stalking cat

är den inte söt så säg? :D

onsdag

idag på lunchen kilade jag ner på stan. Hittade ett linne på gina som fick följa med hem och så delade jag och mamma på priset på en tunika på indiska som jag har kollat på länge.






Jag älskar ryggen på tunikan. Den ska jag ha på mig imorgon, då det är sista april, tillsammans med mina slitna jeans. Blir nog toppen!

tisdag

Idag har det varit en lite bättre dag, så det känns bra.

Efter skolan så blev det en tripp ner på stan med elin och frida, fick med mig lite hem iaf. Allt från indiska. En jättesöt sommarklänning, en vanlig svart baskofta och så fick jag två par leggins av mor. Gick även och gjorde ett armband innan jag skulle åka hem.

 




måndag


Då var det återigen måndag, sitter själv nere i datasalen och kikar runt, kanske ska ta och äta lite snart. Det här känns som en dålig dag! Jag vill bara hem och sova.

Fast hellst av allt skulle jag vilja åka till stockholm faktiskt. Jag mår så himla bra när jag är där, spec vid den här årstiden då det är varmt. Och så saknar jag Åsa. Fast just nu har jag ju inte tid att åka. Det får bli på sommarlovet, som det är planerat.
   Jag vill sitta på en uteservering i solen och bara mysa. Någon gång kommer jag flytta till stockholm.

 

svennebanan

Här har vi sommarens nya hit


sun day









Bilderna får själv beskriva min lördag förmiddag som spenderades på vårmässan. Måste bara säga att sista bilden är från modevisningen och att småbarnen har på sig kläder från pirum parum :)

fredag

Nu är jag hemma efter en lång dag. Det gick toppen på vårmässan men jag måste säga att ryggen verkligen tog stryk av att stå still i åtta timmar.
   Efter att jag jobbat klart så åkte jag hem och åt. Sedan for jag med familjen på basket. Det pågår just nu finalspel mellan Sundsvall Dragons och Solna, och idag tog Dragons hem segern. Superspännande var det må jag säga. Så nu står det 2-2 i matcher.

Imorgon blir det jobb mellan 10-13 på pirum parum. Efteråt ska jag på vårmässan med Matilda, Camilla och Isabelle, jättekul! :)

nybäddat

mmh, finns det nå skönare att lägga sig nyduchad i en nybäddad säng?

Nej, God Natt :)

träning

Är precis  hemkommen från ego. Jag och mamma har varit på Uffes aerobicspass, superkul!

På tal om tränings så är den här låten en väldigt bra låt att träna till, jag blir superpeppad!



Nu ska jag ta och få något i magen sedan ska jag ut och övningsköra med mamma. Det går bara bättre och bättre nu, jätteroligt är det!

Skriver kanske senare.

hei

turkiet

Jag kan ju meddela att det bara är fyra veckor och tre dagar kvar tills jag, matilda, isabelle och camilla åker till turkiet. Och det känns inte fel för fem jävla öre! Snart åker vi brudar!



Vi ska sola, bränna sönder kroppen, bada, festa, åka båt, bada turkiskt bad, träffa massa folk, shoppa och bara ha det hur jävla bra somhellst! 

torsdag

Är just nu på skolan och har luch, och ett jättelångt hål efter det. Börjar inte förrän klockan 15:00.
   Sitter själv nere i datasalen. En sak som är tråkigt är att jag egentligen inte har nån som jag alltd är med på skolan. Dom flesta har sina gäng som dom alltid är med, medans jag vandrar runt. Jag säger inte att jag inte har några kompisar, men hellst av allt skulle jag bara vilja byta skola. Jag mår som bäst på helgerna när jag får umgås med mina andra kompisar.
   Jag tycker att det är väldigt synd att vissa kan vara med en utanför skolan och vara jättebra kompis med en men sedan när man är på skolan så pratar den knappt med en, för att då är dom andra mycket bättre..

Nä nu ska jag väl inte sitta och klaga så mkt.

