Skola

Imorgon är det skola igen, och vi börjar dagen med idrott 08:30, känns inte så pepp. Jag har nog inte rikigt fattat att skolan har börjat än, det känns jättekonstigt. Men det kommer nog.

Tror jag ska göra mig lite te, blev jättesugen på det. Och sedan blir det nog till att krypa ner i sängen för jag är jättetrött.

Måste ta och fundera på vad jag ska ha mig imorgon, undra vad det ska bli för väder? Det är så svårt att veta vad man ska ha på sig nu när det håller på att gå från sommar till höst, för så fort solen försvinner så blir det jättekallt, medans solen ligger på så är det ganska varmt.

Jaja, ska gå ner och göra lite te innan det blir så sent..

Nattinatt :)

Söndag

Nu är jag hemma igen..

For ju till stugan igår.. När jag kom dit så åt vi kräftor och paj, mums mums. Sedan frågade jens om jag ville komma till han eftersom att hans föräldrar hade fest, så jens kom och hämtade mig med fyrhjulingen, och rädd var jag vill jag lova. Det kändes verkligen som att jag skulle flyga av. Jag var där hela kvällen, det var mycket trevligt och det var mycket trevligt folk där. Klockan blev ganska mycket och det var kolsvart ute så jag vågade inte gå hem, för det är ganska så långt, så jag sov kvar, plus att jag inte var på topp för att gå hem kanske. Och tydligen trodde jens pappa att vi hade gått ut till stugan på gården och sovit, men det hade vi inte, vi sov på övervåningen där alla folk var, men bara i ett rum brevid. Och efter en stund när vi hade gått och lagt oss så blev jag jättetörstig, så vi skulle gå ner och hämta vatten, och tro på fan att jens pappa hade låst dörren nere där man går upp för trappen för att han trodde att vi var ute i stugan, så vi var fast där uppe. Haha, jaja, så då var det väl inge mer med det. Men värre blev det, för ungefär vid 4 så vaknade jag och var jättekissnödig, så jag väckte jens och sa det, så han var tvungen att klättra ner från balkongen för att gå och se om ytterdörren var öppen, och tack och lov så var den det. haha annars hade det kunna slutat illa!

På morgonen for jens och fiskade medans jag fortsatte sova lite, och sedan gick jag ner och åt frukost och umgicks med hans mamma å lite så. Sedan åkte jens hem för att han skulle tillbaka till boden idag. Så jag gick hem till stugan och kollade på film och åt. Och nu har jag kommit hem, och sitter och väntar på att milla ska komma hit.  

Haha, var bara tvungen att skriva om den lilla insidenten inatt!

Lördag

Har nyss varit i birsta med Milla, Bella och Ewe. Kikade runt lite sådär, men jag hittade inget, lika bra det! Känns som att jag behöver spara mina pengar nu. Men för milla blev det lite storshopping sådär! Mycket bra.

Har nyss duschar och packat väskan, och nu sitter jag och väntar på att Anna-Carin ska hämta mig för jag ska följa med till stugan eftersom att farfar är där, och som jag skrev i förra inlägget, det är inte ofta jag träffar min farfar. Ska äta lite kräftor och mysa på, lär väl hälsa på jens också för han skulle vara hos sina föräldrar. Får se vad som händer, kanske bara är hemma i stugan å myser också. Tror jag ska ta med mig DVDn :o

Nu kom mamma hem, ska ner å säga hej innan jag åker.

Har mobilen med mig. call moah.

kizz

Familia..

Ibland önskar jag att jag hade en familj där alla brydde sig om varandra, och hade kontakt med varandra, ordnade släktträffar och sånt.. Något sånt har jag aldrig varit med om. Jag har egentligen en ganska stor familj, pappa har 3 syskon och mamma har ett. Jag har 5 kusiner på pappas sida, men träffar aldrig någon eftersom att pappa inte har någon kontakt med sina syskon..längre.. Tänker inte gå in på vf för att trycka ner någon annan.

Men tack och lov så har jag min mormor och morfar, och farfar från örebro som kommer och hälsar på lite då och då. Min farmor ska vi inte ens prata om.

Den dagen jag får se min familj på pappas sida tillsammas kommer det regna mobiltelefoner. typ.  Eller, den gången min familj på pappas sida är tillsammans och någon hör av sig till oss kanske man ska säga.  :)

Jag får nog nöja mig med den lilla släkt jag träffar när mormor och morfar bjuder på julbord, då är det Mamma, pär, jag, anton, mina kusiner max och lovisa, och deras mamma och pappa jocke och marian, och självklart mormor och morfar.

Intressant, hmm.. nej, kanske inte för er :) men det strunar jag i he he..

heidå


Fredag

Yes, äntligen fredag! Har jobbat hela dagen, och nu har jag äntligen slutat och nu sitter jag hemma hos lisa, som hade lagat mat när jag kom! Tacos, muuumma!

Säger bara ALLA GILLAR BRUDAR! hahah.

Ska snart åka in till stan och ta en liten tefika på Barista, eftersom att muttan inte har varit där någongång. Och hur mysigt är det inte där?

Jag har saknat muttan!

Måste ju bara berätta en sak.. Idag när jag jobbade så ringde jag till Milla och bad henne komma och hälsa på mig, och det kunde hon göra sa hon, efter att hon hade varit på ICA maxi. TIden gick och gick men människan kom aldrig. Nu har väl människan krockat med moppen eller nåt tänkte jag, för sådär seg brukar hon aldrig vara! Och tro på fan att hon ringer nån timme efter: "Hej, jag kan inte komma till dig för jag har krockat." Ganska äckligt? JA! Tack och lov så gick det bra för henne!

Nu ska jag fortsätta äta lite godis tills vi ska åka..

hedda

Nattinatt

Nu har jag kommit hem, ska mysa ner mig i sängen och kolla på Sex and the city, och efter det blir det nattinatt.

matilda by night

Nyss varit och tränat, asskönt vill jag lova! Men svårt var det. Nu sitter jag hemma hos emelie igen, ska ta och göra mig lite gröt.

Hittade lite bilder på mig, emelie och elin sen ettan, måste bara visa. ZOET!


