Kontaktannons, Elin Nylander



Elin är en 17årig flicka (trot den som vill), som går estet musik på hedbergska och hon sjunger så att hela skolan gråter. Just nu är hon ute efter en riktig pudding som kan tillfredsställa alla hennes behov. Intresserad såhär långt? Ja, det kan jag förstå.
   På fritiden är elin mycket hos sin häst eftersom att hennes största intresse är att RIDA, rida är det bästa hon vet! När hon inte är i stallet spenderar hon sin tid hemma i sitt hus i KOVLAND, med sin mor och far. Då brukar hon mest vara för sig själv och klä sig i hejdlöst porriga kläder och tyvärr så har hon ju ingen att visa det för (än). För er som inte vet vart kovland är så gör det inget eftersom att det knappt finns på kartan.
   Att Elin har MVG i engelska måste väl också vara ett plus? Elin bara älskar skolan och alla lärare älskar Elin, hur bra är inte det? Elin gör allt möjligt med sina lärare.  

Elin söker just dig, singel, upptagen, gift, nunna eller munk som vill ta en mysig ridtur med henne i regnet och äta nudlar tills ni spyr.
 
Låter detta lockande? Adda då hennes msn: [email protected]

Kommentarer
Postat av: hemlig beundrare

WOW, vilken brudovich!

2008-07-19 @ 18:28:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0