Imorgon är det dags för vårmässan, det ska bli jättespännande att stå där i Pirum Parums monter. Så imorgon blir det ingen skola för mig. SKÖNT!

bra matilda!

Jag tog mig faktiskt ut och sprang!  Inte så långt kanske men det räckte för mig. Så nu är jag nöjd.

Har hört att det ska bli upp mot tjugo grader varmt i helgen, och jag såg det med egna ögon nyss också. Hur underbart ska inte det bli? Man blir så lycklig när det är varmt ute. På fredag kan jag ju inte vara ute särskillt mkt eftersom att jag ska stå på vårmässan hela dagen. Fast på lördag ska jag och matilda på vårmässan så då ska jag passa på att njuta av det fina vädret medans jag kan! Hoppas bara att vädret inte hinner ändras tills dess..

Nu ska jag ta och kika lite på tv och läsa lite körkortsteori innan jag ska sova.

Nattinatt.


Onsdag

Halva skolveckan har nu gått och jag vill ha helg helg helg!

Jag funderar starkt på att dra ut å springa, fast jag blev ganska opepp när jag kom på att anton inte har nån bra musik på sin ipod och han vägrar lägga in ny. Nu blev jag arg.

knäckebrödsdansen

Jag skrattar och skrattar :D


tunika

här är min nya sommriga tunika :) jag har en likadan sen förra som jag fick av mamma för den va trasig, fast den är för liten.


Sundsvalls vårmässa

Till helgen är det dags för den årliga vårmässan här i sundsvall, som i år firar 10-vårsjubiléum.
   I år kommer pirum parum att ha en egen monter där alla kan gå och kolla på lite av vårat utbud. Det ska bli jättekul. Jag ska stå där på fredagen, dela ut lite värdecheckar och svara på frågor angående butiken och det kommer troligtivis att gå att köpa Villervallas fina stjärnjacka. Kom dit och kolla :) Vi kommer även vara med på modevisningen, som är alla dagar (fredag-söndag) klockan 12 och 15 på scenen. Där kommer det gå små söta barn klädda i några av butikens vårnyheter.
   Jag själv kommer även ha på mig en klänning som även finns i barnstorlek i butiken.


Denna klänningen är från märket plastisock .

För er som inte vet vad Pirum Parum är så är det en barnklädesbutik som ligger i haga. Vi har lite roligare och tuffare kläder, fast även lite dyrare priser än H&M. Vi skulle kunna gärmföra oss lite med Polarn och Pyret. Butiken ligger i Haga, i gamla blommaffären. 


bloggpaus avbruten..

Jani, fyra dagar tog det! jag kan inte hålla mig längre :) Jag måste blogga, det är bara så.
Nu när det fina vädert börjar komma och man hittar på mer saker så vill jag dela med mig av det. Som i söndags så var jag och matilda nere på stan i solen och åt glass. jättemysigt. Lånade bilden från hennes blogg, bilden togs den dagen.


Jag har också passat på att  köpa lite nya kläder, som jag är vääääldigt nöjd med måste jag säga. Tröja och jeans från Gina.


Köpte även en ny tunika på stan idag, på Indiska, lägger upp en bild på den senare. Åh dom har fått in så mycket sommarfint nu på Inidksa som jag nog måste ha :)

<3


bloggpaus

Ja min vänner, jag tar en liten bloggpaus, på obestämd tid. Måste se om jag kommer sakna bloggen eller om jag ska ta bort den och försöka spenadera lite mindre tid framför datorn!

bestefar

hehehehe jag skrattar. Min helg har innhållit många skratt på grund av den här fuuula filmen. Jag dör när Edin härmar den här. hahahaa

lillebror

Idag fyller min lillebror 14 år, då det sägs att man blir fjortis?

Ja, grattis på honom iaf!



hehe

söndag

Idag är det en bra dag! Igår var det en bra dag.

Var ut och åt med Elin igår eftermiddag/kväll, på jop's, asgott vare! PS:  någon hade spytt ner hela toan där.  Efter middagen så åkte jag och boobie på lite kalas. Men elin åkte hem tyvär. Fast askul hade jag! Det måste jag verkligen säga. Var först hos Hjalle, sedan slutade det med lite efterfest hemma hos Edin. Tack för den.