  
 

Torsdag

Idag på skolan kom jag på att nu i tvåan måste vi nog ha ett av världens tråkigaste ämnen! Nämligen, Kultur och idéhistoria..Va fan är det för nåt? Plus att det är med Ingrid. Japp, det är typ som Historia med massa konstäckelforskning. Plus att det är TVÅ gånger i veckan under hela läsåret! Skjut mig.

Är hemma hos min sambo emelie fortfarande iaf, ska gå och träna klockan 5, det blir stepstyrka. Det känns så skönt att komma igång med träningen igen.

Woho, laxen is back.


Ska äta nu innan träningen..


häj


urs

Jag hatar folk som lägger sig i, men egntligen inte vet någonting!

Onsdag

Första "rikiga" skoldagen idag, gick mycket bra. Följde med Emelie till Jysk efter skolan eftersom att hon skulle köpa gardinstänger, och självkalrt när vi kom hem till henne typ nyss så var dom för långa, typ 5 cm :o kul! Har precis ätit mat som emelie gjorde, spagetti och cornfärssås, det var mycket gott.

Sitter och kollar på 3an, det handlar om männisor som håller på å bantar å grejer, å använder massa meningslösa metoder som inte funkar. Varför inte bara börja äta rätt och träna regelbundet? Det måste ju vara det som funkar bäst? Istället för alla piller, olika dieter och typ bli inpackad i plast å svettas sönder som kostar flera flera tusen. illa illa..

Nu blev jag jätteträningssugen.. Jag ska nog dra på Ego, och emelie ska ut å springa.

OLW

Det finns faktiskt roliga reklamer! Man kan ju inte annat än att bara skratta åt dom här. haha. Eller är det jag som har dålig humor?


Tisdag

Första dagen i skolan, roligt att träffa alla, spec mina pözzöngar! Och schemat var helt okej det med, ska inte klaga på det.

Efter skolan följde jag och elin med emelie hem till hennes lilla lägenhet, plus emelies kompis, drack lite te och kollade på film. Och nu sitter jag hemma, har precis bestämt vilka glasögon jag ska beställa. Det blir ett par pilotbrillor och ett par med tjocka svarta bågar, så jag kan variera lite. Det blir inte ens 1000 kronor för båda!, dom kostar 395 kronor styck och frakten är fri! Hur bra är inte det?

Altså, jag vet inte alls vad jag ska skriva om :o men jag får inte sluta blogga, då blir det ledsna miner har jag hört.

Jag ska iaf ta och kika klart på Du blir vad du äter.

PS: jag vill ha en tjock fin kofta! Men jag hittar ingen ;o Någon som vet nån? DS.

Måndag

Sitter hemma hos emelie i hennes nya lägenget, en liten mysig etta i stan ungefär vid Afrohörnan. Vi var på skolan och åt lunch idag och kollade på dom nya ettorna, mums med potatisbullar! Jag har saknat skolmaten. Efter det så gick vi på stan en stund och faktiskt så hittade jag en jacka! Jag har letat å letat men inte hittat nån. Tror jag ska ta och lägga ut en bild på den sen, jättefin är den. Behövde verkligen en jacka. Jaja, nu ska jag bara va hemma hos emelie å mysa lite, sen ska vi laga middag innan jag åker iväg för att vara barnvakt åt Hugo. Lilla goungen!

Ååh, jag gillar emelies lägenhet! Jag vill också ha en lägenhet i stan.. Jag kommer att bo här. he heee.

Skriver sen efter att jag har varit barnvakt.

pöz


God Natt

Nu blir det en tidig kväll för min del, så kroppen inte får en chock på tisdag när jag ska kliva upp.. Eller iofs så börjar jag klockan ett på Tisdag, men det är nog ganska bra att lägga sig i tid och kliva upp i tid ändå. Ska träffa Ämpan imorgon i stan klockan 10 så :)..

yes, nattinatt!

ALLA GILLAR BRYYYDAR!




Diggar Satan!

UPPDATERING

Förlåt för en väldigt dålig uppdatering :o måste skärpa mig. Men jag har inte haft tid att sitta vid datorn, har spenderat hela min helg med Daniel, plus fler.

Jag och muttan nyss varit och köpt kolegieblock till skolan, och den lilla muppasen börjar på gymnasiet imrogon :D Och nervös är hon stackarn.



Nu sitter jag hemma med Milla, och ska snart gå ut och knäppa lite kort.

Nu känns det faktiskt lite roligt att skolan ska börja igen. Jag och emelie ska till skolan imorgon och kolla på alla nya ettor! Höhö. Så ikväll blir det till att lägga sig ganska tidigt. Ska skriva lite mer sen.

hejdå så länge


PS: Blocken är köpta på ICA MAXI, elin :) DS.

Torsdag

Ja, idag är det torsdag, och jag har varit och tränat och hälsat på henne  på jobbet och fikat lite. Och eftersom att det är Torsdag idag så måste det ju alltså vara fredag imorgon, och imorgon ska jag följa med mormor och morfar till GNARP :O haha, mormor frågade om jag ville följa med för hon skulle tydligen kolla på nån "modeaffär" eller vad hon sa. haha hon är gullig hon. På kvällen ska jag iaf vara med Danne, eve och kim som det är planerat. 

Nu ska jag kolla klart på du blir vad du äter och sedan ska jag iväg och basta med Emelie, Milla och Sanna. Blä jag gillar inte att basta, man kan inte andas! Men jag ska offra mig, ska se hur länge jag klarar att basta. Gissar på kanske högst.. 10 min?


pöz zå lenge

Du blir vad du äter

Ligger i sängen och kolla på Du blir vad du äter. Urs, det är så äckligt. Jag skulle ocskå vilja se allt som jag har ätit under en vecka, säkert inte en vacker syn. Fattar inte hur vissa kan äta så mycket gosaker och onyttigheter som dom gör, och jag tycker att jag äter mycket onyttigt. Och inte för att jag vet hur mycket man röker när man är rökare, men den här tjejen röker 5 paket i veckan? Jag fattar inte. För varje cigg man röker förkortas ens liv tydligen med 11 min.

Nä,  nu är reklamen slut. skriver sen tror jag.


PS: tack och lov för att  jag tränar :O DS.

blogg?

Undra om jag ska vara tråkig och lägga ner bloggandet igen :o

Skola

Japp, snart börjar skolan.. Visst jag har inget emot det eftersom att jag gillar den linje jag går (es musik på hedbergska), men det skulle inte vara fel att typ dra en sist minuten nu en vecka, för VART HAR SOLEN TAGIT VÄGEN? Den är ju bara borta. Lixåm, vart har solen varit i sommar? VI har fått njuta av den i några dagar ibland sådär, eller är det bara ja som tkr såhär?

