lördag

Hejdå bloggen...

måndag

Återigen måndag.. och bara EN vecka kvar i skolan.

Tyvär så kommer bloggen i kläm nu för jag jobbar satan, pluggar matte och försöker gå i skolan samtidigt. Ni får tyvär stå ut.

Nu ska jag göra mig iordning

puss

nationaldagen

Ja, idag är det sveriges så kallade nationaldag, vilket betyder att vi esteter kommer att uppträda på torget här i sundsvall klockan 13:00. Kom jättegärna och kolla. Det kommer bli super. Vi kommer köra några godingar från vårshowen 2009 plus lite annat.

Ps: snälla gode vädergud, ge oss sol imorgon :')

shopping

En ny klänning har ramlat in i min garderob. Hur fin somhellst när man har på sig den

onsdag

Nu är det inte långt kvar av skolan, och jag gruvar mig verkligen över hur det ska gå med matten! Snälla, ge mig ett mirakel så jag klarar det.

Det känns som att hela vårat hus är under renovering, även fast det bara är köket. Men faktiskt så har jag fått nytt fönster idag. Det känns jätteskönt så nu kan jag storstäda rummet! Nu väntar jag bara på att köket ska bli klart så jag kan leva normalt.

Snart ska jag iväg på avslutning med orkestern, skulle inte förvåna mig om det blev en matbit på biteline som vanligt och det sitter ju aldrig fel kan jag lova. 

Förresten, nu är alla bilder upplagda på bilddagboken och facebook! 

Här har ni ett litet smakprov.facebook

För er som är vän med mig på facebook, nu ligger turkietbilderna ute där! :D

sverige

Hej bloggen!

Nu är jag hemma i sverige igen och jag har haft det kung kung kung! Kom egentligen hem i söndags fast jag har varit för lat för att skriva något. Ska ta och lägga upp massa bilder på facebook och bilddagboken. Jag informerar er senare när bilderna ligger uppe. Och just nu orkar jag faktiskt inte skriva något om resan för nu njuter jag av att amanda färgar och grejar med mitt hår.

puss så länge!

RSS 2.0