söndag

Ja, då var det åter igen slut på det roliga. Fast i veckan är det ingen vanlig skolveckan, utan vi har våran så kallade Queenvecka. Hela veckan kommer det vara konsterter, förutom imorgon.
   På onsdag och torsdag är det för allmänheten. Det är ett sammarbete mellan, es-3:orna och 2:orna, florus chourus, kammarorkestern och artisten Magnus Bäcklund. Det kommer bli asbra.

Kom och kolla! Biljetterna kostar 100 kr.

Nu ska jag göra mig klar för att åka till mormor och morfar på middag. Det serveras rotmos med fläsklegg och kladdkaka till efterrätt. Kanske hur gott somhellst.

Måste bara lägga upp en bild på anton och visa hur snygg han är idag i sina nya kläder :)



armband

  
 


fredag

Äntligen fredag!

Som jag skrev igår så hade jag ju en överraskning till Matilda. Nu ska ni få se vad det var.



Jag hade gjort vänskapsarmband åt oss, alldeles själv :)


Nu har jag precis kommit hem från stan. Har suttit och gjort fler armband, jag bara älskar det. Så jag har kommit på att jag ska börja sälja armband, som jag gör själv. Camilla var min första köpare idag, kul!
   Lägger upp en bild på dom jag har, och om någon skulle vara intresserad, så skriv gärna, och om ni har några önskemål på hur som ska se ut :) 50 kr kostar dom flesta.




torsdag

Tjene

Jag har åter igen tagit mig ut på vägen och övningskört. Jag sitter och försöker hålla mig på vägen medans mamma skriker att jag ska hålla mig på vägen. hEhE.

Jag ska alldeles snart åka till min boobie, hon ska nämligen hjälpa mig att plugga matte, eftersom att jag har prov imorgon. Fast det hon inte vet är att jag har en överraskning åt henne :) Jag skriver inte vad det är nu. Ni får veta lite senare. Jag vill se hennes reaktion nu nu nu NU!

Nu ska jag ta och packa lite innan jag ska fara. Kanske skriver lite senare .

hei!


onsdag

Idag har det varit en happy day. Det har varit sol hela dagen, jag har ätit glass, gått i skolan och dansat till grease, varit med ewe, druckit hawaaian-tropic juice från B.I.M, varit på ett boxningspass på ego, spelat trumpet, kollat på min lillebror när han spelade match, och lärt min kusin att beatboxa! Och nu har jag precis ätit köttbullar.
   En bra dag helt enkelt.

PS: Jag undrar vem som har besökt min blogg 105 gånger idag?Jag har 28 unika läsare, och 105 sidvosningar.:o Hur kommer det sig?

PS igen: Varför sitter en 14-åring på bussen och dricker starköl klockan halv 12 på förmiddagen, och är ascooooool för att han är med sina ascooooola kompisar, och sedan kliver av vid gula kiosken :) <3 hE hE! Ascool kille :))



Dagens klädval



 Ge mig vår nu, snälla

Bloggdesign

Woho, som ni ser så har jag en ny bloggdesign. Jättenöjd är jag.

Made by my lovely friend, Emelie


Nu väntar sängen, och en skööön sovmorgon imorgon

skosamling

Idag utökade jag min skosamling. som hittat, skopunkten, 50 kr.


 
 


dagens klädval


 


Och vi gillar det..

jag vet inte



Det är helt tomt, jag har ingenting att skriva

kärlek



<3

Dagens klädval



Invigde min kavaj redan idag

Onsdag

God kväll..

Är nyss hemkommen från Tp (Theres Persson), har ätit neger/chokladbollar och kollat på tv. Yes, askul har vi haft.

Har inte varit på skolan idag eftersom att jag har spenderat min dag på kulturskolan och visat småtreor instrument. Vissa var grym, medans andra stoppade in munstycket i munnen och försökte få ljud i trumpeten :)
   Blev lite ratassinspelning och manusskrivning efteråt på skolan också.