Och idag lyser solen solen, jag blir så lycklig. Har nyss varit på ica med mor, vi tog en skön prommis. 
   Nu ska vi snart  åka och hälsa på mormor på sjukhuset. Sedan ska jag åka hem till elin och mysa med henne yao! Måste ta och packa väskan och ta fram några filmer.

Just det,  jag måste ju också visa mitt påskägg eftersom att alla andra gör det! Jag fick det av mor igår!

 





Det här kommer bli en av mina uotfits i turkiii! Jag längtar så jag dör! Tack mami <3

fredag

Och så var det åter igen kväll. Jag ska bara va hemma, evelina och alex kommer hit och kollar på talang med mig. haha. Blir nog bra det! Ska jobba imorgon så jag känner inte att jag vill ut å parta eller nåt heller. Det får bli kompisar och gotta ikväll ist :)


fredag

God morgon..
Jag blev lite lycklig nu när solen tittade fram måste jag säga! Ska bara vänta på att Lisa vaknar så ska vi åka och sola solarium, (tror jag)?

Idag så ska vi ha en såndär liten myspåskmiddag, bara vi här hemma utan släkten. Fast det var tänkt att mormor och morfar skulle komma, men jag fick reda på i morsse av mor att mormor ligger på sjukhus. Och jag blir såklart livrädd på en gång och brister ut i gråt. Men hon hade iaf fått i sig mat idag så det är ju ett bra tecken. Men jag blir alltid så himla rädd när det händer något eftersom att min mormor och morfar är något av det bästa jag har. <3
Fast morfar kommer och äter iaf, så jag kanske följer med han sen och hälsar på mormor.


<3

Världens bästa mami
 

äntligen

Jaaaa, nuså mina damer och herrar! Jag är ÄNTLIGEN klar med mitt arbete, fast jag verkligen inte nöjd med det, fast det struntar jag fullständigt i! Jag har suttit nästan heeela dagen och slitit och nu skickade jag in det alldeles nyss. Jag hoppas att jag kan få ett g på det iaf. SNÄLLA, jag ber!

Nu ska jag lägga mig och kolla på tv eller en bra film eller nåt och unna mig lite choklad, mmh.

Skriver nåt imorgon. eller sen..

heii så länge

torsdag

YES jag har blivit förkyld.. eller kanske inte så kul nej. Aja, det ska inte få förstöra mitt lov för det!

Jag har nu kommit så långt på mitt arbete att jag håller på att renskriva, så det känns toppen :) Fast än har jag inte den där YEEES DET ÄR LOV-känslan, fast den kommer nog när jag är helt klar.

Ska ta och äta lite och klä på mig och göra mig i ordning och gå bort till Bäbisevelina. Orkar verkligen inte skriva nå mer just nu så jag fortsätter med det sen. Måste göra nåt annat :))

 

Whiskey Lullaby



Det är så att jag ryser

helo gorgeuos

 


Ibland blir man bara kär, och kan inte rå för det. Åh, blev jag nå sugen på sommar nu eller? Aaaah, jag ska bo i dom här skorna i sommar! eller, aa jag ska iaf använda dom! he he

I'M IN LOVE

Sista dagen innan lovet

Ja, idag är det sista dagen innan lovet men inte är jag särskillt lycklig för det! Jag känner bara pressen på mig att bli klar med arbetet som verkar gå åt helvete. Jag vill bli klar nuuuuuu,snälla! Och kan någon städa mitt rum?, jag har inte tid och jag mår dåligt av att vara där inne :( kan inte soooooova!
   Känns toppen att jag har spelträning ikväll också i nästan tre timmar, då det kommer förstöra min pluggtid, tusaaan.

Oj, vad negativ jag känner mig just nu. Känns som att det kommer bli en bad day. Jag vill ha ett påskägg<3


Ja, ungefär såhär känner jag mig idag :)

PS: Jag vill vara med MATILDA!

burströms

Matilda Boobie Burström har kommit på ett väldigt bra ordspråk som jag fullständigt håller med om.




