batteri, så nu har telefonen dött och jag har pinkod så dom kan inte ringa upp mina pengar iaf, för självklart så hade jag typ nyss fyllt på den med 200 kr.

Ja, så det är ju ingen idé att ni ringer mig nu..

Och snälla, jag vill inte ha några kommentarer som "Du skulle inte ha lånat ut den" och bla bla.


25/10 just det

Jag glömde ju att skriva en sak förut. När jag stod och skulle betala mina jeans på åhléns idag, vilka träffar jag då, om inte evelina och kim? Haha, yes. Ganska läskigt att två som man känner från sundsvall dyker upp på samma ställe som en när man är i stockholm. Jag hade ingen aning om att dom var i stockholm.

Yes, det var det jag skulle berätta

25/10 horoskop

Väduren 21/3-20/4 Lördagen passar bra för allt möjligt, som glamorösa nöjen eller skön romantik. Du är dock inte så sugen.

Oxen 21/4-21/5 För dig är avkoppling det viktigaste, du behöver få slippa stress och jäkt. Mys i tevesoffan lockar.

Tvillingarna 22/5-21/6 Humöret är inte det bästa, i övrigt blir lördagen fin men du hittar oundvikligen alla fel och brister.

Kräftan 22/6-22/7 Bra dag för dans och musik men det trista med lördagen är att dina vänner lockas av helt andra saker.

Lejonet 23/7-23/8 Lördagen passar fint för allt som rör ditt hem, om du vill möblera om till exempel. Underhållande kväll.

Jungfrun 24/8-23/9 Bra dag för kärlek men helt okomplicerat blir det inte. Risken för svartsjuka och missförstånd är stor.

Vågen 24/9-23/10 Du trivs bäst tillsammans med din familj eller bland goda vänner. Lugn och ro lockar mer än glamour.

Skorpionen 24/10-22/11 En romantisk stämning kan ge hela lördagen en fin guldkant. Detaljer är viktiga, dofter till
exempel.

Skytten 23/11-21/12 Trots att du har turen med dig i det mesta är du inte nöjd. Småsaker stör dig ideligen. Lite tråkigt.

Stenbocken 22/12-20/1 Din lördag blir som allra bäst om du får planera och organisera den själv. Andras idéer stör dig.

Vattumannen 21/1-18/2 Lördagen blir riktigt fin och kan innehålla en hel del romantik, men mest handlar det om nöjen just nu.

Fiskarna 19/2-20/3 Du har gott om energi och lördagen passar bra för sport. En lugn dag i myshörnan skadar inte heller.

25/10 stan

Har nyss kommit hem från en mysig dan på stan i stockholms blåsiga höstväder. Blev lite shohpping sådär. Ett par svarta sheap mondayjeans från Åhléns, ett par svarta höga skor från monki och en kavaj från H&M fick följa med hem. Är dock lite osäker på kavajen, nu när jag kom hem och prövade den så känndes det inte rikigt som matilda, men vi får se. Jag är grymt kär i skorna iaf, så nu ska jag bannemig se till att använda dom även fast jag blir lång, stockholm har gett mig bättre självförtroende eftersom att det är så många långa tjejer som går med extremt höga klackar här, och jag blir lika glad varje gång jag ser det, jag hör hemma här. Ska ta och knäppa kort på skorna när jag kommer hem så ni får se mina nya skönheter.

Självklart så blev det ju en matpaus på stan också, vi slog oss ner på Tacobar, och beställde en Nacho De Lux-tallrik eller vad det hette, grymt gott var det iaf. Jag hade aldrig ätit där förut så vi bestämmde oss för att gå dit och äta. Mums mums.

Så nu sitter jag här och kollar när åsa dammsuger och hundarna blir helt galna och vill bita på munstycket till dammsugaren, haha jättefint.
   Ska bara vara hemma och mysa på och kolla på stjärnor på is och äta onyttigt.

Vad ska alla mina kära vänner hemma i sundsvall göra ikväll? :)

hejdå så länge

25/10 kavaj?




Hej önskelistan..
Jag skulle jättegärma vilja ha en kavaj. yes please. Så om någon råkar ha någon på lager så får ni gärna skänka den till mig. Ganska jätteglad tjej blir jag då.

god natt på er

24/10 framme i huvudstaden

Tjena tjena..

Nu sitter jag hemma hos åsa, vi har nyss varit och ätit god thaimat.

