VÅRSHOW!

Har inte tid att skriva, måste sova. Lägger upp ett smakprov så länge!






onsdag

Vårshowsveckan är i full gång, vilket betyder att jag inte har tid att sitta vid datorn. Det är jätteroligt, samtidigt som att det sliter som fan på en.
   Hade första kvällsföreställningen idag, askul var det eftersom att det var sån bra publik!

Folk frågar ju hur jag hinner med allt jag gör och om jag klarar av det, nej säger jag, fast jag tar mig tid så jag hinner med. Men igår brast det, min kropp orkade inte, jag bröt ihop på jobbet, det blev för mycket helt enkelt, först två shower på dagen, sedan direkt till jobbet på restaurang eon arena där alla rycker och sliter i en, det blev för mycket och jag bröt ihop framför malin, min chef. Så nu blir det inge jobb den här veckan. Jag längtar tills den här veckan är över.

Ser fram emot helgen, då det blir kalas och på lördag ska jag upp till stugan och åka skoter! (hjälp, jag är livrädd), och bara ta det lugnt, ska bli skönt. Är faktiskt ledig på måndag också vilket är väldigt behövligt.

Nu ska jag ta och sova!

SOV GOTT!

söndag

Klockan är halv 12 och jag sitter i sängen med en slingmössa på huvudet inkletad i massa slingfärg, hoppas att det blir bra. Färgade utväxten förut och tänker liva upp det med lite slingor.

Repet gick bra idag så nu tror jag att alla är taggade inför den första showen imorgon. Hoppas bara på att det inte är nå otackasamma äckelungar som kommer och kollar bara för att dom "måste" eller vill slippa lektionen, och ser det som en stor möjlighet att visa hur cool dom är inför sina kompisar, geom att sitta och skratta, pecka och kasta saker. Jag skulle gärna vilja se dom själv gå upp på scen.
   Men det blir nog bra.

Mormor och morfar var här på middag idag, mysmys! Även alexander var här och åt med oss.
   I torsdags när jag var sjuk så pratade jag med mormor i telefonen, och då skulle kom äta tjockpannkaka och jag sa att jag också ville ha det, så idag när dom kom hit så hade mormor gjort en tjockpannkaka till mig innan dom for, så det var tillochmed fortfarande varm, Hur gullig är inte hon?
   Jag älskar våra små familjemiddagar :) Jag älskar den lilla familj jag har, den delen jag har kontakt med.

Nä, nu äre bra

lördag

Hade en jättemysig eftermiddag/kväll med matilda, blev dock ingen bio, men det tar vi en anna kväll.

Sitter hemma nu och har asbajstråkigt, sitter och spelar guitarhero för mig själv och vinner massa låtar på hard. Är så rastlös så att jag inte vet vart jag ska ta vägen, jag vill ut och ha kul kul kul med matilda och camilla, eftersom att dom är på kalas, men nej, jag kan inte eftersom att jag ska vara på skolan klockan 10 imorgon och repa. Fast nästa helg då jäklarns :)

Aja, ska fortsätta spela nu.

poez / Super_matte

lördag

Nu kör vi!

Peppad för en hellördag!


natti



Och med det säger jag god natt..

fredag

Ja nu är det fredag igen, veckorna går så himla fort.

Tog mig till skolan idag iaf, fast jag mådde inte direkt hundra och var därför inte med och spelade på mina låtar utan satt och lyssnade istället för min kropp orkade inte nå annat.

Nu ligger jag hemma i sängen och kollar på let's dance och småskrattar lite för mig själv, jag måste ju säga att Isabella "Blondinbella", verkligen inte en hejare på att dansa, fast hon har ju roligt iaf och det är ju huvudsaken.
   Ska bara vara hemma och ta det lugnt ikväll, orkar inget annat och imorgon är det upp och hoppa, ska vara på skolan klockan 10 imorgon för ännu en repdag.

Efter repet imorgon så ska matilda B utnyttja sitt julklappspresentkort hon fick av mig, så det blir till att kolla på hockeyn på biteline och äta gott, sedan blir det bio. Mysmys!

värme

ÅÅÅH vad jag lägtar tills jag. Isabelle, Matilda och Camilla åker utomlands, jag orkar inte vänta nå längre  :O men den 23 maj bär det iväg iaf! Kanonkul!

Turkiet, here we come!

världens gulligaste matilda!

Åh, jag mår mycket bättre nu!

