Första advent

Ja, nu är det inte långt kvar till jul, och för att få fram julkänslan lite extra så ska jag försöka kolla på julkalendern på mornarna, vilket betyder att jag kommer måste kliva upp lite tidigare än vad jag brukar göra, och det betyder att jag kanske kommer hinna äta frukost på morgonen. Hoppas bara på att julkalendern är bra i år så jag känner att jag har något att kliva upp lite tidigare för :)

Har nyss sett på Wallander med mor och bror så nu ska jag ta och sova, skola imorgon..

nattinatt <3

första advent

Myssöndag idag, väldigt trött. Hade jätteroligt igår iaf måste jag säga. Jag, amanda och B var på party på alnö och lite senare kom B's kompis Elina också. Mycket trevligt :)

Idag ska jag väl inte göra så mycket, ska åka ut till morfar och vara med han eftersom att mormor ska ha körkonsert och det är inte så lätt för morfar att vara själv hemma. Så jag ska väl passa på att ta det lugnt, äta och försöka plugga lite där.

Skriver mer senare..

puz kompizar

28/11

För er som inte såg IDOL måste jag bara upplysa er om bland det värsta jag har sett. Det var johan Palm som höll på att framföra sitt andra nummer, han ställer sig på knä och kollar på en tjej sammtidigt som han sjunger, tjejen får typ ett hysteriutbrott och skriker som att hon ser ett spöke. Jag har aldrig sett en tjej skrika så mycket, helt hysteriskt. Sedan när han har sjungit klart tar Peter Gide upp henne på scenen, hon typ slänger sig i famnen på johan, försöker få fram ett ord men det enda hon gör är att hyperventilera. Förlåt, men jag har nog aldrig sett något så pinsamt, jag längar tills när det kommer upp på youtube.

Och ja, Johan åkte ut. Såg att tjejen typ låg i sin kompis knä och storbörlade.. Ganska komiskt att man kan vara så besatt, eller vad man ska säga, av en kille som är 16 år, som inte heller sjunger världsbra. Jag vet inte alls jag. Jag fick mig dagens skratt iaf :)


Bert Ljung


kool tjej!

Tjena Kompizar!

Såhär kool är jag när jag sitter och lyssnar på "This is how we party", med S.O.A.P. Och det är inte lite kool jag är heller!

 

28/11

ÄNTLIGEN HELG! Tack för den!

Har precis varit på BK och ätit med mamma och anton. Hade en liten plan på att stanna där tills ikväll när alla ska ut, men det skulle nog bli lite långtråkigt så jag åkte hem ist, hEhE. Det blir IDOL hemma med TP istället, jag tror nog att robin eller johan åker ut. Börjar jobba imorgon klockan 10, så det blir en lugn kväll tonight.

Imorgon blir det utgång däremot, med kära B och amanda! Ska bli kööl!

Förresten, tack Matilda "B" för tipset om min blogg, för din skull ska jag börja lägga ut, som jag kallar det "dagens klädval", istället för dagens outfit som alla säger. Kul att nån gillar det! Wohoho!

 Eftersom att jag inte har någon som kan knäppa kort på mig så tar jag en liten bild sådär.

Kim ska tydligen ha nån lite myskväll/förfest här med film, kladdkaka och vin, så jag bör nog hålla mig lite undan. hEhE, inte hEhE!

/pöz

27/11

Jättelång skoldag och sju timmars jobb på eon efter. Nyss kommit hem, helt slut.

GOD NATT


BLOGG

Att skriva blogg är ju något som har blivit ett jättestort ämne i dag, det har blivit som en självklarhet för många. Folk har till och med blivit kända för sitt bloggskrivande och alla som "är något" har en blogg där dom skriver om sitt glamorösa liv.
   Att skriva blogg handlade väl till en början om att folk skulle uttrycka sina åsikter och tankar, fast idag är det mer som en dagbok där alla skriver om vad dom gör på dagarna etc etc. Men vad vill egentligen folk läsa? Jag känner mig faktiskt ganska tråkig när jag skriver blogg och berättar vad jag har gjort på dagarna. Visst är det ju intressant att veta vad ens kompisar gör när man man inte är med dom, fast det finns ju så mycket annat roligt alla skulle kunna skriva om.
   Jag försöker verkligen variera mitt skrivande, tex genom att lägga in dagens horoskop då och då, berätta om folk jag tycker om, saker som jag vill ha m.m. Vad ska man egentligen skriva om? Vad vill ni läsa i min blogg tex? Skulle verkligen uppskatta om ni ville svara på det.