Kom till stockholm vid ca halv 4, efter en mycket lång och tråkig (ont i rumpan) bussfärd, men jag kom ju fram iaf.
Tog pendeltåget och mötte åsa i Kungsholmen, och sedan for vi vidare hem till henne där hennes otroligt söta och busiga hundar väntade, så nu har jag fått två nya bästa kompisar. haha.
   Gick en skön liten prommis med dem och sedan gick vi och åt.

Nu har åsa gått en till liten prommis med hundarna och jag sitter här hemma och myser. Det känns så himla skönt att bara få komma bort från sundsvall, från allt ett tag och bara göra något annat och slippa tänka på allt hemma.

Imorgon blir det nog en tripp in till stan. Ska ta och kika på en jacka. Får hoppas på finväder som det är sagt, då åker den fina spetsklänningen på tror jag.

Nu ska jag bara vänta på att åsa och vovvarna kommer så ska vi ta och kika på idol och ha en liten onyttig myskväll. sånt behövs..

Have a good kväll everyhopa / MIZZZ M

24/10 STOCKHOLM

Hejdå! nu åker jaaaaag

pöz

22/10

Woho, på fredag åker jag till åsa! Har börjat packa nu eftersom att jag åker på jobbet direkt efter skolan imorgon. Jag längaar och så är jag lite smått nervös faktiskt. Har lite beslutsångest över vad jag ska ha med mig, det brukar sluta med att jag packar ner hela garderoben ungefär och sisådär alla skor jag äger. Det blir nog bra tillsist, lär väl byta ut alla kläder 100 gånger först och byta ut skorna också så att de matchar till kläderna. haha vilken nörd jag låter som.. ja. att jag är. Ska bli så skönt att komma bort från sundsvall några dagar, och speciellt roligt ska det bli att träffa åsa.

Nä, nu ska jag nog ta och plocka undan lite på rummet, gå ut i förrådet och hämta resväskan och sedan gå och lägga mig så jag orkar upp imorgon. Ska tydligen åka och se på nån musikal imorgon också, kan bli kul!

God natt mina små hallon

                                                                   / MMM

22/10 bästa

hahahah ÄLSKA :D <33

22/10 stopm


22/10 horoskop

Väduren 21/3-20/4

Onsdagen blir avkopplande och trevlig. Du känner dig positiv till det mesta. Särskilt till förändringar.


Oxen 21/4-21/5

Andras bekymmer och allmänt trassel gör att onsdagen inte blir så strålande. Mycket att tänka på.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du vill helst bara ha roligt, just nu undviker du stora beslut och allvarliga frågor så gott det går.


Kräftan 22/6-22/7

Onsdagen handlar mest om det praktiska, om besparingar eller investeringar och om framtida jobb.


Lejonet 23/7-23/8

Månen ger dig en spännande, sensuell och romantisk onsdag med inslag av äventyr och nya möten.


Jungfrun 24/8-23/9

Ingenting speciellt händer. Du ägnar dig åt vardagens alla bekymmer och småsaker, och det trivs du med.


Vågen 24/9-23/10

I första hand passar det bra med kärlek och romantik nu, men resor och äventyr lockar dig också.


Skorpionen 24/10-22/11

Onsdagen dämpas något av din egen inställning, som för dagen är ganska negativ och kritisk. Trist.


Skytten 23/11-21/12

En härligt passionerad höstonsdag som överraskar på mer än ett sätt. Framför allt blir kvällen intensiv.


Stenbocken 22/12-20/1

Onsdagen blir troligen en helt vanligt arbetsdag för dig. Det passar dig dessutom riktigt bra just nu.


Vattumannen 21/1-18/2

Spännande, intensivt och ganska rörigt är vad ditt liv blir under onsdagen. Många nyheter av olika slag.


Fiskarna 19/2-20/3

En helt vanlig vardag är troligen vad onsdagen bjuder dig på. Lite extra plus för möten och debatter.


21/10 horoskop

Väduren 21/3-20/4

Tisdagen börjar med krångel och irritation. Trots det har du en givande och romantisk dag framför dig.


Oxen 21/4-21/5

Egentligen händer det inte särskilt mycket men irriterad blir du ändå. Kanske är det av ren tristess.


Tvillingarna 22/5-21/6

En sällskaplig och trevlig tisdag väntar. Ditt kärleksliv är en smula stormigt men också rätt givande.


Kräftan 22/6-22/7

Ingen märklig dag men rätt produktiv om du får göra på ditt eget sätt och slipper andras instruktioner.


Lejonet 23/7-23/8

En riktigt underhållande och dessutom sensuell tisdag väntar. Månen förstärker din naturliga charm.