Blev en snabbtripp på stan med tp efter allt detta. Det slank ner två cheeseburgare, ajaj!
   Men vet vi mina vänner, JAG, Matilda Olofsson hittade en kavaj som jag har letat i hundra år. Helt perfekt var den! Inte för lång och inte för kort modell, och såg snygg ut med uppvikta ärmar, kan det bli bättre? Näni.. Så detta kommer bli min vårjacka i år, fast självklart sviker jag inte min skinnjacka heller, och vem vet, det kanske dyker upp en jeansjacka snart?

Hittade den iaf på Gina på rean, 250 kr, som hittat!
   Tänk er den kavajen, mina nya solbrillor, snygga stuprörsjeans (typ svarta), converse, nån tuff t-shirt och en gammal snygg väska som hänger över axeln. Åh, våren får jättegärna komma jättefort nu! Fast tack och lov så känns det ju faktiskt som att våren är påväg nu.



PS: dassig bild ;o

Nu blir det till att hoppa in i duschen och sedan bädda rent i sängen.

puz


tisdag

Ja, som dom flesta säkert vet är det slutspelat för Timrås del för den här sesongen, vilket betyder att det inte heller blir nå mer jobb för min del och det känns ganska så surt faktiskt! But that's life.

Just nu är jag inne i en sån period då jag inte alls känner att jag orkar skriva något vettigt i bloggen, eller skriva över huvudtaget. Skolan tar allt för mycket plats i mitt huvud så jag har inte plats för något annat. Har alldeles för mycket att göra så att jag inte vet vart jag ska börja!?
   Hade iaf nationella i Eng B igår, speaking. Fick MVG minus, vilket jag blir ganska arg över, eftersom att jag vet själv att jag absolut inte når upp till den nivån, spec i inte i eng B. Aja.

Snart är det "Den rätte för  Rosing", och det måste bara ses, bara för att det är så patetiskt och roligt, och för att Hugo är med såklart ;)

hedio

lördag

Jag har för mycket att skriva, så jag låter bli :)



Här är iaf en bild sen igår, det var partii på gång!

Torsdag

Tjena tjena..

Idag är det torsdag, vilket betyder att det är match idag, femte matchen mellan Timrå och HV. Vinner timrå idag så är dom vidare, men det känns väldigt tveksamt att dom gör det faktiskt.

Ja, det är som sagt torsdag idag vilket betyder att det är FREDAG imorgon! :D Wohooooooo. Det blir kalas i granloholm med Miss B och jenny, ska bli askul!


Sitter hemma hos mig med isa och väntar på att matchen ska börja, spännande spännande mina vänner.



Här har ni en väldigt snygg bild på oss mina vänner! =D


<3

Ibland önskar jag att jag hade ett hjärta av sten, någon som har ett till salu så säg gärna till..


charlie bit my finger

Hahaha, jag skrattar. Ganska askul att Charlie nästan är större än sin storebror



söndag

Nu är jag hemma igen, och snöstorm fick man tydligen med sig på köpet. Jag vill ju ha vår nu. I stockholm var det knappt nån snö alls, man såg asfalten överallt. 

Har precis kommit ur duschen och ska alldeles snart sova. Måste säga att jag kommer gå och lägga mig med ett leénde på läpparna eftersom att jag fick ur Anton (min bror) att han har saknat mig nu när jag har varit borta. <3 

Tomorrow blir det premiär av nyfrillan på skolan, undra om nån ser någon skillnad!? I hope so :)

Skönt att vara hemma, men det har verkligen varit toppen i stockholm med åsa och hundarna.

Nattinatt, sov så gott

/ The king

söndag

Jani mina kära vänner, idag är det söndag, vilket betyder att det är dags för mig att åka hem. Tåget går halv sex i eftermiddag.

Det har varit väldigt skönt att få åka bort, och väldigt roligt att ha fått umås med åsa i några dagar, och samtidigt känns det bra att åka hem nu eftersom att jag vet att jag har folk som längtar efter mig där hemma. Det känns som att det räckte helt perfekt att vara borta onsdag till söndag! Det har varit ett väldigt lyckat sportlov måste jag säga.