Medlidande är till för de som behöver det, inte för de som kräver det

tisdag

Yes, idag mådde jag bättre när jag vaknade, så jag klev upp och tog mig till skolan. Har väl varit en halvseg idag, men jag har kommit igång med mitt arbete. Satt på biblioteket och skrev idag på skolan när jag inte hade lektion. Väldigt bra matilda!

Och nu sitter jag faktiskt också och skriver på arbetet, så det går frammåt iaf. Känns bra!

Ska ta och fortsätta skriva nu

hei så länge!



PS: här får ni en liten pluggisbild :)


måndag

Då var det måndag kväll, och bara två skoldagar kvar till lovet, och två dagar tills mitt arbete ska vara inlämnat, som jag typ inte har börjat på. BRA MATILDA!

Idag blev jag hemma från skolan, eftersom att jag inte alls mådde bra när jag vaknade. Så jag tänkte att jag skulla skriva mitt arbete, men jag har verkligen inte haft någon ork till det. Och dum som jag är så åkte jag och jobbade i tre timmar, vilket jag egentligen inte alls hade nån ork till, ville bara lägga mig och sova på golvet.

Hoppas på att jag mår bättre imorgon, för imorgon så MÅSTE jag skriva! Urs. det här är inte bra.

Ska alldeles snart ta och krypa ner i sängen och läsa lite i körtkortsboken, ifall ja ska på skolan imorrn, har trafikantutbildningsprov. kul dååååååå! NEJ!

heido

sommarfrågor

Sommarfrågor till tjejer!


Bikini eller baddräkt? - Bikini
Hängmatta eller solstol? - Solstol på stranden, hängmatta hemma på gården
Brunt eller blont hår? - Brunt och lite solblekta slingor kanske
Shorts eller kjol? - Shorts
Linne eller T-shirt? - Linne eller stor T-shirt
Utsläppt eller uppsatt hår? - Brukar bli utsläppt 
Brun eller vit? - Brun
Att bada i saltvatten eller sötvatten? - Saltvatten
Sommarfärg - olika,  sommriga färger hah
Liseberg eller grönalund? - Har bara varit på grönan
Sommarsöt eller sommarsnygg? - Sommarsnygg
Varmt eller svalt på sommaren? - HotHotHot
Soligt eller molnigt ? - SolSolSol
Hav eller sjö? - Haavet är djupt!
Vatten krig eller vatten spridare? - Vattenkrig, fast vattenspridare är inte fel det heller
Cola eller fanta? - Fyra bugg och en coca cola
Flipflopps eller ballerina? - Är inte så mycket för ballerina
Båt eller husvagn? - Som en båt kommer jag tillbaks till dig
Sommar eller vinter? - Sommar givetvis
Bada från strand eller brygga? - Strand. känna sanden mellan tårna
Solbrända killar lr vita killar? - Solbrända
Tälta eller sova inne? - Inne, så hårt att sova i tält!


boobie <3

I miss you darling

 

armband

Alltså jag har verkligen fasstnat med det här för att göra egna armband! Jag sitter nästan varenda dag och gör dom.

Igår gjorde jag mitt absoluta favoritarmband, jag älskar det så jag dör, nästan.




sex and the city

Har nyss läst att den 28 maj 1010 så är det världspremiär av den andra sex and the city-filmen!  Och då ryktas det om att Carrie ska få baaaarn. spännande spännande!

lödag eller söndag?

nu är jag hemmaa  :=

ska nog soav nu..

nattinatt..


onsdag

Åh, jag blev så lycklig nu! hoppa hoppas hoppas!


Idag är det dags för den första offentliga konserten i vårat queenprojekt. Det ska bli askul.

19:00 Tonhallen!

Nu ska jag göra mig klar och åka ner på stan och göra armband som ska säljas på pirum parum.


april april

April, april, din dumma sill



RSS 2.0