Jungfrun 24/8-23/9

Tisdagen blir trevlig och du får mycket gjort, men det händer inte särskilt mycket som är spännande.


Vågen 24/9-23/10

En bra dag för möten, vimmel och kärlek. Du mår riktigt bra av uppskattning och positiv kritik.


Skorpionen 24/10-22/11

Du har massor av energi över men när du skall sätta fart krånglar omgivningen till det. Lite trist.


Skytten 23/11-21/12

Kärlek och romantik är vad som vankas under tisdagen. Det kan handla om både små och stora saker.


Stenbocken 22/12-20/1

Bra dag för sport och för andra fysiska aktiviteter, i övrigt händer det nästan ingenting alls just nu.


Vattumannen 21/1-18/2

En spännande dag som får extra fart av att du är idérik och impulsiv. Du söker efter helt nya vägar.


Fiskarna 19/2-20/3

Du känner dig stark, effektiv, produktiv. Tisdagen passar bra för att reda ut eller åstadkomma saker.


21/10

Tjohej

Idag har min dag känts bättre iaf. En kort och skön skoldag. Slutade strax före två. Gick till världens bästa mamma på jobbet, köpte mig en halsdukskrage och sedan gick jag och köpte hårfärg. Yesbox, så nu har matilda färgat håret igen. Det blev mörkbrunt den här gången, men rödfärgen sitter ju fortfarande i. När man har rött så måste man färga så ofta eftersom att färgen blir så dassig på en gång.

Tog mig faktiskt tid att plugga matte nu medans hårfärgen satt i. Ska försöka göra som mamma säger och jobba något enstaka tal varje dag nu fram till provet för att komma ikapp och kunna klara provet.
   Måste nog ta och jobba lite med MUKO-uppgifterna, någon i min grupp som vet när dom skulle vara klara? 
  
Ska bara vänta på att mamma kommer hem, sen ska vi åka och träna, för ÄNTLIGEN så känner jag att jag har tid.


Jag måste ju bara upplysa, att snart kommer sveriges nya hitlåt att komma iaf, gjord av mig, pantern och hampus. Jag säger bara RATASS! Nu har ni något att se fram emot. Och har ni tur så kanske det även kommer en musikvideo till så småning om.


Pöz / MMMM

20/10 lov nu tack

Idag har det varit en såndär hemsk dag, där man bara vill gå och gräva ner sig någonstans och vänta på att allt ska kännas bättre. Skulle jag gräva ner mig nu så skulle jag nog vänta med att komma fram tills lovet börjar. Nu behöver jag verkligen lov!

Vaknade med en stor klump i magen i morsse, eftersom att jag kom på igårkväll att jag hade prov i idott på morgonen idag, plus att jag inte hade gjort alla konditionsupgifter som skulle göras. Men provet gick väl hyffsat eftersom att det bara vad 1 X 2-frågor och lat som jag är så fyllde jag bara i dom uppgifter jag hade kvar utan att göra dom. Jag känner ingen motivation längre.

Ja, så min morgon började ju med att jag var sur och grinig, och det fick gå ut över mamma. Men tack och lov så har jag en mamma som inte blir sur tillbaka. När jag skulle gå utanför dörren så ger jag bara henne en sur blick, säger hejdå och går, medans jag får ett glatt hejdå av henne och känner hur hon står i dörröppningen och kollar när jag går. Jag går till bussen och då kommer tårarna. Asså jag fattar inte, jag orkar inte alls med skolan, noll motivation.

Pinade mig igenom dagen iaf, tänker iaf vara i skolan, men prestationen blir väl som den blir.

LOV? JA TACK.

19/10 tobias

Jag fäller några tårar för tobias arvola, för hans mod till att lämna världens. För att göra något sådant som han gjorde krävs ett stort mod. Jag hoppas att du mår mycket bättre nu. Urs, hemska värld!
Sov så gott tobias.

19/10 frisyrer

Sitter och kollar på massa bilder på min bilddagbok, och kom på att om det är nåt jag förändrar ofta så är det min frisyr. Jag tycker att det är jättetråkigt att ha samma frisyr en längre tid, det kan hjälpa med att bara ändra luggen lite, men någon förändring måste ske när jag går till frissan, oftast.

 guldigt hår? ;o  blont med svart underhår?
 gult?                   lånt och brunt med vit målarfärg i?
 långt mörkbrunt?   nästan svarthårig och snelugg?
 raklugg?                  kort som satan?
 mörkblond med snedlugg?  rött med snedlugg, som jag har nu?