Men skolan får gärna börja nu ändå, bara jag får min utomlandsresa, he he.. Jag saknar mig klass och jag vill komma tillbaka till mina rutiner, jobba, träna 3 gånger i veckan, plugga, m.m. För jag blir så arg på mig själv för att jag typ inte har tränat något i sommar! Hur illa är inte det? Därför ska det bli skönt nu när man ändå är i stan på dagarna och därför kan inte hålla sig ifrån att gå och träna före eller efter skolan nå gånger i veckan sådär..

Nu ska jag ta nåt att eeeeta, sen sa jag ut och SPRINGA? :O bara för att vara snäll med min lillebror som kom och bad mig så snällt igårkväll.

god natt


Redhead!

Godkväll mina kära vänner! vill bara meddela att today blev jag redhead när jag var hos frissan. Jag blev mycket nöjd. Håret ser lite mörkare ut på bilden än vad det är i verkligheten. så ni vet lixåm. Saknar inte mitt ljusa hår, matilda ska vara mörkhårig, så äre!


tisdag

Woho, idag blir det färgning av håret, äntligen! Spännande! Jag har ingen aning om vad det kommer att bli. Lä väl visa sen kanske dååå!

Söndag

Har inte haft nån tillgång till dator, så det har inte blivit nå bloggande.

Det var ju iaf party hos B i fredags, en mycket lyckad kväll blev det där! Tack alla som var där, och tack B som ordnade det hela!

Åkte till stugan igår på kräftskiva, var helt slut, men det var väl trevligt iaf.

Jag orkar inte sriva nåt om helgen nu, är inte på humör för det.. Men ni kan ju kolla min bilddagbok, där finns det massa bilder från helgen iaf..

vet inte

När det är som bäst, det pirrar och man är glad, då går allt i kras.


kalas!

woho, ikväll blir det party med mina favoriter!

PARTY!

Måste hålla med frida att det här är den nya PARTYLÅTEN!



SNOR DE HÄR FRÅN FRIDA!

BEL ARABIII CHE BLYGDLÄPPEN, D'TURKI JA ORKA ENTEEEE!

TALL TALL TALL TALL
WARRARRAW

haha jag älskar det! Tack frida för att du har fått mig att lyssna på denna underbara låt! Party somfan till den här låten imorrn (y) eller hur B

BLÄÄÄ

LESS LESS LESS LESS!!!!

Torsdag

Igårkväll blev den ännu en mysig fika på Barista, men denna gång följde Amanda med. Barista är mitt nya favocafé, plus att det är ekologiskt. Där kommer jag nog bli lite utan em stammis, och det är nog fler som kommer blir det. Vi provade en yoghurtsmothie, den var typ AAASGOD! Den kan jag verkligen rekomendera!

En väldigt god fika, på ett jättemysigt ställe med ett jättetrevligt sällskap, kan det bli bättre?

 


Nu har jag nyss varit på IKEA med mamma, och en garderob och nya krokar där jag kan hänga mina väskor och smycken fick också följa med hem. Köpte en likadan garderob som jag har fast en mindre, som jag kan ha brevid. Så nu kanske jag kan ha alla mina kläder ( + skor??? ) på mitt rum, och inte utspritt på olika ställen i hela huset. Aja, nu ska jag åka och handla mer mor. skriver mer sen! PUSS

sthlm

Detta var vad jag köpte i stockholm. Tröjorna är skrynkliga eftersom att jag bara pulade ner dom i väskan, och chinosen är mörkblå, inte svarta som det ser ut.

Alltså, ett par chinos, två tröjor, portmonä, skor och underkläder. Blev kanske inte så mycket, men jag är nöjd med mina köp iaf.

JOSSAPOSSA

Jag och jossa var ju på stan igår, måste lägga upp lite bilder. Vi var på det nya Barista och fikade, det var hur mysigt somhellst och jag drack jättemycket gott te. muuums. Jag fick en stor kanna eftersom att han som jobbade där inte hittade någon liten.
 
    Fyndade ju även en väska på myrorna och ett par skor på Euro Sko. Jossa fyndade också en väska, mycket söt var den!

En mycket trevlig dag med jossapossa!

Onsdag

Är fortfarande på ön hos mormor och morfar. Det blev ingen lunch på vindhem eftersom att det UUUNDERBARA -.- regnet har kommit igen. Jag vill ha sol sol sol nu innan skolan börjar så att man åt minstonde har en liiten bränna när skolan börjar igen. Menmen.. Selånger till helgen, får väl se hur det blir med det. Men det ska bli roligt på fredag, eller hur tjejor?

Ska väl ta och åka hem om en stund, men först blir det vofflor med nygjord jordgubbssylt och glass. Ja ni ser, jag ska nog göra en matblogg.

wöö, jag saknar min mamma som jag inte har träffat på en vecka nu, och jag saknar mina brudar som jag inte heller har träffat på över en vecka! Bara så ni veeet.


HAHA, jag installerade nyss msn på den här datorn, och det här är våran gamla dator. Så när jag loggar in på msn så har jag väääärldens "SNYGGASTE" bild på mig som visningsbild. HAHHAA DOG! Och på personligt meddelande stod det "Jag saknar dig <3 :'( " hahahaha va? Men bilden var ju hemskast, fattar inte att jag tyckte att jag såg bra ut på den bilden typ ;o för det måste jag ju ha gjort? Och det fanns massa andra gobitar att välja på, synd bara att jag inte kan visa dom, eller jo jag ska försöka printa dom.. Ska göra det nu!

TUSAN,  det gick inte att lägga in bilden här, men var inte ledssna för det! HÄR  kan ni nämligen se dom ändååå! NJUUUUT! det är inte ofta sånt här händer! Kan ju meddela att den längst ner till höger var min visningbild när jag loggade in. puss på den

Tisdag

Är hos mormor och morfar än, ska sova här inatt också, mysmys.

Var på stan idag med jossapossa. Vi var på barista och fikade jättelänge, sedan gick vi och kikade lite. Jag hittade en väska på myrorna för 75 kr och ett par röda tygskor på Euro sko för 59 kr, mycket bra köp av mig tycker jag. Lägger upp lite bilder imorgon eftersom att jag inte har min kamerasladd med mig.