/ M

26/11 kovland

Väldigt slapp dag i skolan idag, sång på förmiddagen, gemu-prov, rep och ett snabbt möte. Gemu-provet gick väl hyffsat, är mer nervös inför företagsekonomiprovet imorgon, får hoppas på ett G iaf.

Nu sitter jag hemma hos Elin i the Kovland eftersom att vi ska till församlingshemmet eller vad det var och sjunga och spela lite för pensionärerna. Det blir jag Elin, Gustav och Amanda, det kommer rocka fett! Ni som inte ska dit kommer verkligen att missa något.

25/11 Elin Nylander



Jag har en väldigt god klassmate som heter elin och som ni ser så är hon ovlanligt vacker. Jag lovade henne på skolan idag att jag skulle göra lite reklam för hennes blogg. 
  Jag gillar elin väldigt mycket måste jag säga, hon är ganska rolig faktist, speciellt efter dom flesta idrottstimmarna då hon ska byta om då hon upptäcker att hon har glömt något, väldigt roligt är det faktiskt. Senast i måndags hade hon glömt sina byxor hAhAA! Och innan det har det varit BHar, undertröjor och hela faderullan.. Snäll som jag är så brukar jag dela med mig av mila kläder.

Vill ni lära känna elin lite bättre så tycker jag att ni ska ta och titta på denna video som hon har gjort tillsammans med frida.


/ MISS OLOFSSON

25/11 bloggdesign!

Jani, nu så har jag fått en snygg bloggdesign, tack vare Matilda, som var så snäll och hjälpte mig. Nu blir det nog roligare att läsa min blogg, som man brukar säga: det är utsidan som ger insidan en chans. Ojoj, djupt där matida.

24/11

Jag har precis ätit årets första macka med julskinka på, det är inte nån favorit direkt måste jag säga men det hör väl till, precis som pepparkakor och julmust, fast det är mycket godare.
   Ja, nu är det inte långt kvar till julafton och inte har jag köpt en enda julklapp, fast jag vet faktist vad jag ska ge mamma och pär. Det är så mysigt när julen börjar närma sig, speciellt nu när det är snö på backen. 

Nu ska jag fortsätta plugga lite gemu, sedan måste jag ta och transponera några jullåtar som jag, elin, amanda och gustav ska sjunga och spela i kovland på nå grejs på onsdag, det ska bli jättemysigt.  

nattinatt

24/11

EN MÅNAD KVAR TILL JULAFTON! nanana.

Svar till KIIIMMMS kommentar : Du kan få mitt hemliga recept på kladdkaka om du inte ger det till nån hEhE, för jag vet inte om jag ska vara hemma på fredag efter skolan. Ska du ha förfest eller?

22/11 lys/myslördag

Idag är det lyslördag på stan, då tänder dom all mysig julbelysning på stan. B och jag ska åka ner och kika, mysigt tycker jag. Och ikväll ska vi ner på biteline med några och kolla på hockeyn och kanske utgång? senare.. Vi får se hur det blir. Jag vet iaf att det kommer att bli en mysig dag, det blir det alltid med B.

  
 

Nu ska jag städa klart, duscha och göra mig lite klar innan B kommer. Hoppas att alla får en lika bra lördag som jag kommer ha :)

heido / O

22/11 horoskop från aftonbladet

Väduren 21/3-20/4

Du förväntar dig inte så mycket av lördagen, så när tempot skruvar upp blir du mer än en aning paff.


Oxen 21/4-21/5

Lördagen blandar nöjen med pyssel, vardag med passion. Det blir både mysigt och spännande.


Tvillingarna 22/5-21/6

Du vaknar en aning tvär men lördagen blir trots dåliga förutsättningar ganska mysig. Stressa inte.


Kräftan 22/6-22/7

Du ställs inför ett val du inte är beredd på, och en konsekvens av detta är att du blir på dåligt humör.