Ja hurreni, det är en del. och jag vette fan vad jag har trivts bäst i, skulle nog vara det som jag har nu, bara det får växa lite till. Vad tycker ni?

pöz / M


19/10 BIL

Woho, nu har matilda kört bil och krockat satan! Nej, inte krockat.. Det gick faktiskt asbra! Tränade satan på dragläget. Så snart är matilda ute på vägarna.



/  M


19/10

Det känns verkligen att vintern närmar sig med stormsteg, mornarna blir bara kallare och kallare och löven försvinner på träden sakta men säkert. Jag tycker faktiskt att det är mysigt med höst, när man får ta fram sina stora mysiga halsdukar som man kan gömma sig i, och alla fina vantar och mössor, hur mysigt somhellst. Och det bästa av allt är ju att man får köpa nya höstskor, och det älskar jag.
   Förra veckan unnade jag mig faktiskt tre par skor, ett par vita converse (260 kr på tradera), ett par svarta jättetjusiga kängor och ett par stövlar med snörning fram, kanske hur snygga somhellst! Skor skor skor, jag borde inte köpa fler skor på ungefär två år.. men det går bara inte, det är jag <3 skor som gäller. Känslan att kunna matcha sina skor till alla olika kläder man har. YES! Men nu kommer jag nog inte att köpa några fler skor på ett tag, tror jag, för man kan ju inte rå för om man hittar ett par skor som det bara lyser om, som bara ropar köp mig, köp mig, då kan man bara inte hjälpa det.
   Slängde faktiskt sex par skor förra veckan, och det var verkligen med sorg, fast det är ganska onödigt att ha massa skor som man aldrig använder och vet att man aldrig kommer att använda. Men att jag slängde massa skor var inte bara negativt, nu har jag ju plats för nya skor, he he.
   I vinter blir det nog till att unna sig en ny vinterjacka, eftersom att jag inte gjorde det förra vintern.

M

19/10 HOROSKOP

Väduren 21/3-20/4

En härligt romantisk söndag, men den innehåller också en hel del irritation över andras sätt att tänka.


Oxen 21/4-21/5

Söndagen blir riktigt fin om du unnar dig en lekfull och lite busig dag. Du behöver koppla av ordentligt.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du vaknar inspirerad och det leder vidare till en väldigt intressant söndag. Mest handlar det om kärlek.


Kräftan 22/6-22/7

Månen ger dig en sensuell och intensiv söndag. Du får ut mest av den om du odlar dina egna intressen.


Lejonet 23/7-23/8

Helst ägnar du dig åt dina käraste relationer i lugn och ro. En bra dag för empati, samtal, ömhet, skratt.


Jungfrun 24/8-23/9

En ganska alldaglig söndag vars största nackdel är att du längtar efter romantik. Ingen sådan i sikte.


Vågen 24/9-23/10

Småsaker går fel och det går dig på nerverna. I övrigt en trevlig söndag med många positiva kommentarer.


Skorpionen 24/10-22/11

Du har gott om energi men lite svårt att välja mål. Lyssna till ditt inre, egentligen vet du vad du vill.


Skytten 23/11-21/12

Bra dag för kärlek, helst i ganska långsamt tempo. Du behöver avkoppling och sinnesro för att må bra.


Stenbocken 22/12-20/1

Söndagen blir rörig men intressant. Du måste ta egna initiativ om saker skall hända på det sätt du vill.


Vattumannen 21/1-18/2

En romantisk, flirtig och rolig söndag som också passar riktigt bra för vila och friskvård. Många val.


Fiskarna 19/2-20/3

Frisk luft och motion kan lätt förbättra din söndag. En mysig kväll som avrundning passar dig perfekt.


19/10

God morgon.. ligger i sängen och kolla på fab 5, haha inte det goaste programmet. Blev väkt av amos, världens mest pratsamma hund som kom och hälsade på mamma, med sin matte och självklart två busungar, hannes och hugo.

Blev utgång igår med isa och jonna. Åkte till isa vid två och färgade hennes hår, noppade ögonbrynen och åt¨och bara tog det lugnt typ. Jonna kom typ vid åttatiden, så då var det bara att göra sig klar och vänta på att kim skulle sluta, eftesom att vi skulle åka bil med henne! Och grattis kim till körkoret! =D Klockan 11 mötte vi kim, åkte runt lite hit och dit. Självklart blev det max sedan. muuums kanske. Hade iaf trevligt med tjejerna.