Har nyss ätit jordgubbar och glass, det var typ dööögott! Jag tror att jag skriver om vad jag äter i typ varje inlägg, haha. Snygg tjej. Jag kanske ska göra en typ "matblogg" istället för en matblogg, där jag knäpper kort på allt jag äter varje dag och sätter bertyg på det. haha. Hur roligt skulle inte det vara? Då skulle nog Anna Skipper komma och säga till mig att jag äter mig till döds eller nåt, så mycket som jag äter.. typ.. eller nåt.

Imorgon ska jag följa med mormor och morfar till vindhem och äta lunch, sedan måste jag fara hem och städa mitt rum tror jag, det ser inte så förtjusande ut må jag säga, med resväskan halvt uppriven. 

Nu blir det nog lite TVtittning och sedan lite mer datorsittande, och sedan goooodnatt. 


pözz 


night

Är hos mormor och morfar nu, har nyss ätit kvällsfika, det blev te och mackor. Jag tog med mig massa barnfilmer som jag rotade fram innan jag åkte hit, så nu tänkte jag se på svanprinsessan. Hur bra passar inte det Laxis? nanana.


Nattinaatt :)


Mysmåndag

Idag har jag en såndär jätteskön slappardag då jag inte gör någonting, jag typ går mellan tvn och datorn hela tiden. Jag orkar inte göra något idag heller tror jag. Jag har lovat morfar att vara hemma ikväll eftersom att han skulle komma och kolla på foltboll, och jag är ensamm hemma så. Mormor skulle också följa med, funderar om jag ska ta och följa med hem till dom och sova där sen. Får se hur det blir, det skulle iofs vara ganska mysigt. Mormor skulle ta med sig nå gott sa hon. woho

Jag har inte ens öppnat resväskan än, måste ju ta och packa upp allt.. nångång., får se när det blir av. När jag hade varit på kreta tog det någon vecka. Och jag har haft resväskan inne på mitt rum enda sen vi kom hem därifrån och det var när skolan slutade. Ganska skönt, jag slapp gå ut och hämta den nu när jag åkte till stockholm. haha latjävel.

WOHO den 18e blir det nyfrisering, äntligen! Eller ja, nyfärgning kanske det heter.

Nu ska jag gå ner och kika på tv igen, finns på möbilen.

Måndag

Gu vad skönt det var att få sova i sin egena säng inatt. Vaknade nyss, så nu tänkte jag skriva lite om stockholmsresan. Kanske blir ganska långt..

ONSDAG

Jag och lisa åkte ju ner med pappa i lastblien på onsdag kväll, kom fram starx efter tolv. Och nu ska ni få se hur det kan få om man ska vända på ett litet ställe med en jättestor lastbil.  Mer ska jag nog inte säga om det, men det gick bra tillslut iaf och jag tror att alla fick sig ett gott skratt.
 Så fin blev skylten.

TORSDAG

På Torsdagen blev det lite småhopping i kista centrum, eftersom att vi typ inte orkade åka till täby. Köpte chinos till mig och mamma, en hårspray och två par trosor. Sedan blev det lite mat som vanligt, det måste man ju ha. Det blev nån god tacostjosan. Vet inte rikigt vad det var.
När vi satt där och åt så satt vi precis mittemot en glassbar, och såg två stycken som satt och åt värsta glassmumstallriken! Vi ville också ha tänke vi! Så vi bestämmde oss för att gå och köpa egen glass, maränger, banan och chokladsås. Och ni vill inte veta hur gott det var. Vi tryckde i oss 2 liter glass, maränger, banan och chokladsås sammtidigt som vi kollade på sex and thecityfilmen. Hur mysigt somhellst.

Bild 1. Jag och muttan blir jätteglad när vi har ätit
Bild 2. När vi åkte tunnelbanan sen blev det dags för hängning. Lisa hängde sig.
Bild 3. Elin (som vi bodde hos) var otroligt fin i mina brillor.
Bild 4. GLASS GLASS I STORA LASS



FREDAG

På frdagen ställde vi klockan typ på halv tio för att vi skulle åka in till stan och träffa jocke och amanda som hade kommit till stockholm på torsdagen. Vi mötte dom, gick runt och kikade lite. Sedan blev jocke hungrig så vi gick och åt nån typ thaimat. Det var ganska så gott, och mätt blev man.
Blev lite småhopping på fredagen också, två par tröjor från monki och trosor och BH från h&m. Kommer inte rikigt ihåg om det blev nå mer.
Vi får hem till Elin vid halv sju. När vi kom hem satt kom hon med pizzamenyn i högsta högg, för då var det pizzatime. Eller för mig och muttan blev det kebbabtallriktime. Efter maten satt vi typ bara och tog det lugnt. Och efter tio fick jag det brillianta idén om att vi skulle åka ner på stureplan och kika, bara för att göra något och se om det var nå folk. Så, vi for ner och så ringde vi jocke och amanda och frågade om dom också skulle med, och när vi hoppade av vid östermalmstorg så kunde man knappt gå där, jag har aldrig sett så mycket folk sammtidigt i stockholm nångång, eller kanske så mycket ungdommar kanske man ska säga. Man kom knappt fram när man gick, och alla skrek och härjade, snacka om att man blev partysugen. När vi väl kom ut på stureplan så dansades det på gatan, på en konteiner och på busskurer, det var sjukt. Alla var typ ute för att det var 08-08-08.
Lite senare när alla hade slutat dansa, eftersom att musiken stängdes av efter 12 någongång, så var den en annan som hade hoppat upp och börjat dansa på konteinern för sig själv, och kan ni gissa vem det var? Jo det var självaste munspels och radiomannen som stod det och spelade, dansade och stampade. En lyckad dag och kväll blev det iaf. Blev uppraggad av nån utlännging i väntan på tunnelbanan. " Kan jag få ditt nummer så du kan lära mig bättre svenska?" HAHA, nejtack. hejdå!
Vi kom väl hem strax efter två någon gång, inte dåligt trötta.

Bild 1. Muttan i väntan på tunnelbanan.
Bild 2. MAAT KANSKE
Bild 3. Dans på konteinern
Bild 4. En amanda
Bild 5. Munspels och radiomannen.
 