Lejonet 23/7-23/8

Du vill ha roligt men det är svårt att få vettiga saker att hända. Din omgivning har helt andra idéer.


Jungfrun 24/8-23/9

Lördagen bjuder på både nöjen och romantik. Detta är också en speciellt fin kväll för levande musik.


Vågen 24/9-23/10

Lördagen passar fint för njutning, så satsa lite extra på sådant som du mår riktigt bra av. Unna dig.


Skorpionen 24/10-22/11

Nöjen eller kanske en resa ger dig den största behållningen, men du har också tur i kärlek just nu.


Skytten 23/11-21/12

En romantisk lördag skulle passa dig bra men den uppstår inte på egen hand. God planering krävs.


Stenbocken 22/12-20/1

Lördagen bjuder friskt på nöjen, avkoppling och kärlek. Trots allt detta är du ganska lättirriterad.


Vattumannen 21/1-18/2

Du behöver omväxling men det är svårt att få fart på omgivningen, kanske är dina vänner för upptagna.


Fiskarna 19/2-20/3

Rätt så stillsamma nöjen passar dig bäst. Bra kväll för en mysig supé, en filmkväll, samtal med vänner.


I am here for you



Denna låt kommer jag sjunga på Västermalms julkonsert. Älskar den

21/11

Herre gud vad konstigt det kändes att se sin morfar ligga på sjukhus och ha ont. stackarn ska ligga där ungefär en vecka. Någonting jag gillade var iaf rullatorn som hade fått, frågade om jag fick ta hem och pimpa den, men icke då, eftersom att den skulle tillbaka till sjukhuset när morfar har blivit bra igen. Undra vad som skulle hända om den bara råkade försvinna?

Jag och mormor åkte iaf till sjukhuset strax före två och stannade lite mer än en timme, sedan gick vi ner och åt en räkmacka. mums mums.

Nu sitter jag hemma hos Tp, håller på att baka kladdaka, ser ut att bli ganska missbildad dock.
   Blir väl lite IDOL-tittande sen, var visst kärlekstema idag. Undra vilken det blir som får åka hem, hoppas lite på anna tror jag. Vem tror ni åker? :)

Nu ska jag kolla in kladdakakan.

CYA! kizz

19/11 morfar

Hemtelefonen ringde nyss, och det brukar den aldrig göra den här tiden, jag ser att det är mormor och morfars hemnummer. Jag får genast en klump i magen, jag svarar och det är mormor som pratar på andra sidan telefonlinjen. Jag förstod på en gång att något hade hänt, då säger mormor att morfar ligger på sjukhus och har brutit benet. Urs stackarn hade haltkat när han var hos jocke (hans son). Det är ju livsfarligt när det är såhär svinhalt, och sen så snöar det på så att man inte ser vart det är halt.

Stackars min älskade morfar.


19/11

Nu ni mina vänner ska jag kolla på 4an, på kvällsöppet, har hört att blondinbella ska vara med och det är alltid lika roligt att höra vad hon har att säga hEhE. HAHA nu började det, och precis så blev det tillfälligt avbrott.

19/11

Då har halva skolveckan gjort, själv har jag inte fått så mycket gjort. Igår efterskolan for jag till mormor och morfar eftersom att jesper vägrade slå på telefonen. Så thess skjutsade mig till alnö. Satt där hos mormor och morfar och hade det mysigt som vanligt. Det börjar gå bättre för morfar med datorn nu hAhA, jag gjorde ett dataprov åt honom och han fick alla rätt..

Igår på kvällen strax före 10 fick jag för mig att jag ville åka till emelie, i min klass. Så¨jag tog bussen dit och sov där, var framme vid strax före 11 och då åkte sex and the cityfilmen fram. Mysig kväll, verkligen.

Ja, och nu sitter jag här, ska alldeles snart gå ut på en promenad med Tp ( theres persson ). Ska snacka lite skit och gå hem sen.

Tomorrow blir det först trumpetdag och sedan jobb på kvällen på eon. Och det är snart helg igen banne mig! Woho. Blir myskväll med Tp på fredag eller lördag :)

Nu ska jag nog gå.

pözzZz Z

17/11

jag önskar att jag iaf hade en liten gnutta av motivation till att plugga..