Jag satt här hemma i soffan i min ensamhet och funderade på att slå på en film, då plingar det på dörren. Jag funderade först på att inte öppna eftersom att jag inte gillar att göra det när jag är ensam hemma, fast jag öppnade ändå, och där ute står matilda med en påse i handen med Go-fika som hon har tagit med sig! Åh så glad jag blev, jag blev mycket friskare på än gång när jag fick detta finbesök utan att vara det minsta berädd på det.

Tack så himla mycket darling!  Du gjorde min dag. <3


horoskop torsdag


Väduren 21/3-20/4

Du har lite svårt att komma överens med vissa individer i omgivningen. Samtal leder inte vidare.


Oxen 21/4-21/5

Du trivs bäst tillsammans med vänner. Inget särskilt händer, torsdagen bjuder på trivsel och vardag.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du är väldigt impulsiv just nu. Många uppskattar detta och beundrar dig, men vissa kommer med kritik.


Kräftan 22/6-22/7

Torsdagen handlar i första hand om arbete. Kör du fast så lönar det sig att söka efter kreativa lösningar.


Lejonet 23/7-23/8

Det händer ingenting speciellt och det passar dig ganska bra. Du mår fint av att bara koppla av lite.


Jungfrun 24/8-23/9

De saker som inte riktigt fungerar stressar dig. Att ditt kärleksliv är så turbulent stör, till exempel.


Vågen 24/9-23/10

Torsdagen blir riktigt underhållande men samtidigt finns det vissa individer som verkligen stör dig.


Skorpionen 24/10-22/11

Bra dag för affärer och praktisk planering. Dessutom leder ett vänskapligt samtal till helt nya idéer.


Skytten 23/11-21/12

Månen gör din torsdag spännande. Du är klarsynt och intuitiv på en nivå som leder till nya funderingar.


Stenbocken 22/12-20/1

Trevlig torsdag, om än inte märklig. Om du befinner dig på resa kan du dock göra oväntade fynd nu.


Vattumannen 21/1-18/2

Dina egna idéer och initiativ avgör helt hur torsdagen skall bli. Kanske vardaglig, kanske utmanande.


Fiskarna 19/2-20/3

Ditt humör är inte så strålande, trots att torsdagen tekniskt sett blir trevlig och dessutom romantisk.


torsdag

Repveckan är i full gång och det tar på kroppen, vilket betyder att jag är hemma och är sjuk idag. Är helt slut i kroppen, och har lite sådär feberont i hela kroppen. Får lite smått panik eftersom att det är så mycket som måste repas. Hoppas på att vara frisk tills imorgon. Ska egentligen jobba ikväll, fast jag får se hur det blir med det, vill inte trötta ut mig och bli ännu sjukare och inte kunna vara med och repa i helgen.

Anton är också hemma från skolan, tror vi ska ta och göra lite lunch nu.

Lägger snart upp dagens horoskop för er som är nyfikna.


måndag

Nu är repveckan i full gång, det kommer bli en toppenshow! Roligast var det nog att dansa vårat dansnummer till livemusiken, det kommer bli hur nääjs somhellst. Kom och kolla, kom och kolla!


Var på kören idag efter skolan, vi har börjat repa inför en konsert som vi ska ha med Sonja Aldén, kanske inte min favoritartist men det kan nog bli roligt :)

Har precis invigt våran träningscykel och har kommit ut ur duschen nu och ska gå och lägga mig. Måste upp lite tidigare imorgon eftersom att jag har lektion på västermalm halv 9, då måste jag ta en tidigare buss. Så nu blir det till att lägga sig så man orkar med morgondagen.

Sängen ropar..

nattinatt!


Matilda..

Matilda

Germanskt namn;
Mäktig Kämpe

Har ett djupt känsloliv, kan komma väldigt långt på
karriärstegen tack vare stora ansträngningar.
De flesta tycker omedelbart att hon är trevlig,
´Hon tycker om trivsel, är ärlig, gladlynt och har en
ovanligt stark livslust.


Matilda är ett namn att vara stolt över


uppdatering

Dålig uppdatering igen.. ber om ursäkt.

Helgen har spenderats med Alexander, Jobb och min älskade B. En mysig bra helg helt enkelt. Kul på jobbet igår faktiskt, stod i puben, även om jag inte mådde bra alls så var det roligt med lite omväxling istället för att bara vara i restaurangen och logerna hela tiden.