Det blir nog bara till att ta det lugnt nu idag innan tåget går, en vanlig slappdag sådär som söndagar brukar vara. Ja och imorgon börjar ju skolan igen.. Inga kommentarer på det! :)

Efter skolan är det dags för jobb igen, vilket betyder att Timrå spelar hemma mot HV, det är tredje matchen i denna spännade kvartfinal. Vi får verkligen hoppas på laddade grabbar imorgon så det inte blir som igår då Hv vann med 7-0, Inte bra alls! Får väl se om jag får servera glada eller ledsna HV-grabbar efter matchen, eftersom att dom kommer och äter i Zätalogen efter matchen, där jag och jossa jobbar.



PS: I MISS MY KOMPIIIZAR!

hemlis

Jag sitter och spånar på en plan, snart kanske det dyker upp något nytt spännande "dagens" någonting, vem veeeeet! Men än så länge är det en hemlis... hEHEeeE

wade

Jag blundar, jag njuter




lördag

Ännu en dag har gått och imorgon är det dags att åka hem.

Blev en heldag på stan idag, blev dock inget köpt, förutom två beställda SVEAmössor. Spenderade mestadels av dagen med Tomas, Pär och Isack, mycket trevligt måste jag säga.

Juste jag måste ju berätta, idag såg jag nog det äckligast jag någosin har sett, en kille hade dragit ner byxorna och kallingarna och på köpet så lutade han sig frammåt och visade därmed heeeeeela härligheterna, URS! Jag vill nog bara glömma den synen. Mitt bland alla folk stod han och en bit bort stod hans kompisar och garvade. Undra vad han fick för att göra det där?

Nu sitter jag hemma i soffan hos åsa och har nyss kollat på melodifestivalen, som jag aldrig annars gör! Men det var inte helt tokigt faktiskt. Sara var rikigt bra faktiskt, jag håller fullständigt med åsa, som bara ääääääälskar den låten :D


fredag

Ännu en mysig dag har gått :) Blev inte så mkt shopping idag, hittade inte så mkt där vi var. Blev två par Björn Borgtrosor iaf, eftersom att dom var så pass billiga. Kanon!

När vi var klar med våran shoppingrunda åkte vi till Jakobsberg och åt kinamat, jättegott var det. Efter maten gick vi och kikade lite i centrum där, då hittade jag en klocka på ur och pen för 100 kr, typ en sån som jag har velat haft, bara en enkel snygg. Fast hellst av allt skulle jag vilja ha en sån klocka fast med romerska siffror på.



Klockan sex var det dags för bio, Män som hatar kvinnor var det som visades på bioduken. Den var hur bra somhellst! verkligen ingen B-film som många andra svenska filmer. Jag undrar vad jag skulle ha tyckt om filmen om jag hade läst boken innan, som alla tycks ha gjort förutom jag. haha. Jag måste nog ta och läsa den nu, eftersom att filmen var så pass bra. Kan verkligen rekomendera filmen till dom som inte har sett den, se den!

Imorgon ska jag ta en liten shoppingdag själv i stan, och äta lunch med Tomas och hans kompisar, eftersom att dom också är i sthlm nu. Äta bör man, annars dör man....


hei

fredag

Dags för en ny dag i huvudsaden, det väntas shopping, mat och bio :)


Snobby

Jag har nog aldrig träffat nån värre snobb än bobby. Jag kom dit klockan ett, då jag hade bokat tid, och när jag kommer dit så säger han att han inte har tid att klippa mig för att han ska vara med på en Tv-inspelning. Alltså hur snobbig får man vara? Hade det varit Linda rosing som hade min tid idag hade det nog varit en helt annan femma. Istället fick jag klippas av en jättegullig tjej som var jätteduktig. Hon fick göra som hon ville, och det blev en snygg rockig frisyr med kort på ena sidan och långt på den andra, är riktigt nöjd, men vääääldigt besviken på Bobby.



Blev iaf lite shopping idag

Skjorta och mössa från Åhléns
Parfym från KICKS





Idag åt jag också för första gången på burger King, bara för att pröva. Det var väl inget jättespec sådär, som vissa säger, men magen blev mätt och belåten.