17/11 nattrapport

Måste bara meddela att jag har fått igång antons tvättade telefon. Åh vad han och mor kommer bli lyckliga på mig. nanana. griiim tjej


NUSÅ ÄR DET GOD NATT MATILDA, KLOCKAN ÄR FAKTISKT HALV ETT OCH DU SKA UPP SJU! BUMS I SÄNG!

nej, jag vill inte

LISTA

vill verkligen inte sova, så jag svarar på en sånhär lista om mig själv som typ alla gör

Lista

pratar du fortfarande med;
personen du kysste senast?
hmm.. nej
han som sa "jag tycker om dig" första gången i ditt liv? nej, han bor inte i sundsvall längre
han som fick dig gråta sist? ja det gör jag
han du klappa till senast? har nog inte klappat till någon rikigt

Brukar du;
krama dina killkompisar?
jadå
Strula på fester? har väl hänt
snacka i mobilen flera timmar om dan? njaae, inte så ofta 

Har du;
ljugit för dina föräldrar?
ja, det har nog dom flesta gjort någon gång
sovit i samma säng som det motsatta könet? apselut
sovit mellan två killar/tjejer? jadå
ljugit för en vän? vit lögn
rökt/snusat? yes
Rökt brajja? absolut inte

Kläder;
Vad använder du just nu för jacka:
en skinnjacka och en svart everestkappa
Vad använder du just nu för skor: jadu, dom som passar till mina kläder för dagen, har ju några att välja på
Vilka kläder skulle du vilja ha just nu: en helt ny garderob
Vad har du för skostorlek: 40-41

Senaste personen som;
Du pratade med:
Thess
Du gick på bio med: Theres persson
Du gick på stan med: camilla och matilda 
Du kramade: thess typ
Såg dig gråta: mamma tror jag
Skällde på dig : ingen

Har du någonsin; 
Drömt något helt galet och så har det hänt? inte någon jag kommer på nu

Extra stuff;
Är du ensam just nu:
yes, tyvär
Vill du gifta dig: ja det vill jag nog
Vill du ha barn: yesboxbaby
Tar du droger: nej verkligen inte
Vad är du mest rädd för: att någon som står mig nära ska försvinna
Vilka kläder sover du i: stor t-shirt och mina äckliga ljusturkosa sidenpyjamasbyxor med hål i rumpan. haha
Vart vill du gifta dig: det vette fan
Kör du bil: nej, övningskörning på G
Har du ett jobb: yes, två stycken
Gillar du att ha folk omkring dig: absolut, fast ibland kan det vara väldigt skönt att vara ensam
Är du ett hälsofreak: var mer förut
Har du någon tatuering: no

De senaste 48timmarna har du;
Gråtit:
tror inte det
Köpt något: hmm, ja, något ätbart
Varit sjuk: nej
Sjungit: ja, absolut
Sagt något? haha nej verkligen inte. . . . 
Träffat någon ny: nej
Saknat någon: ja verkligen
Kramat någon: absolut
Kysst någon: nej

Vilken;
Tidning läser du:
ST eller dagbladet bläddrar jag igenom på morgonen någon gång när jag har tid
Buss åker du oftast: 2an, ljustadalen
Frisyr har du: lugglugglugg
Dag fyller du år: 22 september

Senaste;
Film du såg:
Dude where is my car, visades nyss på 6an
Sak du stal: ingen alls
Mat du åt: lasange

frågor till dig:
har du nån gång varit otrogen? -
nej det har jag inte
har du nån gång låstas varit nån annan på internet? - yes box
har du strulat? - yes
är du oskuld? - nej
gillar du nån just nu? - ja det kanske jag gör
vet du nån som gillar dig? - ja det kanske jag gör
röker du? - nej
har du tandvärk? - nej
vad heter du på msn? -  matilda vila i frid tobias arvola
vad heter du på lunar? - vet inte
har du kille? - nej
vad gjorde du senast idag - var med thess och john
när var du senast på sjukhus - jag vet inte
när kollade du senast på tv - noow
är du med nån just nu? - nix
vad är du inne på nu - bilddagboken, min blogg och millas blogg
har du snusat nån gång - ja
har du rökt nån gång - ja
har du druckit nån gång - ja
har du varit riktigt full? - det har jag nog
har du visat upp dig för nån - visat upp?
vem gillar du? - hemlis
vad ska du göra i morgon - gå i skolan och sen på kvällen är det kör
vad är ditt mobil nummer? -  väldigt lätt