Är hemma med matilda nu, hon ska snart till birsta, sedan blir det ett träningspass på ego, ska ta med matilda på uffes steppas som jag verkligen älskar! Det är huuur roligt somhellst. Jag undrar vad han har för musiktema idag? Spicegirls kanske? haha.

Kvällen kommer nog spenderas med alex, blir till att lägga sig tidigt för nu börjar intensivträningen inför vårshowen, repvecka hela veckan, vilket betyder att jag inte har nå lektioner förutom mitt individuella val. Gäller att orka med, eftersom att det är showvecka vecka 5, vilket betyder att jag kommer att vara helt död på lördagen. Vi kommer att ha ungefär 11 föreställningar under veckan, och det sliter på en vill jag lova..

GLHF

torsdag

Har varit en bättre dag idag iaf, men trött som satan. Alex klev upp astidigt så han fick väcka mig lite senare.. Kom till skolan vid halv 9, hade dans som vanligt på Torsdagar, roligt som vanligt. Tråkigt nu när kursen är slut efter vårshowen, men nu på showen ska jag visa våran lärare vad jag går för och uttrycka mig på mitt personliga sätt och få ett MVG. Och nu när jag har sett hur dom har riggat upp i aulan så blev jag ännu mer pepp, det är hur coolt somhellst, man kan stå på två olika våningar och blåsarna ska stå på taket på "buren" där trummisen sitter.

Kändes väldigt skönt att inte ha någon kultur och idéhistoria, istället så hade jag matte med ettorna, det kommer jag fortsätta med på torsdagarna så att jag inte bara sitter och gör ingenting när jag vet att jag verkligen måste få hjälp med matten.
   Hade kanske som sagt matteprov idag, gick inge vidare, men vi får väl se, man ska aldrig säga aldrig.

Har precis kommit hem från körskolan, var på den där handledarutbildningen. Var väl helt okej förutom att jag verkligen höll på att somna. Så nu ska jag börja köra snart så att körkortet är på plats när jag fyller år.

Ska gå och se om golvet har torkat i badrummet, har städat hela övervåningen. Orkar inte tjata på att någon annan ska göra det..... Blir bättre om jag gör det själv..

HEIDOOO!

tisdag

En dag med både upp och nergångar. Klarar jag matteprovet på torsdag så går jag i taket av lycka.

Uppdaterar imorgon, ska göra som alex och lägga mig i tid ikväll, måste bli duktigare på det.


Nattinatt alla apor

/ O 

citat

Hjärtat har sina skäl som förståndet aldrig kan fatta



Blaise Pascal


skola

Ja, nu är det klart, jag har fått ta bort kultur och idéhistorian, och ska istället läsa körkortsteori nu på vårterminen och dansa jazzdans i trean, då är det inte bara jazzdans, utan också swing, charleston m.m. Ska bli jätteroligt. Det känns så himla skönt att jag har fått tage bort det, då kan jag fokusera mer på att plugga på matten på dom timmarna istället så att jag kan ha en chans att få G i matte B-kursen. Hoppas att skolan blir en liten mindre pina nu när jag har fått lite som jag vill iaf :)

Nu ska jag gå på sista lektionen.. Musik för dans och teater, sedan blir det jobb.


GLHF..

Pöz.

stockholm

Ja, åsa. Jag måste nog ta och åka ner till dig i stockholm snart! Det behövs.


rubrik

Jag skulle bara vilja flytta härifrån till en helt annan stad, där ingen känner mig, ingen vet egentligen vem jag är. Sluta alla jobb, sluta med kören och orkestern och byta skola. Börja om på en ny kula.

Visst låter det fegt, men det är så det känns.

Jag försöker räcka till åt alla så gott det går.

söndag

En helt vanlig söndag



The show must go on



Denna låt kommer vi tvår framföra som körnummer på vårshowen 2009.

Jag ryser,  jag längtar

vart ligger landet..


myskväll

ÄNTLIGEN FREDAFG, ÄNTLIGEN HELG!

Jag och Tp ligger inne på mitt rum och mumsar på guacamole, tacochips, gurka, morot, dill och gräslöksdipp och pommac, sammtidigt som vi kollar på lets dance. Det sitter inte fel vill jag lova. Ska bara mysa på ikväll, för imorgon blir det upp och jobba, det är timrå mot djurgården imorgon som gäller!

 Gotteligottgott! Javisst

..