Tomorrow ska vi åka till Barkaby för mer shopping!

torsdag

God morgon.
 Nu sitter jag hemma hos åsa, och har precis ätit frukost. Ska alldeles snart ta och göra mig klar, sedan ska jag ner på stan och klippa mig! Det pirrar lite i magen, det ska bli jättespännande och jag hoppas att jag blir nöjd, eftersom att jag vill klippa mig så att det SYNS att jag har klippt mig. Det känns inte som att jag bara vill toppa mig för 700 kr. haha. Vi får väl se hur det blir, lägger upp en bild på det sen!


stockholm

Väskan är packad, den gick till och med att stänga utan problem den här gången!

Bussen går halv 5, är framme halv 10. Ipoden är fulladdad med musik så jag överlever bussresan! Skriver nog kanske när jag kommer fram ikväll..

Slå gärna en pling eller smsa när jag sitter på bussen :o dör.


HEIDOO! JAG SKA HA DET ASBRA!


GOD MORGON DÅ!

Tjenaaaaaa! YES!  Idag åker jag till huvudstaden!

Har faktiskt inte ens börjar packa :o men jag vet på ett ungefär vad jag ska ha med mig.
   Nu ska jag och Tp fika!

Heido

*

När du är trött, när du vill fly
Och oron viskar att, din dag ska aldrig gry
Jag är hos dig, känn handen kring din hand
Var stilla, var ej rädd,
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig


När skuggan faller kall, där du går fram
När fågeln inte längre syns, och solen dör
Jag tänder ljus, jag tänder himlens ljus
Var trygg och tro på mig
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig


Över mörka vatten, över mörka vatten
Styr mot havet nu, segla bort
Nu är din korta stund, det liv du väntat på
Följ vågens väg, se djupet skrämmer ej
För jag är här hos dig
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig
Som en bro över mörka vatten, ska jag bära dig
Över mörka vatten

måndag

Har precis kommit hem, det blev en god sallad på coffehouse med Thess, John, Elin och Hans! Mumsmums! Träffade även Matilda en stund efter.











Två par solbrillor fick faktiskt följa med hem idag, enkla och snygga. Måste ju ladda inför Turki och sommaren!

H&M: 59 kr

 Ser kanske inte så snygga ut på bilden ;o

GRATTIS THESS!

Yes idag är det så att min kära vän och klasskompis, Thess, fyller 19 år! Grattis som fan till henne!

Ska snart ner på stan med födelesedagsbarnet, john och några andra?, och gå och äta födelesedagsfika någonstans!


Som en bro

Till Matilda, Från Matilda


slösöndag

Har legat/suttit i sängen hela dagen med datorn i knät, väldigt skönt faktiskt. Har plockat udan lite på rummet en minut ungefär, tagit en dusch och ätit frukost och lunch, inget mer har jag orkat med.

Lite senare ska jag med mamma, pär, anton, mormor och morfar ner på tantori och äta middag, MUMS! Efter det ska jag vara med muttan!, det är på tiden :) Måste ta och färga utväxten ikväll eftersom att jag åker på onsdag, och på torsdag ska jag ju klippa mig hos bobby, då kan jag ju inte komma med utväxt :o det håller inte, och inte heller alldeles alldeles nyfärgat hår så vattnet blir brunt när han tvättar mitt hår, haha, det vore kanske jättepinsamt! Yes, så idag blir det perfekt att färga. Ja, jag är nervös!

När jag är i stockholm så jag passa på och kolla på lite nya vårkläder, ska även kolla på en jeansjacka och en kavaj som jag kan ha som jackor i vår när det blir lite varmare! Skulle vilja ha en ljus jeansjacka och en grå lite längre kavaj, fast inte för lång. Om ni vet vart det finns någon fin får ni gärna säga till :)

Tror jag ska börja snygga till mig lite så jag är klar sen när vi ska åka.


TILL ELIN!

AHAHHA HÄR HAR DU MIN FAVVOLÅT ELIN! :)


Amanda, kommer du ihåg? :D

lördag

Nästan nyss kommit hem från jobbet, ligger på sängen, äter mörk choklad, chips och dricker dricka.

Igår hade jag, matilda, emelie och camilla lite myskväll hemma hos mig, god mat och bra sällskap!

Bilderna får tala!

       


Nu ska jag ut och åka, heiiiiido!

RSS 2.0