LÖRDAG

På lördagen for vi till Solna Centrum vid 11. Vi kikade runt där ett tag, men det sög typ så vi köpte oss en subbwaymacka och for ner till stan. Men juste, nu kom jag på en sak, Vart är mina subbwaykakor? ;o Jag kom på nu att jag bara har ätit en, men vart är dom andra två? Hmm.. Aja.
Vi for ner till stan och kikade lite iaf, jag hittade en typ portmonäaktig grej på monki som jag köpte. Det nya monki i stockholm är typ ascoolt, kolla på första bilden, så såg det ut i provhytterna när man stod där. Muttan köpte ett typ indianlinne, såg det ut som. Mycket fint. Jag köpte inge mer sen, utan vi gick runt och kikade lite till och sedan for vi hem och gjorde oss klara för att åka på grönan. Elin följde också med.
På dagen hade det varit jättebra väder, men precis när vi ska till och sätta oss på bussen mot grönan så börjar det regna såklart. Så när vi kom till grönan så gjorde vi som alla andra snygga turister, köpte gröna fula regnponchos. Haha asfult men asbra! Medan vill skulle fördriva tiden lite innan vi kunde köpa kvällsband så passade vi på att vara med och dansa salsa, elin var jättepepp på det. Haha, shit vad vi skrattade.
Klockan sju var det iaf dags att köpa åkband, tyvär gjorde inte jocke och amanda det eftersom att det regnade. Men vi åkte och åkte och tillslut så slutade det regna, inte långt efter att vi hade köpt våra åkband! Och kul hade vi! Och sammtidigt som vi var där så var det sommarkrysset, vi dansade och sjöng när vi hade tid och var i närheten.
Sedan for vi hem när grönan stängde vid 11, och då bestämmde vi oss för att det skulle bli bakning på söndagmorgon.

Bild 1. I provhytten på monki
Bild 2. Assnygga gröna glada barn på grönan
Bild 3. Haha, ja ni ser själv
Bild 4. Asglada tjejer
Bild 5. Sommarkrysset
Bild 6. Muttan och elin satt sig och åkte tilt, men jag bangade
Bild 7. Sedan blev det lustiga huset
Bild 8. Söt elin väntar på att få åka karusell




SÖNDAG

Söndag, alltså sista dagen i stockholm gick jag och elin på willys på morgonen för att handla lite eftersom att det var sconesbakning på g. Och tungt var det att bära hem allt. Men det var inte fy skam när allt var klart, när vi satt ute på balkongen och drak te och åt nybakat bröd det smör och ost. MUMS säger jag bara! Vi var bara hemma och tog det lugnt på dagen, vi orkade inte åka ner till stan eller nåt. Våran buss gick hem vid 6, så vi åkte in till stan vid 4, gick på ica och köpte lite smått och gått, sedan gick vi och köpte oss varsin te på waynes, eller muttan köpte chailatte och jag tog chaite. Sedan gick vi till Cityterminalen och väntade på att få åka hem. På bussen kunde jag inte sitta still för jag längtade hem och jag hatar att åka buss.

Bild 1. Älin knådar för fullt
Bild 2. Muttpruppan
Bild 3. Scones
Bild 4. Glad tjej va
Bild 5. Mys på balkongen
Bild 6. Muttan påväg till Cityterminalen
Bild 7. En jockus på bussen
Bild 8. En galen amanda



Ja, det var våran stockholmsresa. Orkar kanske inte skriva PRECIS ALLT, men jag har nog fått med det mesta. Morfar kom och hämtade oss i stan, och han hade med sig min mat som jag hade beställt av mormor. Köttfärslimpa, potatis och sås. Hur gott somhellst, har inte ätit "rikitg mat" eller vad man säger sen i onsdags. så det var på tiden. Urs, jag fattar inte hur en del kan leva på snabbmat.

En eloge till er som läste hela inlägget. Jag har suttit och varit nervös hela tiden över att allt ska försvinna medans jag skriver.

Men nu orkar jag nog inte skriva nå mer.

PÖZZ

hemma!

I'M HOOOOME!


söndag

Idag blir det hemgång till sundsvall, och då blir det uppdatering i bloggen :) höhö

Fredag

Idag blev det lite shopping och lunch i stan med jocke och amanda, och självklart muttan. Hittade lite grejer idag med, det blev trosor och bh från H&M, två tröjor från monki, och vita tygskor från Nilsson. Imorgon blir det troligtvis lite mer shoppning, antingen i solna eller täby. Kan ju inte lägga ut nå bilder så det är jättetråkigt, jag vill ju visa vad jag har köpt! Idag anväde jag mina chinos som jag köpte igår, i lööööv dom! Är det någon som vet vart man kan hitta snygga typ höstjackor?, typ inte såndär fin eller vad man säga, utan lite tuffare men ändå fin. Ja, jag vet inte.

Sitter i soffan nu och har nyss tryckt i mig en kebabtallrik, mätt som bara den. Elin typ hoppade nyss av lycka för att hon hittade en skiva som hon har letat ihjäl sig efter och så låg den vid DVDn typ, haha hon är söt hon. Muttan ligger och halvsover, vilar maten lite sådär och elin sitter och njuter av sin musik.

ÅÅÅHÅHÅH jag vill lägga in bilder! Gillar inte att skriva blogg utan att kunna lägga in bilder som kan beskriva inläggen bättre typ. Men när jag kommer hem så kommer det bilder.

Ska bara sitta här hemma och chilla läget. Woho, imorgon blir det grönan. 

Nu ska jag nog hälla vatten på muttpruppan så hon vaknar,

nana, jag vet en hemlis, men jag sääääääger inte!


häj 


åh nej

Hoppsan, Lisa är back in bisuness :o

Jag glömde säga en sak faktiskt när jag pratade om mat, skulle säga att jag ska ta mig en macka nu lr två innan jag ska sova , muttan ska ta lite youghurt .

GOTT säger jag då :D

Men adjö igen dåååe =)

se upp :o

hehe ojojoj!
Tjinna på muttans blogggg , nu är de lisa som har tagit över ;) hehe se upp!