The show must go on

skosamling

Jag är en människa som verkligen älskar, älskar, älskar skor! Jag tycker att det är mycket roligare att köpa skor än vad det är att köpa kläder. Så jag kom på att jag skulle samla ihop alla mina skor som är utspridda lite överallt här hemma, under min säng, nere i hallen och i en garderob inne på emmas rum, för att se hur många jag har egentligen. Var tvungen att knäppa kort :) Känns inte så jättemånga när man bara ser dom sådär på ett kort, fast om man räknar som så känns det fler.

Så här är nästan alla mina skor, tog inte in dom från förrådet, kanske står fyra par där ute, och så har isa ett par som är mina, och träningsskorna tog jag inte heller med, spelar inte så stor roll.

Nästa par skor som står på önskelistan är ett par svarta sneakers från Nike. Vill ha, vill ha.

Undra hur mycket pengar jag har lagt ner på skor?



Mina absoluta kärlekar





Jag verkligen älskar mina nya skor som jag köpte till nyår (dom med dragkedja) och som med knyte på från monki. Kärlek på högnivå, väldigt höga, fast det skiter jag i. Det värsta jag vet är när folk säger att jag inte borde ha så höga skor för att jag blir så lång. Det känns inte som att det spelar någon roll? Finns det någon längd som är "för lång"? Varje gång jag ser en lång tjej med jättehöga skor blir jag superlycklig. Yes, det blir jag.

Nä, nog om mina skor nu. Ska göra mig klar för sängen..

GLHF!

/ O ..

skola

Ja, så nu sitter jag återigen i skolbänken.. Redan less så jag vill spy. Vill ha fredag, fredag, fredag och återigen fredag. Då blir det gurk, paprika och morotsstavar med dip, plus guacamole med tacochips med Tp, samtidigt som vi kollar på Let's dance. Kanske hur mysigt somhellst, bara en skön hemmakväll.

Nu har jag engelska, vi gör typ ingenting som vanligt.. Jenny sitter bredvid mig och försöker få igång sin datorn, men det går inte så bra för hennes lag.
   Har bara en lektion kvar efter det här, sen ska jag på körskolan och boka den där kursen man måste gå med den man ska övningsköra med, sen ska jag hem och äta innan jag ska ner på stan och träna. Det behövs nu vill jag lova..

GLHF..


/ O


tisdag

Imorgon börjar helvetet igen..

sorg

åh, jag är lite i sorg just nu.  Nu när jag kom hem från jobbet upptäckte jag att mina favoritstrumpor har gått sönder, på hälarna, båda två. Mina älskade grisstrumpor som det står making bacon på, då två grisar parar sig. Sorgligt. Få se om det finns nya på selånger till sommarn.

Nu ska jag se om jag orkar vara vaken och se JVM finalen inatt, hoppas på det :) Heja sverige.

ljudbok

Nu ska jag pröva något nytt. Jag ska lägga mig i sängen och lyssna på en ljudbok, får se om det är något för mig, det känns som att det kan vara det. Ganska mysigt att bara ligga och lyssna.
    Mamma och Pär har blivit helt besatta i ljudböcker och ligger och lyssnar hela tiden.

Ska lyssna på Livstid, av Lisa Marklund. Är det någon som har läst den, eller lyssnat på den som jag ska göra?

- Jag gjorde det inte, sa Annika. Det var inte jag.
- Vet du, sa kommissarie Q, det säger nästan alla.

Annika Bengtzon misstänks för mordbrand i sitt eget hus.
   När David Lindholm, Sveriges mest kända polis, hittas skjuten i sängen identifierar hon sig snabbt men hans unga hustru Julia...




Nä, nu väntar sängen.

Nattinatt

/O

söndag

Ojoj vad jag är dålig på att skriva. Fast nu jar jag knappt suttit vid datorn någonting, vilket känns väldigt skönt.
   Idag har det bara varit en såndär slapp dag för jag är hur trött somhellst. Sov hos alex och åkte hem på förmiddagen eftersom att jag och mina kära vänner skulle åka och betala lite på resan men alla kunde inte så det får bli imorgon istället :)

Åh vad jag längtar tills att vi ska åka! Jag hoppas att det går fort! Vill bara bort bort bort! Bort från allt, bort från sundsvall, bort från sverige.

nya tag

Nu tar vi nya tag och satsar på ett toppenår istället!

 
 

första januari tvåtusennio

Världens bästa nyårsafton!

RSS 2.0