16/11

Jag borde verkligen ligga och sova nu egentligen men jag har absolut ingen lust. Tonight har jag varit med thess. Vi åkte ner på gärde på friåkningen för att se om tess konståkningstalanger fortfarande satt i. Och självklart gjorde det de, det blev flygskär, piruetter och massa annat. Jag åkte inte, utan jag var fotograf. John och alnögrapparna var även där och åkte. Kallt som satan var det vill jag lova, känns att vintern kommer med stormsteg.

Innan vi for till gärde så åkte vi till icamaxi och då såg thess asfula tänder i sånna där automater där man typ lägger i en tia och vrider så kommer det ut en liten boll sådär. HAh, yes asfina. Hon köpte ett par till henne och ett par till mig.

Bild 1, en asglad thess utanför maxi :)
Bild 2, thess gör sig redo för ett flygskär
Bild 3, första försöket på att saxa baklänges
Bild 4, saxningen lyckades tyvär inte
Bild 5, men det gjorde inget, för sedan gick det asbra
Bild 6, john kom och hälsade på
Bild 7, medans vi väntade på att grapparna skulle spela klart så snyggade vi oss litegran sådär
      

Såja, nu var det slut på det roliga. Måste väl ta och sova.. snart.

Godnatt era päron


16/11 mobiltelefoner

Jag och min lillebror ska nog inte ha mobiltelefoner.. Idag så tvättades antons mobiltelefon i tvättmaskinen lite fint sådär :) Under året 2008 har anton hunnit bada med min nya röda telefon, när vi var utomlands, jag har tappat en i toaletten, blivit rånad på en och nu har anton lyckats dränka sin :) Ganska roligt att 3 av fyra förstörda mobiltelefoner har hamnat i vatten. Ska man skratta eller gråta?

Just det, jag måste bara berätta för alla som har mitt "tillfälliga" nummer, att jag kommer att behålla det numret och har nu bytt till halebop.

16/11

Jag är så trött att jag inte orkar gå och lägga mig

15/11



någon mer än jag som tycker att det är ascoolt med locking?

15/11 äntligen!

Jani, nu är äntligen min häktiska vecka över, tack och lov.

Konserten i onsdags gick bra, ingert spec att säga sådär..

Torsdag.. skola hela dagen och sedan blev det till att åka till nordic och duka. Kändes lite konstigt faktiskt, eftersom att chefen aldrig hade träffat mig och jossa och hon hälsade inte ens, det var bara att sätta igång och duka på en gång. Fast pengar är ju pengar..

Fredag.. var tänkt att jag skulle gå på första lektionen fast självklart försov jag mig till halv 10, precis då lektionen slutade.. Så det blev till att göra sig klar fort som satan eftersom att jag skulle öppna på Pirum halv 11. När jag är påväg till bussen så möter jag otto och Semi som berättar att bussen inte går för att det är för halt :o så det var ju toppen! Panik som satan får jag och springer hem eftersom att det är en halvtimme kvar tills jag ska öppa. Men det löste sig iaf, pär kom och hämtade mig och mor.
   Jag jobbade till halv 6, gick sedan ner mot skönsberg och mötte jossa och då tog vi en promenad till nordic. Där blev vi från klockan sex till tolv, helt slut i ben och fötter vill jag lova. Blev en lång kväll, både på gott och ont. Kändes som att alla var jättesura fast det var roligt att få se/höra på showen, den var mkt bra. Jossa blev nog verkligen paff när det kom fram en tjej på 35 plus och tog henne på rumpan och pussade henne på örat, hah.
   Gick hem till jossa och sov sen iaf.

Lördag.. Jag  och jossa klev upp vid 11, gjorde oss klar och åkte till jobbet (eon) till klockan ett. Var faktiskt roligt att jobba idag, och jag tror att dom i min och jossas loge drack för ca tio tusen kronor. Så är det när det är företaget som bjuder och det är lördag. Har nyss kommit hem nu, slutade vid åtta. Tänker bara vara hemma och ta det lugnt ikväll, är alldeles slut.