Ne, men jag skoja, är inge farlig vill bara berätta att jag , muttan och elin har delat på ett paket glass, fyfan va gott de va satt perfekt i kistan de kunde inte blivit bättre faktiskt :o

Men jag undrar..slutar jag aldrig äta?
Vi såg sex and the cityfilmen medans vi åt all glass, sen va de nån unge som åt spagetti och köttfärssås, då sa jag och muttan, fan va gott med spagetti och köttfärssås!
Asså, vi hade precis ätit glass och var proppmätt, ändå så skulle vi kunna trycka i oss en massa mat?!
shiiit, ingen dååålig magsäck man borde ha, men jag gillare :o mat är hur gott som hällst, skulle aldrig klara mig utan mat.. jag tror jag älskar mat, de är bra tycker jag :D
Som sagt, jag gillare :o

Men slutpratat om massa god mat, imorn blire att SHOPPA! I LOOOOOOVE IT! :D
Jag vill nog köpa mig ett par skor och masssa mer , ohhhhh <3

men nejnej, nu tänker jag inte snacka nå mer här .. min tid är över nu :P
haha men ADJÖÖÖÖ vi kanske ses nånting, lr kanske inte , vem vet?

kista

Tjaa

Det blev inge Täby för våran del, utan vi satt oss på tunnelbanan och åkte en hållplats och hoppade av i Kista Centrum istället och gick på Kistagallerian. Blev lite småshopping, chinos till mig och mamma, mörkblåa till mig och beigea till mor, två par trosor och en hårspray, sedan blev det god mat. Lisa köpte en kofta och trosor hon med. Nu måste jag ta och köpa ett par vita tygskor som jag kan ha till mina chinos.

Nej, nu har jag inte tid att skriva nå mer. Nu blir det glass, maränger, banan och chokladsååååås :D MUMS, hur gott är inte det?


hejdåååe


stockholm torsdag

Nu är vi äntligen i stockholm. Kom hit strax efter 12 igårkväll, ganska drygt att åka med bättre än buss! Trots en liten insident när vi var framme och pappa skulle vänta tillbaka med lastbilen, men det kan vi ju ta en annan gång. Måste ju bara säga grattis till Elin som gifte sig i tisdags. WOHO.
Sitter i soffan nu i pyjamasen och ska snart gå och fika, sedan blir det till att göra sig klar för att åka till Täby Centrum för en liten shoppingrunda kanske? Det blir inge stan idag för det blir det imorgon med amanda och jocke och på lördag blir det Grönan för hela slanten om vädret tillåter, men just nu ser det ut att bli helt okej väder på lördag. Nu blire fika. Skriver kanske sen, å berättar om jag har köpt något.

YÄZ

hedda

STOCKHOLM

 

HEJDÅ SUNDSVALL! HALLÅ STOCKHOLM!

Brat

Brat (från engelska brat, skitunge) är en pejorativ benämning på manliga ungdomar från den svenska överklassen med en utmärkande kläd- och livsstil. Ordet används oftast om ungdomar som saknar egen inkomst, men lever på sina välbärgade föräldrar. Ordet brat är förknippat med en särskild klädstil, där ett genomgående tema är att kläderna är av något dyrare karaktär men inte nödvändigtvis propra. Pikéskjortor, tighta jeans samt bakåtkammat hår (backslick) är viktiga tillhörighetstecken.

Trots att uttrycket kommer från ett engelskt lånord är begreppet "brat" som det används i Sverige unikt, särskilt vad gäller sammankopplingen med överklass. I andra länder används ordet främst om irriterande småungar, men kan ibland användas även om ungdomar.


mys

Nu har jag nyss kommit hem från morfar och mormor. Visst känns det konstigt när man säger morfar och mormor, iställer för mormor och morfar? Det blir så att man säga mormor först, för att det låter bäst eller? Jag vet inte. Men därför gjorde jag lite annorlunda och skrev morfar först.

Åkte iaf dit och åt lunch och blev lite bortskämd sådär som det ska vara när man åker till sina kära morföräldrar. När jag kom dit så gick jag ut på altanen och fick maten serverad, pizza och sallad blev det. Till efterrätt blev det melon och kakor. Och lite senare blev det självklart glass, som alltid när jag är där. Mormor älskar ju sin peach malbaglass eller vad den heter, och inte glömmer hon att säga att hon köpte den på willys varje gång den serveras. Haha, hon är så söt min mormor. Jag älskar att vara där, jag älskar att höra när mormor och morfar småbråka och jag bara skrattar, och då börjar mormor också skratta.
   Precis när jag hade kommit dit och sutte mig på altanen så kommer mormor ut med ett litet paket som hon smyger in i handen på mig, eller pengar inlindat i papper kanske man ska säga, bara för att morfar inte ska se. Jag hade inte så många sedlar säger hon, så du får många slantar istället. Och med det menar hon tjugor och tior. haha. Jag gör inte så mycket när jag är där, sitter och pratar med dom, kikar lite på tv, äter, äter, äter, spelar lite piano och hjälper dom med datorn eftersom att morfar inte fattar någonting. Jag hade kollat mailen där för ett tag sen, och för någon dag sen så ringer morfar och frågar varför jag har skrivit glöm mig på mailen. Haha, då stod ju min mailadress där man loggar in och under står det Glöm mig. Söt den där morfarn.



Nej, nu ska jag gå ner och umgås med min mor lite kanske, kommer inte träffa henne på en vecka eftersom att när jag åker hem från stockholm så åker hon. pär och anton dit eftersom att anton ska spela final i golftävligen. Jag skulle ändå vilja följa med bara för att se om det är så utseendefixerat där på golfbanan som det sägs. Bara för kul skull. Men jag åker hem. Annars kanske vissa blir ledsen. :)

Hejdå så länge. Finns ju på mobileen, men jag tänker inte göra som många, skriva ut mitt nr på bloggen.

pözz

VAVAVAVA

VEM HAR MINA TUGGUMMIN? :O:O:O:O Dom är BORTAAA!