Nu tänker jag kolla på idol nån timme och vänta på att pappa ska höra av sig, för jag ska få köra bil idag, woho! Och så måste jag ta och åka in på ego och springa eftersom att jag har uppgifter kvar att göra på idrotten och jag hatar att springa ute. Så det är väl vad jag tänker göra idag.

Skriver väl mer sen och berättar hur det gick med körningen ;o

PS: Åsa, jag går gärna långprommis med dina hundar ;) hahah, nu när jag väl har har känslan inne som sagt. DS.


18/10

God morgon. Nyss vaknat, ligger i sängen och kollar på tv och kroppen typ värker.

Efter skola igår så åkte jag och jobbade, och sen som sagt så åkte jag och Tp ner på stan och åt och gick på bio. Asgod mat som vanligt! 3-rätters på tandori, inte dåligt! Sen bar det av mot bion, och jag må ju säga att det var inte den "oläskigaste" film jag har sett, satt med händerna för ögonen nästan hela filmen och kollade mellan fingrarna för att vara berädd när något äckligt skulle komma. Bra var den iaf..
   Filmen var ungefär två timmar, och när filmen var  slut så insåg vi att vi kommer att missa sista bussen innan nattbussarna skulle börja gå.  SÅÅÅ.. vilka var det som gick hem? jo vi. yes, vi gick från stan till ljustadalen, en jävla mil, det tog ungefär en timme och 40 min. Vi orkade inte vänta på bussen en timme, och orkade verkligen inte betala 40 spänn. Så när vi var där bussen svänger upp mot bosvedjan när man åker mot stan (för er som vet vart det är).. när vi var där så kom bussen, men vi hade bestämmt oss för att gå, så den hoppade vi inte på. Och sen kom ju snälla fredrik och mötte oss, eftersom att han var så orolig för oss. haha. Ganska snabba tjejer må jag säga, men fötterna och benen var ju ganska döda må jag säga. Dåligt skönt det var att komma hem och lägga sig och sova.

Ja, dagens äventyr blev det ju där kan man säga, och jag kunde inte göra nåt annat än skratta och säga hut grym vi var för att vi gick! Och vi kom ju hem.

Nu ska jag snart ta och äta något.

heido!


16/10

Idag satt jag och funderade på vad  jag ska hitta på på lovet, det underbara, efterlängtade, sköna, behövliga lovet! Och då kom jag på, att självklart ska jag fråga om jag får åka ner till stockholm och hälsa på min älskade faster, Åsa. Jag har inte träffat henne sen jag var typ 6 år? Och jag är så glad nu eftersom att vi har fått sån bra kontakt med varandra nu.
   Så nu är det bestämt, den 24 oktober tar jag tåget eller bussen ner till stockholm för att tillbringa några dagar där med kära åsa, det ser jag verkligen fram emot! Det kommer bli nervöst, men väldigt roligt.



Ska snart åka till min kära vän fredrik. Spenderade min kväll där igår också, åt godis och kollade på Aristocats och Tarzan. Min kära puckovän, som jag har känt sen jag gick i 3an. Men tjockisen är och äter på max med mor sin.. så jag passar på att skriva blogg.

Och WOHO, imorgon är det FREEEDAG! Skola, jobba, restaurang (TANDORI) och bio med TP! Åh, jag längtar! Tp ska altså bjuda mig på middag och bio imorgon, som en försenad födelesedagspresent, hur gulligt är inte det? Jag tjatade att jag skulle få betala bion, men nej :o Jag får vara glad att jag får betala gottat som vi ska äta under den läskiga bion. Vi hade tänkt se mirrors, någon som har sett den?

Nu fick ja sms om att ja skulle gå ut.. så heiiiiido!

pöz matilda

BLOGG

JA.. nu ni mina kära vänner har matilda olofsson "the cool" bestämt sig för att försöka hålla sin blogg uppdaterad så mycket hon kan igen.

Mycket och inget har hänt sen jag slutade blogga, jag har blivit jätteskolless, shoppat satan men det som nog är viktigast att nämna är att vi har förlorat en kär vän till många.

Tobias Arvola 17 år.., den 13 oktober valde han att ta sitt liv. Inget vet varför denna glada, spralliga prick valde att lämna världen.. Men så är det och tyvär kommer ingen att kunna göra någonting åt det. Vi får bara hoppas att han trivs mycket bättre där han är nu, att han kan känna sig lycklig nu..

Till minne av honom annordnades en minnesstund i skönviksbacken, där han nästa bodde på vintrarna. Jättemycket folk samlades för att tända ljus och ta farväl. Det var nog det finaste jag har sett.


Vila i frid, Tobias Arvola

 



matilda

RSS 2.0