Nu ska jag gå ner och hämta lite chips och dricka och kolla klart på stjärnor på is. woho.

11/11 jul

Kom precis på att shit, snart är det ju jul.. mormor har frågat två gånger nu vad jag önskar mig i julklapp, och vad önskar jag mig? Jaa. ingenting. Eller visst, min önskelista på en egen lägenhet, massa miljoner kronor osv står ju såklart kvar. Men egentligen så vet jag inte alls vad jag önskar mig.. Visst önskar jag mig pengar men det är inte lika roligt att önska sig tycker jag. Mamma sa igår att hon visste vad hon skulle ge mig i julklapp och självklart så frågar jag ju vad, även fast jag vet att hon inte kommer att berätta det, så nu är jag jättenyfiken.

Bara tanken på att det är jul snart ger mig panik, julklappar som ska köpas å massa saker. Jag tänker nog bara rita en fin teckning till alla jag gillar :) Fast visst är det ju väldigt mysigt med jul, om det är någon snö på backen vill säga.

Och snart är det ju lucia också, väldigt mysigt tycker jag. Fast jag skrev inte upp mig på lucian på skolan, känner att jag måste få andas någon gång, jag tar på mig alldeles för mycket. Bara jag får luciafika så är jag nöjd.. Jag kommer ihåg när jag gick i trean, då alla var lucior. Jag kommer faktiskt ihåg dikten som jag läste då..

Hon står där så liten i snövita kjolen, med krans om sitt hår
Hon bringar er alla ett bud från solen
En gång blir det vår




Måste bara göra lite reklam för esteternas höstkonsert imorgon på hedbergska i Aulan 19:00..

god natt

11/11

Ganska skön skoldag idag, bara två lektioner, företagsekonomi och estetisk verksamhet, första och sista lektionen tyvär, men ändå. Åkte till skolan efter skolan eftersom att jesper inte kom ner till stan, åt där och for sedan och var med tess, john och lutman. Haha, ganska roligt må jag säga.

Nu sitter jag hemma i sängen och kollar på desperata husfruar, ska njuta av den här kvällen, för imorgon börjar mina häktiska dagar, ååh jag vill inte. Får tänka på hur bra det kommer kännas när pengarna kommer.

 och ja, såhär blev håret iaf.

Nu ska jag ta och kika vad det finns för intressanta mobiltelefoner, tänker inte köpa en likadan som jag hade.

pöz

10/11

Måndagen avklarad.. fick sitta över tre timmar hos frissan, eftersom att jag både skulle färga och klippa hos en tjej som var lärling. Blev nöjd, tror jag iaf.. Blev lite rödare och så klippte jag lugg.

Ska snart gå och lägga mig, är så himla trött. Börjar halv 9 imorgon som vanligt. Måste börja gå och lägga mig tidigare. Hoppas på att jag får tillbaka matteprovet imorgon, räknar med ett IG, får väl se hur det har gått.

hej

9/11

Ja, då var helgen över igen då. Måste iaf säga att jag har haft en toppenhelg men jag skulle inte klaga om jag skulle vara ledig imorgon också, jag har en fullspäckad vecka framför mig.. Måste nog göra en liten lista så ni får se.

Måndag: Skola, färga och klippa håret hos frissan och kör på kvällen.
Tisdag: Skola och vara med jesper
Onsdag: Skola och höstkonsert, så det betyder att jag kommer att vara på skolan hela dagen och kvällen
Torsdag: Skola och jobb på nordic inför galan på fredagen
Fredag: Skola till klockan 10, sedan jobb på pirum från halv 11 till 17:30 sedan direkt till nordic och servera där på galan hela kvällen.
Lördag: Jobba på eon.
Söndag: INGENTING tack och lov, eller träna ska jag nog göra.

Ingen rast och ingen ro, ska väl försöka att plugga och träna nånting i veckan också som anligt..Och jobb jobb jobb, men det känns bra när lönen kommer.

Nu ska jag kolla klart på Sanningens ögonblick, sedan blir det nog till att sova.