/Ledsen_tjej91


Onsdag

Igår blev det lite grillning och partii ute på hartungsviken. Mycket trevligt tycker jag. Och tack muttan för att du ställde upp på mig. <3 Blev inte en sån sen ikväll iaf. Hann med lite bad, grillning, lite dans från min och amandas sida till macarena, kubbspel, marshmellowsgrillning plus mer. Kulkul. Tack för en lyckad kväll..
Blev ett långsamtal när jag kom hem, stackars laxis som aldrig fick sova.  ;o




Woho, idag åker jag och älskade muttan till stockholm! Hur kul somhellst. Och så träffar vi ju jocke och amanda där, det blir super! Kommer hem troligtvis på söndag. Såå, det kanske inte blir så mkt bloggande. Men lämna mig inte för det! Nu ska jag ta och packa klart och sedan ska jag åka till till bästaste mormor och morfar och äta lunch. Jag älskar att vara där! Jag älskar min mormor och morfar, det är dom som står närmast.

hejdå så länge. Kanske skriver sen innan jag åker.

puss.

läskigt

Har ni någonsin varit med om att ni har precis drömt om en person innan ni vaknar, och sedan ligger och tänker lite smått sådär på den personen för att man har den i huvet precis när man vaknar. Och sedan ringer telefonen, och vem är det inte som ringer, om inte den personen.

Precis det hände mig nu i morsse, jätteläskigt.

Jag hade drömt om att jag hade gått till mitt jobb, som låg någon annanstans än det brukar, men iaf. Det var stängt, men marlene var kvar, jag pratade lite med henne och sedan var  jag tvungen att gå för jag skulle åka till stockholm, Och när jag vaknade så låg jag och fundernade, typ, undra om jag har fått min lön. Och precis då ringer männsikan och säger att jag ska få den idag. Haha, hur läskigt är inte det? Jag sa det til hon, gu vaäckligt att du ringer, du var precis med i min dröm och nu låg jag nyss och tänkte lite smått på dig. Haha läskigt eller vad? Precis när jag vaknade så ringde hon.

night

Tja, ni kan kalla mig svanen.

URSSSS

Vet ni vad jag kom på? Fan vilket äckligt jobb dom som städar typ på nattklubbar och sånt har. När dom ska städa toaletterna! urs, Tänk er dom som är jättefulla och inte vet vad dom håller på med :o Typ gör 2an så att de fastnar massa och så tar dom inte bort det eller gör ettan på hela ringen och golvet. En sak är säker. Jag ska inte städa toaletter på nattklubbar! Och inte tömma bajamajor eller städa allmänna toaletter på stan heller för den delen. Bara så ni vet lixåmmm.

NACKEN!

HAHAH jag kommer aldrig kunna sluta skratta åt den här bilden på mig och muttan. Ta er en titt på datanacken! RIP!



pöss

..

Jag är rädd för att bli som du. En sån som sviker, en sån som inte inte fattar att den sårar, en sån som får en att må så dåligt. En sån som tror att allt löser sig av sig själv.

Snälla, låt mig inte bli som du. Jag ska kämpa för att nå mina egna mål.


Måndag

Vaknade ganska tidigt imorse av att halsen känndes jättekonstig. Jag har inte ont med det känns jättekonsigt. Har gått och blivit lite förkyld nu, men det visste jag att jag kunde bli, så jag får skylla mig själv. Iaf, jag klev upp och fikade, pratade lite med mamma, och följde sedan med mamma och anton ner på stan för att anton skulle byta sina golfskor på stadium. Jag hittade en svart björn borgväska med axelrem som jag blev lite kär i, så den var jag tvungen att köpa, det var halva reapriset på den så den kostade bara 200. Hur bra somhellst. Den lär ju komma till användning, speciellt nu när skolan börjar eftersom att min handväska inte mår så bra längre. 

Jag följde egentligen med ner på stan för att jag ville kolla på klockan som är med på ur och penreklamen, ni vet? Tyckte att den såg jättefin ut på reklamen, men när jag kollade på den i affären så kändes den mest tantig. Hade varit mycket snyggare om det hade varit romerska siffror. Kanske var lika bra, mer pengar kvar på kontot kvar till stockholm. Iofs, jag hade inga planer på att köpa någon väska så det blev ju ändå dyrare än vad det skulle. Urs, vart tar alla pengar vägen? Nu ska jag till stockholm och då lär det ju gå ganska mycket pengar, och sedan när jag kommer hem så har jag bokat tid för klippning och färgning hos frissan, det är ju verkligen inte det billigaste, men vill man vara snygg i håret så får det kosta. Jag har ju faktiskt jobbat typ hela sommaren.

Passar på att visa mina billor jag hittade för 20 kr på stöde marknad. Försäljaren tyckte nog att jag var lite knäpp men han ville vara mitt smakråd iaf, och tyckte att jag var snyggast i dom lila. Han bara skrattade. Men när jag ska använda dom vet jag inte, eftersom att det är lite styrka på dom. Funderar på att byta glas i dom så att jag kan ha dom som riktiga glasögon.
 

Prova mammas kofta idag eftersom att jag inte har någon egen sån lite tjockare, den passade mycket bra till mina kläder idag. Snyggt och enkelt. typ. Måste se om jag hittar någon snygg kofta i stockholm. Måste passa på att köpa lite höstkläder på affärer som inte finns här. För om man köper något på tex H&M i stockholm, som man vet att H&M i sundsvall inte har, så kan man ju räkna med att det finns i sundsvall någon vecka senare. Då är det ju mycket roligare att shoppa lite på affärer som inte finns här när man ändå har chansen, vad är annars meningen med att åka till stockholm för att shoppa? Åh, på onsdag åker vi. Det ska bli jätteroligt. Kommer troligtvis hem på söndag. Nu hoppas jag bara på att det där bra vädret som jag har beställt hinner komma. Regn? nejtack.

  mors kofta, body och jeans.

pöwzz

Lasse Lasse Lasse

Jag och milla sket i regnet och körde Lasse för hela slanten, så som alla andra! Det var hur mycket folk somhellst och ett jävla drag. Man glömde nästan bort regnet. Det var en ashärlig känsla att stå där mitt i publiken, alla sjunger med, regnet öser ner och stämningen är bara så himla bra! Det var lätt värt dom där 375 kronorna. Men det fanns ett litet minus... Vart var Kom Änglar?, som alla stod och väntade på och ropade att de ville höra. Hade han kört den som sista låt så hade alla kunnat sjungit med och det hade blivit en perfekt avslutning! För vem vill inte höra kom änglar? Men jag ska inte klaga, för det var hur bra somhellst.