/ O

9/11

B har nyss åkt hem och jag ligger på sängen och funderar på att äta nåt snart..

Gårdagen var mycket lyckad! Trevligt folk och bra musik, inget att klaga på. Ehm, jo, jag blev halft våldtagen av en tjej. URS, snygg tjej ;o ångrar att jag inte drog till henne :)

Kolla på bilder på min bilddagbok, mtildaolofsson.bilddagboken.se

nu ska jag prata lite med laxen, äta något och sen åka och träna.

8/11 YES

WOHO! Sex and the cityfilmen kommer att få en uppföljare! Och jag är gladare än någonsin! :D Den ska spelas in i sommar. wohoo, det ser jag fram emot!


8/11 lördaag

God dag mina kära vänner..

Sitter hemma hos B nu, hon har nyss hoppat in i duschen. Tonihgt blir det födelsedagspartey för bella och lollo och jag tror verkligen att det kan bli jätteroligt! Jag och b har nyss fixat en skiva med alla godinar från 90-talet som tex, I like to move it, electric, dub i dub, Mr vain med flera. Det kommer bli hur bra somhellst!

Ska väl ta och göra oss klara snart. Jag har köpt en ny spetströja som jag ska ha på mig ikväll, från gina, jättesnygg är den! Vad ska alla andra göra ikväll? :)

GLHF

6/11

Kom nyss hem till mormor och morfar, hade matteprov för en stund sen och det fick väl gå som det gick. Hoppas på ett G iaf, men det känns tveksamt eftersom att jag aldrig kan svara på frågorna som ger högre poängen, suck. Jag önskar att jag var lite bättre på matte iaf så jag slapp gå och oroa mig för om jag ska få ett G eller inte. Aja.

Är här för att jag skulle hjälpa mormor att bränna ut en till skiva med hennes körlåtar så hon kan träna på sin stämma när hon står i köket. Var ju här i förrgår och hjälpte henne med det också. Haha måste ju bara berätta en sak om min otroligt roliga morfar he he. 
   Eftersom att mormor behövde bränna ut en skiva så sa jag till morfar när han hade skjutsat mig till jobbet i måndags.
- Åk på ica maxi nu när du åker hem och köp brännskivor. Och kolla så att det står CD och inte DVD, det är nog bäst att du ber om hjälp, och ja det skulle han göra.
   Dagen efter så ringer mormor och säger att såklart så har morfar köpt fel, och absolut så är det DVD-skivor. Ja, så morfar åker tillbaka till icamaxi för att byta till CD-skivor, men när han kommer hem igen så ringer mormor till mig igen och säger att han har köpt CD-fodral. Hahah, asgulligt kanske. Så han gav upp, och så blev det jag som fick köpa skivor innan jag skulle åka till dom. Ganska så kul faktiskt. Men det löste ju sig till slut iaf, och nu har mormor fått sina körstämmor på skivor.

Nu ska jag ta och kika lite på tv och bara mysa innan det är dags för mat och sedan efterrätt såklart. Kanske skulle köra lite sen med pappa också, får väl se hur det blir med det.

heido så länge.

/O


5/11

Ja, nu har halva skolveckan gått.. suck. Skulle kännas bra om lovet varit lite längre än en vecka, då skulle jag slippa ha matteprov imorgon. Imorgon är det också begravning för tobias och jag kommer tyvär inte kunna gå eftersom att jag verkligen måste försöka få ett betyg i matte b. Känns jättetråkigt att jag inte kan gå på begravningen, säga ett sista hejdå. Men vi får inte glömma den fina minnesstunden som anordnades för honom. R.I.P

Nu har jag precis kommit hem från ork.träningen. Ska väl ta och duscha och sedan plugga lite matte innan jag går och lägger mig. Blää, jag vill verkligen inte få IG i matte b, jag tänker kämpa för att klara det, även om det bara blir ett G-.

Nej, nu har jag inte tid mer..

heido

4/10 haloween

Nu funkar internet igen, så nu kommer lite bilder från haloween

        

3/11

Ja, nu har skolan börjat igen.. suck.

Har fortfarande inget internet hemma, men troligtvis blir det fixat i veckan


RSS 2.0