Knäpp som vi är så tog ju jag och milla MOPPE dit. Jag har nog aldrig varit så rädd när jag kört hem någon gång. Jag fick köra för milla ville inte köra. Vi körde timmervägen. Det spöregnade så vattnet bara piskade i ansiktet eftersom att man inte såg någonting om man hade vesiren nere , det var jätte mörkt eftersom att det inte finns gatlyktor på den där vägen, och bilar körde om en hela tiden. Det var verkligen inge roligt, så jag och milla tröstade oss med ett minimål på max innan vi for hem. Det satt verkligen inte fel i magen!

Så nu har jag kommit hem och ligger i sängen och fryser. Jättebra att jag har ont i halsen och är ute flera timmar i regnet och fryser och säkert kommer att bli förkyld. Äh, skitsamma. Nu ska jag bara vänta på att få bilderna av cämilla, så jag kan lägga upp några. Ní läääääju vilja se ;)

pöss / isbiten

Lars Winnerbäck

Vi skiter i regnet! Ikväll är det Winnerbäck som gäller! Eller hur Camilla?

Lördag

Hej dagbokeen

Igår när jag och camilla skulle ut på promenad tog vi med oss kameran och tog massa kort på kor. Aldrig varit med om några värre linslusar. Dom stod och kollade rakt in i kameran hela tiden. Haha, det var askul. Ska lägga in bilder när jag kommer hem så ska ni få se. Märta var också med och posade lite. På kvällen var vi bara hemma och tog det lugnt, drack lite cider och kollade på film. Gick och la oss ganska tidigt. Men jag kunde inte sova..

Idag på förmiddagen åkte jag milla och pappa iväg till stöde marknad. Det tog typ 20 min att gå igeom, sedan hade man sett allt. Men jag hittade iaf ett pat jättecoola glasögon. Visst, det var styrka i dom, men 20 kr var dom lätt värda! Det går ju att ta ur glaset på dom, och hur coolt skulle det inte vara att göra rikiga glasögon av dom som jag kan ha?

Det är faktiskt ganska skönt att vara här i stugan och inte göra någonting, bara mysa på. Man gör ju typ inget hemma iaf när det inte är så bra väder. Åker hem imorgon och då är det winnerbäck! Jag ber för bra väder.

Nu ska jag starta om datorn för msn har nå fel. Lägger in bilder imorgon.

pözz

Stugan

Nu är jag i stugan, och hur kan jag sitta vid datorn tänkter ni? Jo det kan jag tala om, det är nämligen så att CAMILLA WESTIN är här, och hon tog med sig sin dator och sitt mobila bredband. Hur bra är inte det? Typ precis när jag kom till stugan så kom jag på, hmm.. Jag tycker att Camilla ska komma hit, så jag slänge iväg ett sms och sa till henne att jag ville att hon skulle pallra sig hit. SÅ, en stund senare så hade hon övertalat sin mamma att köra henne hit till NORRHASSEL. Hur bra är inte det? Så nu sitter vi här i min lillstuga där jag brukar sova och ska precis ta med märta ut på en promenad. Här är det ett stort djurpalats, så man behöver ju inte känna sig ensam här. 5 katter och en hund som springer omkring och aldrig kan vara still. Tänk er, 4 kattungar som nyss har lärt sig "springa" En mammakatt som visar sina ungar att man kan jaga och kommer in med döda möss och fåglar in i köket, och en hund som aldrig kan vara till och blir sur så fort man kollar på nån av katterna. Livet är hårt, välkommen till världen djurhelveten. PÖZZ. Men jag har dom sötaste (fulaste) djuren.

Nej, skriver mer sen, nu går vi ut!

PS: jag glömde! Imorgon ska vi på stöde marknad! Slå den ni!!!! DS.

Ooold

Sitter och kollar på massa bilder från 2007, lite roligt. Känns som att det var jättelängesen.

1. Tiden då alla hade blomma i håret
2. sista april 07
3. Stockholm med Tp sommaren 07
4. Hos mormor och morfar sommaren 07
5. Vinter/Vår 07
6. Påsk 07


Camilla

Haha, pözz till camilla som kommenterar typ varenda inlägg! :D haha. pözz på dig.  Det är typ bara du som orkar. Men B är också en väldigt trogen kommenterare! Alltid lika roligt med kommentarer från er. Ni andra måste ju skärpa er nu. ;)
 

Fredag

Eftersom att jag inte har något spec planerat i helgen så åker jag till stugan idag eftesom att pappa ville det. Har inte varit där på länge, och inte varit med pappa heller på länge för den delen. Vet inte om jag kommer hem imorgon eller på söndag. Det blir säkert imorgon skulle jag tro. Ska ju bli dåligt väder hela helgen, så då är det inge roligt att vara i stugan. Iofs, det är väl aldrig roligt när det är dåligt väder, eftersom att man inte vill vara ute vart än man är. Men vad är det man säger?, efter regn kommer skolsken eller nåt? jag vet inte. Jag vill bada! nunu. Jag får trösta mig med att det luktar nybakta bullar här hemma eftersom att min kära mor håller på att baka! Mums! Jag tror att hon gör det eftersom att hon blev på bra humör igår när hon var och spelade golf, då dom äldre damerna hon spelade blev paff när mamma sa att hon hade en son på 13 och en dotter på snart 17, eftersom att dom trodde att mamma var typ 27.  hehe.

Nu ska jag ta och packa väskan, blir väl mjukisbykor, mjukisbyxor och mjukisbyxor.


Kläder

Ligger och funderar på vad jag ska ta med mig för kläder när jag ska till stockholm.. Mina boys, jeansshortsem svarta shorts, 100 klänningar, 10 par jeans, 20 tröjor. Det blir nog lika bra att ta med mig hela garderoben eftersom att jag inte kommer kunna bestämma mig och därför kommer packa kläder som att jag ska vara borta i en månad istäler för en vecka. Det här kommer inte gå, för tänk om det blir bra väder, då måste man ju ha med sig shorts och klänningar, och om det är dåligt väder så är det ju jeans å grejer som gäller. Och skor, hur många ska jag ta med? Jag måste ju kunna matcha till olika kläder. Japp, hela skogarderoben åker med Hämta släpvangen så åker vi, här blir det mer än en väska som ska med.

Bara så alla vet så önskar jag med en walk in closet när jag fyller år. Så när jag vaknar den 22 septerber så ska den finnas här, tack.  Hellst en såndär som Carrie får av Big i sex and the cityfilmen. Japp, en sån vill jag ha!

Ps: jag har fått en konstig prick på handen. Ds

RSS 2.0